Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért kínoz a múlt...?!! fórum

Miért kínoz a múlt...?!! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
34. 3521a947d3 (válaszként erre: 26. - D560948772)
2010. jún. 4. 23:07
Ha azon jár az esze,lehet,hogy megvan az oka. Mondjuk sokat jár oda a gyerek,vagy sokat beszél telefonon netán személyesen az exel....igy teljesen normális ha ezzel van elfoglava.
2010. jún. 4. 23:07

Annyira rossz és utálom magam érte,,hogy így van, és ilyeneket érzek és gondolok, és a legszarabb, hogy nem tudom egyelőre befolyásolni.

Kínoz és gyötör, néha nem tudok szabadulni. Csak fáj.

32. d560948772 (válaszként erre: 25. - Bar-Bara)
2010. jún. 4. 23:06
... szerintem valami hiányzik... vagy a Te életedből.. vagy a közös életetekből... legalábbis így messziről és hunyorítva úgy tűnik!
Én megértelek,és tudom,hogy nagyon-nagyon nehéz lehet Neked!Menj el pszichológushoz,hátha tud segíteni!Mert ismerem,hogy milyen bántó-kínzó érzések ezek!Szinte teljesen el tudja veszíteni az ember a maradék józan eszét is egy némelyik pillanatban!Ha jelenleg babát vársz,akkor azért a hormonok is dolgoznak ám,én már csak tudom!!!!
30. Bar-Bara (válaszként erre: 26. - D560948772)

nem folyton, hanem időnként előtörnek a képek...nem tehetek róla. sajnos

vannak jobb és rosszabb szakaszok, mikor kevésbé mikor gyakrabban

29. 3521a947d3 (válaszként erre: 17. - Newsy)
2010. jún. 4. 23:05
Szerintem ez a normális felfogás. Én még ne láttam nőt aki nem igy kezd egy kapcsolatot.
28. Bar-Bara (válaszként erre: 24. - 3521a947d3)
2010. jún. 4. 23:05

Ebben is mindben igazad van.

De utálom pl azt is, hogy formálta őt, hogy áá mindent.

Néha pedig teljesen normálisan látok mindent, nagyrészt így van, hogy volt, elmúlt, természetes dolog, és az lenne a gáz, ha egy érett, idősebb férfinak nem lenne gyereke, stb

27. d560948772 (válaszként erre: 26. - D560948772)
2010. jún. 4. 23:04
... nem a nő nem normális, hanem a helyzet... ;)
26. d560948772 (válaszként erre: 24. - 3521a947d3)
2010. jún. 4. 23:04
Nem azt írtam, hogy meg kell tagadni... de helyén kell tudni kezelni... az, hogy valakinek folyamatosan a volt feleségen/barátnőn jár az agya, az nem normáááális... szeeeeeeeeeerintem! :o)
25. Bar-Bara (válaszként erre: 22. - D560948772)
2010. jún. 4. 23:03
Épp ez az, mindenhol és sehol...nem lehet mindent irányítani, hiába igyekszel. Én nagyon próbálkozom, és néha előtöjönnek, és azt érzem, beleőrülök!!
24. 3521a947d3 (válaszként erre: 14. - D560948772)
2010. jún. 4. 23:02
Nekem nagyon sokat jelentenek a volt kapcsolataim,mindegyik értékes a számomra a mai napig is,és van akivel még most is tartom a kapcsolatot. Az életem legfontosabb állomásai is egy egy kapcsolat alatt voltak amikor az illetővel éltem át/meg a dolgokat. Igenis számítanak, hiszen tőlük és általuk lettem az aki. És ettől még egézséges vagyok.
23. Bar-Bara (válaszként erre: 18. - D560948772)
Ki írta, hogy gáz a kapcsolatunk? Nem az. Éppen hogy minden ok.
22. d560948772 (válaszként erre: 20. - Newsy)
... a két mondatod kicsit nincs harmoniában! ;) ... akkor hol is dőlnek el? :o)
21. Bar-Bara (válaszként erre: 15. - Ariadna)

Köszi.

Sajnos néha én is ezen gondolkozom akaratomon kívül ezt s, de mindig visszatérek a valóságba az álomképekből és rémképekből, hogy szeretem, ő is, minden rendben, mi a baj..? semmi.

20. Newsy
2010. jún. 4. 23:01

s az a fura, hogy ezek dolgok érzések, nem észben dőlnek el...

azzal egyetértek, hogy rengeteg, ha nem minden az önbecsülésen múlik. én nem szeretem magam, s nem is tartom magam jó nőnek, sztem ez a legnagyobb probléma.., mert néha, mikor kicsit jobba látom, minden rossz érzés elillan

19. Bar-Bara (válaszként erre: 13. - Méhecske59)
2010. jún. 4. 23:00

Igen, babát várunk.

És ha hiszitek, ha nem, nem direkt és butaságból gondolom vagy érzem ezeket, épp ettől szenvedek, hogy akaratomon kívül kínoznak ezek a képek, gondolatok, én nem akarom.

A többi volt kapcsolata nem érdekel, nem zavar, nem tiltok neki semmit, csak ez az utolsó.

18. d560948772 (válaszként erre: 16. - Bar-Bara)
2010. jún. 4. 23:00
... ezért magadban ne a volt feleséget okolt, mert Nektek gáz a kapcsolatotok! :o)... Sztem tegyél rendet a gondolataidban. :o)
17. Newsy
2010. jún. 4. 22:59

én is 30 vagyok, s nem gondolom magam éretlennek, s ugyanígy élek/éltem meg sok dolgot... bár se házasság, se gyermek nem volt... csak tartották a kapcsolatot és sokkal szebb és csinosabb volt a nő, mint én... de tényleg az idővel múlik, könnyebb...

hogy viseld el? sztem jó, ha ilyenkor tudsz valakivel beszélni, vagy valahol kiírni magadból... s az sem baj, ha néha beszélsz erről neki

2010. jún. 4. 22:58
Automatikusan összehasonlítja magát az ember lánya, pedig tudja, hogy nem kéne, nem lehet, nem jó, nem visz jó felé... Ha valamit nem jól csinálok, vagy félreértés van, az első gondoltaim között van, hogy akkor menj hozzá, ő biztos marha jó, és jól csinálja...
15. ariadna (válaszként erre: 1. - Bar-Bara)
2010. jún. 4. 22:57
Teljesen át tudom érezni. Régen én is ilyen voltam, sőt ennél durvább volt a helyzet mert az én exemnek nem is volt előző házassága, sem gyereke, pusztán attól szétfacsarodott a szívem, amikor a volt barátnőire gondoltam, hogy valaha velük volt. Aztán idővel ez elmúlt. Már egyáltalán nem vagyok féltékeny. Ez azért van mert jóval több az önbizalmam és már van bennem egy egészséges nárcizmus. Sokan meg fognak kövezni azért amit most írok, de ha ennyire szívedre veszed, és tényleg nem múlik el akkor lehet jobb ha továbblépsz. Ennek a kapcsolatnak örömet kéne hoznia számodra, nem pedig szenvedést!
14. d560948772 (válaszként erre: 9. - 3521a947d3)
... az érettség nem csak korfüggő. ... a mai világban pedig ugye nagyon sokan kezdik újra az életüket, ha mindenki ilyen érzésekkel futna neki... hááááááááááááááááááát... Ami volt, volt... ennyi. Nézd meg magad... Neked mit jelentenek az elmúlt kapcsolataid (urambocsá házasságod, ha volt), ha egészségesen működsz, akkor helyén kezeled, tehát a gyerekek érdekében történik kommunikáció, érzelmileg 0... akkor miért lenne a másik félnél másképp? Nem is igazán értem ezt a hozzáállást... Ez nem csak volt feleségről szólhat, de minden egyes volt barátnőről is, akinek megfogta a kezét.. aki mellette feküdt éjszaka...blabla...
13. méhecske59 (válaszként erre: 4. - Bar-Bara)
Nagyon fiatal vagy még ahogy látom, de biztos volt neked is előtte valaki, akivel együtt voltál, csókolóztál, stb. Számodra hogy esne, ha felhánytorgatná ezeket a kapcsolatokat, független attól, hogy nincs közös gyerek. Én azt látom, egyszerűen féltékeny vagy, és mivel jelenleg a volt feleség van látókörben rajtad kívül, rá vetíted ki. Ha valamelyik szomszédasszony, vagy munkatársnő fog szépen nézni rá, akkor rájuk is így fogsz gondolni. Ha nem tudod ezen túl tenni magad, akkor szűz fiút kell keresned, mert mindenkinek az életében vannak exek, gyerekkel, vagy gyerek nélkül. Ha eltiltod attól, hogy látogassa a gyerekét, hogy odamenjen csak dacot fogsz kiváltani belőle. Te mit szeretnél, hogy megtiltson számodra? Nem könnyű tudom, de muszáj erőt venned magadon, különben hamar vége lesz a kapcsolatotoknak, ha választania kell a gyereke, és közötted. Nem biztos, hogy te leszel a győztes. Amúgy terhes vagy? Elolvastam amit bemutatkozásként írtál... Ez is sokat számít. Légy türelmes, és ha szereted őt, akkor megtartanod kell, nem eltaszítani magadtól.
12. Bar-Bara (válaszként erre: 9. - 3521a947d3)
2010. jún. 4. 22:56
Így van szerintem is. Esetünkben 8 év...
11. 3521a947d3 (válaszként erre: 8. - Bar-Bara)
Mire a szülőszobára kerülsz,hidd el nekem ,már nem foglalkozol a volt asszonnyal! Ez tuti biztos!! :DDDD
10. Bar-Bara (válaszként erre: 7. - D560948772)
Nem hinném, hogy korfüggő a dolog, mert sok dologban viszont azt hiszem, koraérett vagyok, nem arról van szó, való-e nekem ilyen kapcsolat, szerintem vannak ilyen típusú, olyan.....talán túlérzékeny emberek, akik nehezen dolgozzák fel az ilyesmit. Pedig nagyon nem így gondolom, gondolkozom, nem így szeretném érezni, csak...
9. 3521a947d3 (válaszként erre: 7. - D560948772)
2010. jún. 4. 22:54
Én 30 évesen gondoltam ezeket mint a fórum indító és szerintem nem voltam éretlen. Egy volt feleség árnyékában nehéz élni,akárhány éves az ember. SŐT ! Minél idősebb,annál nehezebb szerintem,hiszen a párjának annál hosszabb volt a házassága.
2010. jún. 4. 22:54
Néha ott tartok, hogy nem bírom tovább, kész, nem akarom. Mindenről a múlt jut eszembe, hogy biztos vele hogy volt, sajnos valamennyit, sőt elég sokat konkrétan is tudok, és sokszor arra jutok, hogy már nem akarok szülni sem majd úgy, hogy ott van, mert minden kínozni fog, amit csinál, mond, hogy biztos vele is azt csinálta, úgy, és ezt mondta....
7. d560948772 (válaszként erre: 1. - Bar-Bara)
2010. jún. 4. 22:52

... megnéztem gyorsan hány éves vagy, mert amit leírtál elég éretlen gondolkodásra vall... nem vagy felkészülve még egy ilyen kapcsolatra.... és nem is biztos, hogy ez lenne való Neked ebben a korban.

De amúgy, ahogy majd megy az idő, és még együtt maradtok, akkor változni fognak ezek az érzéseid.

2010. jún. 4. 22:52

De hogyan éljem túl...?

Ő ebből nagyon sokat nem érzékel, de én majd meghalok az érzéstől, tudattól...

2010. jún. 4. 22:50

Ez nem butaság!!!!

Nagyon isérthető,én is mindig igy éltem meg a kapcsolataimat,de emiatt soha nem szakítottunk. A mostani párommal is ez volt az elején, bennem is kavarogtak a gondolatok és neki is volt egy feleség nemis akármilyen,mert egy nagyon szép nő, első szerelem,gyerek,stb. Nehéz ennek az árnyékában élni....szerintem. DE! Eltelt egy pár év,és semmi negatív érzés,tul léptem rajta, pedig én ebből a szempontból nagyon nehéz eset vagyok. :) Nálunk is van már egy közös gyermek,és a páromnak én vagyok az IGAZI. Minden érzésem a multjával kapcsolatban elmúlt,de ehez idő kellett. Neked is menni fog ugy,mulik majd el,hogy észre sem veszed!!:)

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook