Miért jó házasnak lenni? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért jó házasnak lenni?
A jó házasságnak egy csomó előnye van:
Otthon vár az, akit szeretsz, nem kell külön időpontokat egyeztetni. Mindig szerezhettek egymásnak örömöt, minden formában.
Ha valami bánat ér, rögtön megoszthatod valakivel, aki vígasztal is, s együtt érez veled.
Ha jó a házasságod, az igazi kincs.
Lefordítom:
"Miért? Jó házasnak lenni?! "
:DDD Jó hát!
Màr reggel éreztem hogy ma megéri bereggelnem, a merevedésemen,a derekamban.
Nem késtél legalàbb25 évet ezzel az ötlettel?
Nem olyan rossz az, ha sokáig akarsz élni:
Kb 35 x X = Y Ez alapján vagy a leélhető évek számát kellene növelned, vagy a rendelkezésre álló nők(feleségek) számát, hogy minél bőkezűbb legyen az eredmény. :-))))
Én valahol olvastam egy statisztikät,mely szerint a hàzassàgban élök hosszab ideig élnek.
Most akkor akinek több felesége lehet ott meg 2-3-4 szerezödhet a vàrhato életkor???
Valoszinü hogy a csalàdom nö tagjai meg néhàny hölgy ismerösöm is olvashatta mert nagyon ràjàtszanak erre,szerintem Ök abban hisznek hogy a kivételek erösitik a szabàlyt.
Sokkal több a házasság, mint az együttélés!
A házasság: KIMONDOTT felelősségvállalás, a kimondott szónak pedig ereje van! Ettől félnek, akik a papír fölösleges voltát hirdetik.
Nem a papír a lényeg,tényleg nem az.
Az a perc, amikor a templomban a párom szemébe nézve hangosan mondom el, hogy "jóban, rosszban". Máig könny szökik a szemembe, ha a férjem tekintete eszembe jut! Gyönyörű volt, a legőszintébb vallomás, amit tőle kaptam. Mert súlya volt akkor minden szónak! Akik hallhatták, tudják, ez volt a legszebb szerelmi vallomásunk egymásnak. Akkor, ott.
Már eltelt egy év, de van olyan reggel, hogy felébred és azt mondja: Tudod,nagyon szeretlek, mert te vagy az én feleségem!
a családon belüli erőszak fogalma mond valamit neked? az persze nagyon jó dolog, ugye??? minden áron együtt!!!
szerencsére nem tartozom ebbe a táborba, de sok nő IGEN, és nem tudnak kilépni ebből a helyzetből..nem korrektebb azt mondani a másiknak: figyu, szeretlek, de nem bírlak elviselni, váljuk el, mielőbb kikészülünk mindketten...
na, erre mit lépsz???
a te hsz-od önző, sőt, korlátolt...sokat kell még tanulnod...
"...önzőnek tűnik amit írok..."
Inkább így: önzésnek tűnik. Az is.
"Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat."
József Attila