Miért hagyja valaki, amíg 20-30 kiló plusz rakódik rá? (beszélgetés)
Mondjuk én megértem a dilemmáját, az más kérdés, hogy meg is tenném-e esetleg...
Én igen!
De mindegyikünk más és más személyiség...
Te tudod. Én nem tenném. 115 kg-san se vett rá senki.
Lehet enélkül is fogyni... lefogyni!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
1 nincs ideje magával foglalkozni
2beteg nem tehet ellene tenni sokat(Cushing)
3 nagyon stresszes az élete
4emocionális konfortot keres
Hát? Ami igaz, az igaz! A látványosságok miatt bizony még ebben a súlyomban is meg kell állnom.:)))
De nem purcanok ki olyan hamar, mint régen. Aztán, ha lehagy valaki? Nem fontos. A fontos, hogy megteszem, ami tőlem telik és megpihenek, ha kell.
Persze sokszor kívánok magamtól többet, mint amit elbírok. :))) de hiába, mert az erőm annyi amennyi és a testem (a tüdőm, szívem, izmaim) úgyis megálljt parancsol. Az meg nem baj, ha ilyen lelkesen megyünk el a végső határainkra, mert minden újabb próbálkozással messzebb jutunk és ez a cél. Így edződünk és rengeteg felesleges kalóriát égetünk el, és egyre több dopamin (örömhormon) a jutalmunk. :)))
Nekem most már évek óta csak(?) 10-15 kg feleslegem van és valóban jobban érzem magam. Nem csak az öltözködés miatt, de az is fontos, hanem hogy könnyebben mozgok. Ezáltal meg könnyebb megtartani ezt a súlyt. Szívesen túrázok és táncolok, így meg még több öröm ér, ha a súlyom nem korlátoz ebben. Természetes az a lustaság, amit említettetek, mert egy adott határon túl már nem szívesen mozgunk, mert egyre nehezebb. Szinte mindenkit elkeserít ez a nehézkesség és ez visz még tovább a hízásunk útján. Nehéz kitörni belőle.
Tapasztaltam, így könnyű megértenem, ha valakinek még nem sikerült, de szeretnék mindenkit bátorítani, hogy ne adja fel, mert megéri minden erőfeszítés.
Szívesen adom át a tapasztalataim, ha van kérdés.
És lehet, sőt elég valószínű, hogy szebbnek fogom látni a helyzetet, ha ugyan még vékony nem leszek, de legalább telt vagy duci... Mert most nem ez vagyok, hanem kövér.
Ezért is vagyok vele úgy, hogy első célnak azt tűztem ki, hogy teltnek nevezhessem magam. :))
Tiszteletre méltóan kemény az önkritikád. Van benne elfogadás magad iránt. Ezt jónak gondolom.
Talán nem gúnynak szánta a kérdést a fórumindító sem, bár nem olvastam elölről el...
Rajtam is volt már 50 kemény kiló, de vegyes okokból. Sokáig elfogadtam, manapság figyelek rá, de mégis komoly nehézséget okoz a súlycsökkentés időnként.
Igyekszem jó egyensúlyt tartani a vágyaim és a lehtőségeim között. Ez sokat szokott segíteni. Könnyebben sikerül így.
Nem akartam még tovább küldeni.
a kilók azért nem mindig a kajáláson múlnak, erre nagyon jó példák az egypetéjű ikrek akiket elválasztottak egymástól és felnőttként találkoztak.
Nagyon érdekes, hiába nőnek fel más-más környezetben, táplálkozási szokásokban, a súlyuk szinte mindig megegyezik :)
azért kívánom, hogy érd el az általad kívánatos álomsúlyod. :)
:)))
Vagy közben, vagy utána:)))
Ha jönni akar az a bizonyos NAGY Ő, hidd el, nem a súlyod fogja elriasztani:))
Azért sok sikert!
Hát ami igaz, az igaz! Ez az általános...Sajnos!
De te is megtalálod a párod!♥
szerencsés vagy :)
én is találtam sok mindenkit, csak az igények ütköztek egymással mindig... :))
betegség következtében HÍZTAK meg
bocs, elírtam
Azt hiszem, hogy addig míg én itt nyafogtam, mindenki tolongott! Most Kata kérdezett valamit, várja a segítséget, és sehol senki... azt hiszem, újra nyafiznom kellene, hogy feléledjen a fórum...
Változatosság kedvéért: segítséééég, élni akarooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))
Hisz ezért jött létre a fórum, avagy rosszul emlékezem???:)
További ajánlott fórumok:
- Miért csak szeretőnek kellek? Miért nem hagyja ott a párját?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)?
- Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Munkahelyemen a plusz munkáért megbízási díjat kapok. Ha vállalkozóként kérném ezt a díjat, mennyit kapnék? Megérné vagy hagyjam így?