Miért hajtanak a lányok a nős pasikra? (beszélgetés)
igen,ez visszafelé is így van...
A flört az pedig szerintem is belefér,mindkét részről...és a flört nem biztos,hogy azt jelenti,hogy többet is akarok...Ha pedig én nem akarok valamit,akkor nem is teszem meg!
Szerintem azért ennél sokrétűbb a helyzet.
Ott vannak pl. az örök nyughatatlanok,akiket hajt a vadászösztön.
Mások pedig ezzel akarják bizonygatni maguknak,hogy:"jó vagyok,kellek én még valakinek".
Gyereke,a témától ráindult a lánykutyám a fiúkutyára:)De úgy elég intenzíven.Ekkora k*rva világot!!!
Mi a motiváció?
Hát az, hogy otthon nem kapják meg amit akarnak!
Pedig titkon a nők is erre vágynak, csak félnek bevallani.
Engem egyszerűen nem vonz.Egyszer,kb. 6 éve rámhajtott egy eszméletlen jó pasi.Mit pasi,FÉRFI!!!
Hiába nem volt akkor kapcsolatom és marhára be is jött,csak volt egy aprócska gond.Illetve három.1 feleség és 2 gyerek.Nincs az a dolog a világon,amiért egy családot szétszednék!!!
Viszont hiába vagyok férjnél,volt akit,ez nem érdekelt,pedig azt hittem,ha majd megtudja,eláll a szándékától.Szerinted zavarta a dolog?Persze,hogy nem.Oké,oké,a flört az más,azért még nem visz el a kisördög.
Szóval mi lenne,ha nem csak azt reklámoznánk,hogy a nők mekkora ribancok,hanem esetleg azt sem hagynánk figyekmen kívül,hogy a pasik milyen értetlenek és rámenősek?!Mi abban a poén,a motiváció,hogy mindenképpen meg akar fektetni egy asszonyt?
Valaki magyarázza már el nekem!
"Bevallhatod őszintén
nem úgy szokott kezdődni?"
Becserkészik a vadat, utána próbálják lelőni. Vagy nem?
A dolog két élű: amikor csak flörtölnek vagy már görcsösen akarnak tőled valamit.
"Szeretem, ha egy lány eleven,
csak azt nem, ha már szemtelen."
...mert ugye a kiszemelt pasira nincs ráírva,hogy nős-e vagy nem :DD
Én se kezdenék nős pasival...nincs az a pénz,meg autó...
Én is ismerek olyan lányokat,akik a nős pasikra hajtanak.Illetve nem ez a céljuk,hogy nős legyen,inkább úgy mondanám,hogy nem zavarja őket,ha a kiszemelt férfi nős.
Személy szerint engem ez nem vonz,de visszafelé már sült el a dolog.Hiába a karikagyűrű,az nem véd meg semmitől!
És titok?
Mi értelme általánosságban kérdezni?
Valószínű más nős pasikra is azért hajtanak amiért rád is
Azt tudom, hogy rám miért hajtanak, általánosságban tettem fel a kérdést.
Biztos nem csak rám, de nem is minden nős pasira.
Szóval ,szerinted miért hajtanak rád a csajok?
És úgy gondolod hogy minden nős pasira hajtanak vagy csak rád? :)
Akkor a választ neked tudnod kéne :)
Nem ismerek olyan nőt aki hajt a nős pasikra
További ajánlott fórumok:
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- Végre elhatároztam magam! Lefogyok! De miért csak jó alakú lányok vannak a konditermekben?
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Miért tetszenek a szlovák lányok ennyire?
- Szeretkezés után a lányok miért rohannak zuhanyozni?
- "Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak?"