Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Lehet..Nem tudom!De remélem ez a mániája megszünik hamarosan.Soha rá nem jöttem volna,ha a butuska véletlenül nem hagyja szem előtt..
De most már az enyém is ott van:))Direkt..:)
Semmi különös..Sokszor úgy érzem,hogy már nem is érdekel..Addig amíg meg nem látom,hogy van újabb:))De ilyenkor erőt veszek magamon,és lesz...om:)Meg én is töltök le a mappámba:))
Nekem csak az a fontos,hogy velem van és nagyon szeret..Semmi más.
Hát mi még nem gondoltunk a +1 főre... remélem még nem is lesz rá szükség egy darabig :)
Pisi-kaki szex is kizárva...sose gondolnék ilyesmire, még rémálmomban se jöjjön elő :D
De ami két emberes dolog, és nem az előbb felsoroltba tartozik, az szinte minden mehet. Azért írom, hogy szinte...mert lehet hogy tudnátok olyat mondani ami nem, csak én mondjuk nem ismerem vagy nem jut eszembe most.
De ahogy írtam tegnap is én nagyon nyitott vagyok mindenre, csak a nyitott kapcsolatra nem :D
De azt észrevettétek,hogy ezek a hirdetések csak pasiknak szólnak??
Én még egyet sem láttam,ami nekünk csajoknak szólt volna..:))
vagy Ti igen????
Igen, én is látom ezeket a hirdetéseket....hogy (csak nagyjából tudom idézni)"az asszony nem veszi a szájába?...gyere hozzánk, majd az itteni lányok megteszik mindazt amit az asszony nem!" :S
Hát ez az. Ha az asszony valamiért nem akarja csinálni, ami lehet hogy pont a pasi hibája...akkor a pasi már meg se próbálja kideríteni az okát, esetleg megbeszélni, kedveskedni a nőnek...csak rávágja hogy az asszony hülye és megy ezekhez a lányokhoz. Ez az egyszerűbb út.
De igaz, hogy ha valaki ilyenekhez folyamodik, akkor az már rég rossz.
Ez a baj...És akkor nem is kell csodálkozni,hogy mennyi megcsalt ember van...Mert ugye ezek a "fizetős" lányok mind erre buzdítanak a hirdetésekben..
De viszon,ha már egy kapcsolat odáig fajul,hogy a pasi ezekhez az eszközökhöz nyúl,akkor abba már bele lehet sz....ni..Bocsánat a megfogalmazásért:)))Én így gondolom....
Nem jól gondolkodsz...Akkor a pasidnak ezek szerint mindent megengednél csak,hogy ne hagyjon el??
Nekem ez jön le:))
Megjegyzem egyébként hogy a pasik nyilván azért töltik le ezeket a képeket, mert ott vannak. Ehhez pedig valakinek oda kell tenni, illetve hagynia kell hogy elkészítsék róla, stb.
Néha nem is kell sokat csinálni, például csak kap az ember egy szívecskét, rákattint hogy vajon ki küldte és máris ott van mondjuk egy szép kép... :-)
Arról nem beszélve, hogy még ha a legvadabb szexoldalra megy az ember, ahol van vagy 100 pasi, akkor is akad néhány nő, aki ott van. Más oldalakon meg a fizetős lányok hirdetik magukat.
Szóval azért a másik oldalt is meg kell nézni, ha teljes képet akarunk látni. :-)
Más dolgok miatt merül fel probléma, de alapvetően jól kijövünk egymással. Jó vele lenni "úgy", ezért írtam, hogy ha félrelépek, nem kaphatok többet egy másik férfitól, csak kevesebbet, vagy ugyanannyit. Idén lesz 9 éve, hogy együtt vagyunk.
Valahogy nem "olyan" csajozós típus, nagyon magába forduló, nehezen oldódó ember.
Én már más "tészta" vagyok: szívesen barátkozom, beszélgetek az emberekkel, még ha nem is ismerem. Nekem vannak szexuális ábrándjaim, de ahogy írtam, régesrégen már megégettem magam az ilyesmivel. Most pedig már sok-sok dolog van, amit egy félrelépés miatt elveszíthetek, és arra jutottam, hogy nem éri meg.
További ajánlott fórumok:
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Milyen appokat érdemes mobiltelefonra letölteni?
- Melyik szövegszerkesztőt érdemes letölteni?