Miért ilyenek velem? (beszélgetés)
nanáá,el sem kezdődött a buli nélkülünk! :)
Ha erre most azt írom, hogy "ásít", goromba leszel? Pedig csak azt jelentené, hogy hosszú volt ez a hét, rengeteg meló, mozgalmas szombat, és fáradt vagyok.. :)
De azért ha kettesben lesztek, kérdezd meg a kutyád, miért tett ilyet veled.. :P
Az is lehet, hogy tényleg álmos volt.:DDD
:DDDDDDDDD
Jobb ha belenyugodsz,hogy azt jelenti.:DDDDDDDDDDDDD
Reméltem is,hogy nincs bajod velem,mert én okot nem adtam rá!Beszélgettünk priviben,ma is,tegnap is,holnap is fogunk! :) Nincsen csajod,és ezt te akkora bajnak fogod fel,hogy az nem igaz!Nekem sincs palim,majd lesz...:)) Várom a pillanatot amikor lecsap valaki rám! :))
Miért olyan nagy baj az "ásít" hozzászólás?
Lehet,csak te vetted annak,ő másképp értelmezte.
...a múltkor eldobtam a kutyám játékát és nem nekem hozta vissza.miért csinálja ezt velem? ez akkor azt jelenti hogy a kutyá(m)nak sem kellek? :D
:) Én a kettő között vagyok, nemrég értem haza egy kerti party-ról.. :)
Írtam már, hogy ilyenekkel nem kell foglalkozni. Intelligenciája pont annyi van neki.:(
A fórumcímben többes számot használtál.
Azt,én minden szombaton mentem bulizni.
Az én koromban meg már:)))
deemoon,egy szóval nem írtam,hogy veled bajom lenne,hiszen te most sem voltál gyáva és felvállaltad a hozzászólásod.Nekem azokkal van bajom,mint ol a múltkori "(ásít)" hozzászólóval,aki olyan szinten gyáva,hogy nem vállalja magát...Akik ehhez a fórumhoz most hozzászóltak,velük nincs bajom,csak azzal az egy gyávával.Legyen ez a konklúzió.:)
Az Ő korában még azt kellene.
Azonnal pszichológushoz:)))
Az teljesen :O))
Azok az enyémet is :O)) Bár talán az apait?
Tényleg miért nem bulizni vagy ilyenkor szombat este?
Tényleg, Ő lesz Charlie:)))
én meg nem nyafognék,de most már késő....:))
Érdekes egy fórum.. Megmozgatja e nép ujjait, az biztos.. Dani, sem türelmesnek, sem barátságosnak nem tűnsz.
Olvasd már el ezt a fórumot.. Itt az emberek segíteni próbálnak, te pedig szörnyen negatív vagy; először csak magaddal, aztán másokkal is. Lehet, hogy ez történt korábban is?..
Én most olvastam az elejétől a legfrissebb
hozzászólásokig ezt a fórumod, és nekem úgy tűnik, mintha egy nagy ajtó vagy ablak nélküli helyiséget építettél volna magad köré, és ha valaki meg is próbálja ezt lebontani, behunyod a szemed, hogy tuti sötétben maradj.. Miért?
az én védelmező energiámat csak kisicák meg kiskutyák indítják be :) ez normális? :D
További ajánlott fórumok: