Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Szió! :) Hiányoltunk már.
Remélem most már minden oké...gyere dumcsizni amikor van kedved :)
Puszi!
Remélem akkor hamar összejön nektek a baba :)
Hát az ilyen apukákat jól fenékbe kell billenteni :D
Itt vagyok Csajok:) Csak más is használta a gépemet...)
Jó a téma...Én már nagyon várom,hogy szülők legyünk.Remélem hamarosan sor kerül rá,mert nincs miért várni.Úgy gondolom,hogy egy baba nem egyszemélyes dolog...Mármint a gondozása stb...Apukának is ki kell venni a részét valamennyire..Nem csak a nappaliban aludni,mert reggel dolgozni megy..:))
Köszönöm! Kedves tőled! :)
Azért hamarabb se legyen mint gondolnám :D mert akkor nagyon csóró kis család leszünk.
Engem nem idegesít. Mások vagyunk... más életcélokkal, más tulajdonságokkal, más érdeklődéssel, sorolhatnám még...
Ha nektek ez okoz örömet, akkor ezt kell csinálnotok és kész, és nem foglalkozni másokkal ;)
Engem nem igazán szokott érdekelni más ember véleménye rólam...ha nem kedvel, hát nem kedvel... mindig van olyan ember aki elfogad olyannak amilyen vagy, legyen az barát, vagy társ.
Jó neked, hogy a kiskutyával ki tudod élni a babázós vágyaidat...én nagyon vágyom gyerekekre. De nem vagyunk egyformák :)
A kutyusok is sok mindent megéreznek, amit nem is gondolnánk :)
Persze, túl sokáig se lehet halogatni azért. Mi 2-3 év múlva tervezzük, esetleg 4...de én már annyira várom :)
Igen, eléggé elkanyarodtunk :P Én is szeretek beszélgetni... én minden nap órákat dumcsizok anyuval is. A párom mindig mondja hogy ha hazamegyünk, már nem tudunk egymásnak mit mondani csak ülünk egymással szembe...óóó mondom ne féltsél te minket :D De ha meg keveset beszélek akkor meg az a baja...akkor meg tudja hogy valami nem oké :D
Én is így gondolom:)De sokáig sem szabad húzni:)Én már abból is megjöttem,mert ráuntam a várakozásra.
És elég sok időt elvesztegettem ezért.
Jól elkanyarodtunk az eredeti témától...:))))
De nem baj én szeretek beszélgetni,párom is mindig azt mosdja,hogy húzzak már cipzárt a számra:)))
Akkor biztos így is van:) Nekem is elváltak a szüleim,de én akkor már rég nem laktam otthon.
Azt vallom,hogy a gyerek miatt nem jó együtt maradni,mert az sérül a legjobban.Remélem nem leszek ilyen helyzetben..:)Önbizalommal hogy állsz?
Akkor innen fúj a szél..:))Már bocsánat:)
Én regényt írhatnék ide az előző kapcsolataimről,de nincs már értelme..Én ezeket lezártam és új életet kezdtem..Neked is ezt kelde ne tenned.:)Mert: "ne tuddmeg majd mergőrül ha véletlenül összefutunk!" Ne foglalkozz vele...Ha ezen túljutsz akkor már ez sem fog érdekelni.Gondolj arra,hogy van egy pasid aki szeret akivel már ennyi éve együtt vagytok és ez így is marad...:))
Persze csak ha akarjátok..:)
Sziasztok!
Én sem látok magam körül sok boldog házasságot, csak válást. Egyet tudok, és azok a párom szülei. Nem rég ünnepelték a 25 éves házassági évfordulójukat és jó rájuk nézni. És ők majdnem végig együtt is dolgoztak, szóval nagyon sokat vannak együtt a mai napig. A nővéremről meg ne is beszéljünk...mert ő a világ egyik legrosszabb pasijával kezdett. De ő mégis nagyon szereti és szült neki két gyereket és lehet nem állna meg ennyivel. Őt sose fogom megérteni, de arról fórumot lehetne nyitni ami náluk folyik :S:D na mindegy.
Szóval tényleg én se látok sok boldog kapcsolatot körülöttem...de én hiszek abban, hogy a miénk egy kivételesen jó párkapcsolat.
A szex témához esetleg annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálunk én akarom jobban a szexet, és a páromnak elég, ha ritkán csináljuk. De előtte 2 olyan kapcsolatom volt, amiben szex is volt, és ők aztán éjjel nappal csinálták volna. Akkoriba meg még én nem akartam annyira. Érdekes... :D
Lehet, hogy tényleg volt egy nagy csalódásod szofi(?) Ha a csalódásaim alapján beszélnék, akkor már egy pasi sem élne, mert mindet lelőném :D de azért rá kell jönni hogy tényleg nem egyformák annyira. Elég nagy a hasonlóság...de van még köztük olyan ember akit érdemes szeretni a hibáival együtt.
Szerintem egy igazi szerelmet nem tud megtépázni a házasság, a gyerekvállalás...hanem az egy új oldalt nyit az életükben, és ez még erősebbé teszi a kapcsolatot. Na persze, ha arra alapozunk, hogy a pasik csak szexelni akarnak, akkor ilyen alapon tényleg meg is romlik a kapcsolat...de amíg nem találtam kivételt, addig én se hittem volna hogy van.
Ilyen életre szóló események után, mint pl egy gyermek megszületése, amit együtt átéltek... még mélyebbek lesznek az érzések egymás iránt. Ha nem így van, akkor az a gyerek előtt se volt már jó kapcsolat.
Persze ez csak az én véleményem :)
Ne haragudj meg azért most írni fogok.
Szerintem Neked lehetett régebben egy nagy csalódásod és azért vélekedsz így.A képes dologban igazad van,másnak is van ez a problémája.
De igyekszünk úrrá lenni rajta..Remélem sikerrel!!:)DE nem egyformák a pasik!!!És ez TUTI:) Nekem volt szerencsém már megtapasztalni..
És a szex sem minden...Pasiknál sem..
További ajánlott fórumok:
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Milyen appokat érdemes mobiltelefonra letölteni?
- Melyik szövegszerkesztőt érdemes letölteni?