Miért hívogat a pasi telefonon? (beszélgetés)
Ez inkább bohózat:)
Hívd fel, hogy d*gni akarsz.Ennyi.
MSokan sokféleképpen látunk dolgokat, az én nézeteim szerint az egészséges élet része kell, hogy legyen a szeretkezés.
Attól még senki nem beteges, mert a d.ugást inkább kihagyja ... :) És nem is prűd.
Nem ítélt el senki.
A szokásos dolgot csinálod: meghökkentő akarsz lenni, kiderül, hogy mégsem vagy az, akarunk a "problémáddal" foglalkozni, de neked semmi ötlet nem jó, és megsértődsz, hogy mi jól érezzük magunkat egy fáradt nap végén, igen, rajtad mulatva, de te magad teszed ezt lehetővé .... :)))
Méhecske, ne add fel ilyen könnyen! :D
Én nem d.ni szoktam.:D
Szeretkezni.
Egy egészséges ember életébe beletartozik a d*gás. Az, hogy én szeretem csinálni nem tudom miért elítélendő.
Ti nagyon prűdek vagytok.
Együt szórakozunk, jó is az.
Színvonalasabbnak éreznéd, ha d.ugásról, közösülésről írnánk, hogy hányszor és milyen időközönként?
:DDD
Lehet protekciót szeretne,mert be akar kerülni abba a munkahelyre.:D
:DDD
Gyanús ez a munkahelyi hívogatás:D
Az biztos.:D
Elmondanám neki minden gondomat.
Egy pasi elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kényszerképzeteim vannak! Az a rögeszmém, hogy
bele kell dugnom a péniszem az uborka szeletelőbe!
- Ember, ne tegye! Felírok gyógyszert, jöjjön vissza egy hét múlva!
Egy hét múlva:
- Nos uram, hogy van?
- Köszönöm, prímán. De képzelje, a gyógyszer nem sokat ért, mégis beleraktam
a péniszem az uborka szeletelőbe!
- Szent ég! És mi történt?
- Kaptam egy fegyelmit, az uborka szeletelőt meg elbocsátották!
attól, mert találkozna veled a munkahelyeden, nem azt jelenti, hogy ott akarna etyepetyézni :)
mit rágódsz ezen? ha nem akarsz vele többet találkozni, akkor mondd meg neki, hogy nem akarsz vele többet találkozni és ennyi.
ha azt hiszed, a pasinak annyira nagyon bejössz, hogy többet akar, akkor tévedsz, nem másfél hetente hívogatna, és nem zúdítana rád érdektelen dolgokat. úgy mint neked, te is neki egy lehetséges szabadidő partner vagy, és ritka bunkó lenne az, aki azzal hívna, dugjunk egyet, van szabad félórám.
További ajánlott fórumok:
- Valaki folyamatosan hívogat (zaklat) telefonon. Látom a telefonszámot is. Mit tegyek?
- Miért nem sikerül elérni telefonon az ismerősömet?
- Okostelefonon miért nem kapok értesítési jelzést se e-mailről, se Facebook, Insta, mi lehet a gond?
- iPhone telefonon miért hallom halkan a vonal túloldalán beszélőt, amikor max. hangerőn van és a zenehallgatással nincs gond?
- Facebookon miért halványabb valamelyik hozzászólás a telefonon?
- Miért nem látszódnak a témák a telefonon és a gépen? (Nokia 5230)