Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért félnek az emberek a jutalékos munkáktól és az MLM-ektől? fórum

Miért félnek az emberek a jutalékos munkáktól és az MLM-ektől? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
101. Ving02
2014. máj. 15. 11:57
Sziasztok! Tudtátok, hogy a Városi Ingatlanirodánál a teljes jutalék megtartásával dolgozhatsz?
100. sasmadar (válaszként erre: 99. - Smileshop)
2012. aug. 12. 00:46

Mert te aztán nagyon szakértő vagy. Főleg, hogy nem sikerült értelmezni amit írtam. :) :)

Pont azok mennek fröcsögni akiknek fogalmuk sincs, hogy mi fán terem az MLM és írkálják a hülyeségeket, hogy ez illegális piramisjáték meg átverés és a hasonló ostobaságokat.


Néha nem ártana végig gondolni, hogy mit is írt a másik mielőtt alaptalanul leszólod a másikat.

2012. aug. 12. 00:15

Szeretem az olyan embereket, akik magukra is értik, amit írnak. Remélem ez azzal az emberrel is így van, aki ilyeneket ír: "Az is tény, hogy az ilyen oldalakra csakis azok írkálnak akiket vagy valami ilyen kontár talált meg vagy olyanok akik nem tudják, hogy mi is az MLM és jönnek és írkálják a nagy baromságaikat"

Ezt nevezem szakértőnek. :)

98. sasmadar (válaszként erre: 97. - Smileshop)
2012. aug. 9. 10:21

Minden szakmának meg vannak a kontárjai. Nekem is volt alkesz fodrászom. Nyilván nem ők a sikeresek.

Az is tény, hogy az ilyen oldalakra csakis azok írkálnak akiket vagy valami ilyen kontár talált meg vagy olyanok akik nem tudják, hogy mi is az MLM és jönnek és írkálják a nagy baromságaikat.


A másik tényező, hogy legelőször egy jó kis pilótajáték hódított még a 80-as években Mo-on. Aminek persze volt egy rakás károsultja. Ennek egy fejlettebb változata a piramisjáték ahol már van valami termék is amivel próbálják MLM-nek álcázni. Persze a szakavatottak látják a különbséget és tudják, hogy az nem MLM.

Sajnos ezekből is szinte naponta alakul egy újabb ami működik kb 2-4 évig. Aztán maguk után hagynak egy rakás sérült embert meg egy csomó károsultat akik azt hiszik, hogy ez az MLM.

2012. aug. 7. 03:51
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy MLM munkát mindenki végez nap, mint nap. Csak nem tud róla az illető és nem kap egy árva buznyákot sem érte. Ez alól senki sem kivétel, még az sem, aki itt tüzet fúj erre a tevékenységre. Ugyanis mindenki ajánl az ismerőseinek olyan terméket vagy szolgáltatást, ami neki nagyon bejött. Például megnézel a moziban egy jó filmet, akkor tuti, hogy elmeséled az ismerőseidnek, és lesz közöttük olyan, aki el is megy és megnézi. Ebből az egészből a mozi jár jól, mert nem kell neked jutalékot fizetnie. A teljes bevétel az övé. Az MLM cégek termékei sokkal magasabb minőségűek, mint az átlag termék. Ezt úgy érik el, hogy a reklámozási költséget a termékfejlesztésre és az értékesítő munkatársak jutalékára fizetik ki. A termékek persze drágábbak a többinél, de annyival többet is tudnak. Aki ilyen üzletbe vág bele, annak tudnia kell, hogy nem a pénz a lényeg ebben az üzletben. A termékekkel segíteni tudunk az embertársainknak, akár a termék hatékonyságával, akár a megkereshető jövedelemmel. Csak tudni kell, hogy az általunk értékesített termék, vagy szolgáltatás, illetve az üzleti ajánlat, hogyan tud segíteni a másik embernek. Ezt kell megtanulni róla és azt, hogy az MLM jó hír mindenkinek. A pénz, ha jól csinálod, akkor mint mellékes dolog úgy is jönni fog. Csak sokan a prezentációkon elhangzó magas összegek hallatán vérszemet kapnak és neki esnek az ismerőseiknek, mert sokat akarnak keresni. Ha előbb megtanulnák hogyan kell ezt csinálni és régebben is, amikor ez az üzleti forma bejött az országba, így csinálták volna, akkor most nem kellene ezen a fórumon erről vitatkozni, mert mindenkinek nyilvánvaló lenne, hogy ennél zseniálisabb pénzkereseti forma nem létezik.
96. sasmadar (válaszként erre: 11. - 53dfddad18)
2012. jún. 28. 22:03

Ebben ez a legjobb, hogy semmilyen hiteles forrás nincs hozzá. Gyakorlatilag a wikire bárki bármekkora baromságot írhat, hogyha létrehoz egy saját weboldalt ami ezeket tartalmazza majd ezt megadja, mint forrást.

De ennél még ilyen sincs. Szánalmas hülyék írták ezt is. Az meg elég buta aki mindent elhisz utánajárás nélkül.

95. sasmadar (válaszként erre: 71. - 06718ca650)
2012. jún. 28. 21:39

Pedig a dolgozók nagy része a munkaideje jelentős részében nem csinál semmit csak lébecol.

Diákként nagyon sok helyen dolgoztam így van kellő összehasonlításom. Amikor csak lehet a legtöbb ember megy pletykálni, cigizni stb csak dolgoznia ne kelljen. És azt nézik, hogy mikor mehetnek már végre haza. Ez alól én sem voltam kivétel. Az emberek nagy része nem szereti a munkáját csak "Nincs jobb" alapon "elvan" a munkahelyén.


A céltudatos embereknek pont az idő az ellenségük, mert ők azt nézik, hogy a hátralévő időben mennyi munkát vagy egyéb dolgot (a cél érdekében) tudnak még megcsinálni. És ennek NULLA köze van az MLM-hez, ez bárhol, bármilyen területen igaz.

94. sasmadar (válaszként erre: 84. - Gavrilo1)
2012. jún. 28. 20:09

Pusztán azért gondoltad így előtte, mert te is a szomszédtól informálódtál. :D Én is.

Magyarországon legalább 10millió ember él aki tudja mi az MLM, pedig soha az életben nem dolgozott benne mégis "pontosan" tudja, hogy mi az. Vicc. :D

93. sasmadar (válaszként erre: 90. - Globus)
2012. jún. 28. 20:06

És honnan tudod, hogy őket nem érdekli amíg meg nem kérdezed?

A legnagyobb meglepetések amikor már azt mondják, hogy ők már használják azt a terméket vagy már van olyan szerződésük stb. Neked meg fogalmad sincs arról, hogy ez őt érdekli, de te előre eldöntöd anélkül, hogy megkérdeznéd, hogy ez őt biztosan nem érdekli.

92. Gavrilo1 (válaszként erre: 90. - Globus)
2012. máj. 17. 10:08
Én is azt hittem, aztán az ellenkezője derült ki. Eszelős sok ismerősöm van aki használja, sőt ők ajánlják nekem az ő ismerőseiket, akiknek valmely eü. problémájuk van vagy csak simán jó minőségű terméket akarnak venni.
91. CS.CS (válaszként erre: 89. - Gavrilo1)
2012. máj. 17. 10:06
Tudod a fene se tudja.Találkozam olyanal is, meg egyszer egy anyuka halálakor értesítette az mlm cég a fiatalokat, hogy vegyék át a cégben elért pozicioját, és ha akarják folytassák, ha nem szüntessék meg, és vegyék ki a pénzt.Elkezdték folytatni,szerencséjük volt, mert volt aki megtanította őket. Én rátaláltam egy olyan szolgáltato cégre amelyik nem mlm cég, csak úgy is működik.
90. globus
2012. máj. 17. 10:05

A találkozónk szervezése előtt mondja a beszervező, hogy idegeneknek kellene ajánlani a terméket. De azt ígérte, nem kell házalni. Nem is kell. Hanem? Ismerős is jó. De nekem nincsenek ismerőseim, akik ilyen terméket akarnának vásárolni. Dehogynem, nézzek csak körül a telefonkönyvemben. Na, itt hagytam faképnél, mielőtt bármi kialakult volna.

Szeretnék az ismerőseimmel jövőben is találkozni, és tiszta lelkiismerettel tükörbe nézni.

89. Gavrilo1 (válaszként erre: 88. - CS.CS)
2012. máj. 17. 09:53

Akkor te is több lábra álltál,

Tévedés azt hinni, hogy aki MLM-ből "nyugdíjas-jogdíjaskénT" él évek óta az nem csinál mást. Nagyon sokan vállalkoznak mindenféle területen, de sajnos sokszor hallottam, hogy a másodvállalkozásuk csődbe ment, bebukott és most ezért kell újból aktiválniuk magukat az MLM terén is, hogy érezzék van biztos munkájuk.

88. CS.CS (válaszként erre: 86. - Gavrilo1)
2012. máj. 17. 09:47
Igen érdekes ez a hangyabolyosdi nekem hagyományos vállalkozásom van, emberekkel. Olvastam valahol egy kisérletet irodai dolgozokkal végezték, hogy a munka idejük hány százaléka igazán a munka. Siralmas eredmény jött ki. Én is megcsináltattam ezt egy külsős céggel az eredmény szintén elég siralmas lett. Lecseréltem kétszer a gárdát. Ezekkel az emberekkel már nincs gondom. Én ezt tanultam az mlm rendszerbe, hogyan ne legyek alkalmazott a saaját vállalkozásomban. Mindezt egy olyan konferencián ahol egyszerre voltak cégtulajdonosok és mlm esek. Nagy mlm guruk is adtak elő, beszélgetni is lehetett velük. amerikaiak is voltak akik régen meloztak. Mostanra a cégem mellett van befektetésem is és mlm ezek is.
87. access
2012. máj. 17. 06:39
mert becsapós
86. Gavrilo1 (válaszként erre: 85. - 298b15dfdd)
2012. máj. 17. 06:37
Én nem így látom!! Én nem akarok a hangyaboly tetejére eljutni, nekem elég valahol a közepén. De nem is értem mi a gond a hangabollyal az a világ legjobban működő közössége!!!!
85. 298b15dfdd (válaszként erre: 84. - Gavrilo1)
2012. máj. 17. 06:17
Mert pl.Te is csak egy kishangya vagy,mire szorgalmasan eljutnál valamilyen szintre elfogy a táplálékod,és addig etetetted a nagyobb hangyát,és tápláltál egy hangyabolyt.:(
2012. máj. 17. 05:55

Sziasztok!

Én termékhasználóként annyira jó tapasztalatokra tettem szert a már említett Aloás cuccokkal hogy elkezdtem üzletileg is foglalkozni vele és nem évekkel ezelőtt.... Most kezdőként is bőven van mellékes keresetem belőle,-napi igen csekély max 1 órányi munkáért- pedig a havi jutalék nagy részét a családban levásároljuk és mi nem vagyunk kevesen! Én se ismertem az MLM-t, ki nem állhattam, butaságnak találtam, de mindez megváltozott, mert egy határtalanul jó munka-barátság társaságba csöppentem, akik mindenben segítik egymást és közben megismertem ezt az üzletpolitikát és teljesen korrekt!

83. CS.CS (válaszként erre: 50. - YOURDARLING)
2012. máj. 16. 15:04
Na ez az amiért az emberek kerülik. Sokkal jobb a semmittevést kemény melónak álcázni, havi valamicske fix- ért, mint keményen tanulni, és melózni, a jutalákért, és belátni, hogy esetleg a kemény melót nem nekem találták ki.
82. CS.CS (válaszként erre: 1. - 43fe10e42c)
2012. máj. 16. 14:49

Azért amit írtál, nem ismerik. Nálunk megszokott a kevés de ameddig van biztos pénz, utána majd lesz valahogy.

Az oktatási rendszerrel is baj van. Sok emberrel is akik a jutalékosba dolgoznak. Kerülik az igazságot, pedig többre mennének az őszinteséggel.

81. YOURDARLING (válaszként erre: 80. - Hebrencs)
2012. jan. 30. 06:30

iazad van, a határ a csillagos ég!!!

mint az MLM ben, lehet jól csinalni, es lehet szarul

80. hebrencs (válaszként erre: 79. - YOURDARLING)
2012. jan. 29. 19:54

ha csak nem euróban értetted a 150 misit, vagy tiszta nyereségként, akkor van még hova fejlődni a cégednek ;)


nehogy bántásnak vedd, vannak cégek akik örülnének ilyen forgalomnak :)


komolyra fordítva a szót, ha ilyen helyen dolgozol, akkor nem értem miért van ennyire negatív véleményed a hagyományos üzletről..

de végül is mind egy, ez a topic nem erről szól :) sok sikert kívánok neked mindkét üzleti modellben :)

79. YOURDARLING (válaszként erre: 78. - Hebrencs)
2012. jan. 29. 19:05

nem tudom te milyen hagyományos üzletben kamatoztatod az MLM-ben szerzett tudásodat, de ha a leírtak szerint működik a cég ahol dolgozol, az nagyon gáz.igen 150 millios eves forgalmunk van, tényleg gááááz :)))))

78. hebrencs (válaszként erre: 72. - YOURDARLING)
2012. jan. 29. 17:10

nem tudom te milyen hagyományos üzletben kamatoztatod az MLM-ben szerzett tudásodat, de ha a leírtak szerint működik a cég ahol dolgozol, az nagyon gáz.

szerencsére nem minden hagyományos üzletág ilyen.

van ahol igen is van termelés, hozzáadott érték, az üzleti, reális szemlélet NEM = 0. SŐT! kőkemény alapja az üzleti tervezésnek,

A Kereskedő = NEM zsivány nepper, hanem megbecsült ember, aki kőkemény munkával hozza az üzletet, nap mint nap megküzdve a piacon a konkurenciával.

A Jutalék (teljesítménnyel arányos jövedelem ) = arányos a teljesítménnyel, amit leraktunk az asztalra

Céltudatos élet = hogy kitűzzük és elérjük a céljainkat, mind üzletben, mind magánéletben

Küzdelem= hogy megmaradjunk a piacon és holnap is legyen munkák

Kitartás a CÉL eléréséért, a pillanatnyi kudarcok ellenére = hit abban amit csinálunk.

Ja és az adott szó becsülete = igenis LÉTEZŐ fogalom, és alapja az üzleti életünknek.

A Vezetők ( akik valóban a tehetségükkel értek el valamit) tisztelete, LÉTEZŐ fogalom, amit naponta tanúsítok a felettesem és felé és megkapok a beosztottjaimtól.

és még csak annyit a hagyományos üzlethez, hogy aki nem tud a fentiekkel azonosulni, nagyon hamar munka nélkül marad és mehet a darálóba (azaz vissza a húspiacra, állás után koslatni.)

77. YOURDARLING (válaszként erre: 76. - 06718ca650)
2012. jan. 29. 16:24
de ez a lényeg ha a korhazi ellatasrol beszelunk , sajnalom!
76. 06718ca650 (válaszként erre: 75. - YOURDARLING)
2012. jan. 29. 16:02
dumáljon neked a... kicsi szived meg nem vagyok... sajnos ez van, én is tudom, szerintem ezt senkinek sem kell mondani... de nem ez volt a lényeg, de nem esett le. sebaj. szevasz. :)
75. YOURDARLING (válaszként erre: 74. - 06718ca650)
2012. jan. 29. 15:52
kicsi szivem, amig hála pénzt kell dugdosnom a neverkenek, orvosnak stb stb egy korrekt ellátásért, addig ne dumalj nekem ....sajnos a csaladunkban ez megtortent eset...
74. 06718ca650 (válaszként erre: 72. - YOURDARLING)
2012. jan. 29. 15:44
pl. a kórházakról mit gondolsz? ott van termelői munka? nincs? akkor ezek szerint felesleges. amúgy is meg, mindenki dögöljön meg, aki olyan faxagyerek hogy túléli magától a dolgokat. :)
73. 06718ca650 (válaszként erre: 72. - YOURDARLING)
2012. jan. 29. 15:40
azért ez nem egészen van így, ez már nagyon sarkosan van megfogalmazva. :) nem vagyunk egyformák, mindenki nem csinálhatja ezt. de attól még nem elmaradott, szocialistalusta az ember. de aki másképp gondlokodik mint ti, azt egyből ezzel dobáljátok meg. őrület. :)
72. YOURDARLING (válaszként erre: 71. - 06718ca650)
2012. jan. 29. 15:30

igy van!!! 0 termelo munka!!!


szocializmus. Nem müködő mesterséges álomvilág , az embrek meg ebben élnek.Üzleti, reális szemlélet = 0.


Az agymosás megtette hatását, 40 év alatt hatott és hat ma is.


A Kereskedő = Zsivány nepper

A Jutalék (teljesitménnyel arányos jövedelem ) = sátáni praktika a népnyuzó kapitalisttától.


Céltudatos élet = Úri huncutság, valami elvont ezoterikus fogalom.


Küzdelem= Lázadás


Kitartás a CÉL eléréséért, a pillanatnyi kudarcok ellenére = Fanatikus szektáns dolog.


Ja és az adott szó becsülete = 0

Vezetők ( akik valóban a tehetsgükkel értek el valamit) tisztelete ,nemlétező fogalom.

by PSP

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook