Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért eshet szét a fasírt sütés közben? fórum

Miért eshet szét a fasírt sütés közben? (tudásbázis kérdés)


2010. febr. 19. 11:48

Megemlítettem a löncshúst, illetve most néztem vissza, te is avval csináltad.

Ja azt ki felejtettem. Miután késsel a hús és a doboz szélét köbevágod, hogy elváljon, kinyomod a tetejével, amit nem szedsz le. Így könnyű szeletelni.

Sokszor csináltak a napközibe ilyenből rántott szeletet. Nem tudom mi volt a neve.. lisz tojás przli, és mehet a olajba sülni.

Finom így is..

Ahogy írtátok a kolónyi húshoz 4 tojást is lehet tenni.

27. doxikri (válaszként erre: 26. - Judyt640)
2010. febr. 18. 20:43
Viszont van benne zsír rendesen, attól meg bizony szétesik a fasírt. Ráadásul az teljesen pépes és nagyon puha...mi tartaná össze!? Tegyél bele 2 tojást és zsemlemorzsát is.
2010. febr. 18. 19:44
A löncshus eleve hökezelt nincs benne a nyers hus nedve mert azis összetartja no meg a tojás persze.
25. MelisUK (válaszként erre: 10. - Bugi83)
2010. febr. 18. 19:18

Löncshúsból? Darált disznó húsból csináld.

És ne legyen túl nedves.

2010. febr. 18. 19:04
Szia!Biztos hogy kevés tojást teszel bele!
2010. febr. 18. 19:00
kevés a tojás, vagy "hideg" az olaj! (nem elég forró)
22. SF
2010. febr. 18. 18:51
Ebbe a hibába én is beleestem. Nem volt eléggé összedolgozva a massza.
2010. febr. 18. 18:44
én a fasirtba csak a sárgáját teszem a tojásnak és a fehérjébe beleforgatom,szép lesz és nem esik szét.
20. bugi83
2010. febr. 18. 18:26
köszönöm mindenkinek
2010. febr. 18. 18:23

En kenyer/zsemlemorzsa helyett krumplit reszelek bele.

Tegyel bele +1 tojast, akkor jobban ossze fogja fogni.

2010. febr. 18. 18:22
50 dkg darálthúshoz tegyél legalább 2 egész tojást,és gombócozás után hempergesd zsemlemozsába. Akkor soha nem lesz vele semmi gondod.
17. momy35
2010. febr. 18. 18:21
Én fél kiló húshoz 2 tojást teszek és 2 szelet kenyeret
2010. febr. 18. 18:19
Kevés benne a tojás,vagy a zsemlemorzsa
15. Ymanie (válaszként erre: 6. - Ncilány)
2010. febr. 18. 18:16
én zsemlemorzsát szoktam beletenni ha úgy gondolom h "híg".
14. Ymanie
2010. febr. 18. 18:14
A két doboz löncshúshoz nem elég két szelet kenyér
2010. febr. 18. 18:08

Műanyag doboz? az általába 40 - 50 dkg os..

Vagy löncs hús? Az nekem is szétesett. :-(

Azt úgy jó fasírtnak, hogy kinyitod mindkét felét, késsel körbe " vágod " hogy a széle ne ragadjon oda. Szeleteled közel 1 cm, és lehet panírozni.. Így jobban egybe marad.

2010. febr. 18. 18:05
Nekem a liszt mindig beválik. :)
11. bugi83 (válaszként erre: 9. - Ncilány)
2010. febr. 18. 18:00
2 doboz
10. bugi83
2010. febr. 18. 17:59
arra gondoltam, hogy attol lehet, hogy löncshúsból csináltam
2010. febr. 18. 17:59
Mennyi a hús??
2010. febr. 18. 17:58
1közepes tojás van benne. meg 2 szelet kenyér.
2010. febr. 18. 17:58

sztem is tojáshiány az oka.

1 egész tojás nem biztos, h elég! Nem mindegy a tojás mérete se, és a fasírt mennyisége se!

2010. febr. 18. 17:57

És még a nyers reszelt krumli, vagy egy nagyon kevés lisz, az is köt...

1 kilónyi húshoz 2 tojs elmegy, egy kisebb krumpli, egy - két evőkanálnyi liszt..

( hú de rég csináltam... )

2010. febr. 18. 17:56

Szia!

Több oka is lehet

1:valóban kevés a tojás

2:zsírosabb volt a hús

3:amikor nem jól van kinyomva a zsemléből, vagy kenyérből a víz.

2010. febr. 18. 17:54
Szoktam bele legalább 1 egész tojást is jól beledolgozni.
2010. febr. 18. 17:54
szerintem kevés a tojás!!
2010. febr. 18. 17:54
Kevés benne a tojás!
2010. febr. 18. 17:52
Miért eshet szét a fasírt sütlés közben?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook