Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? fórum

Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)

920. e458602baf (válaszként erre: 881. - Mothertiger)
2011. febr. 22. 14:19

Szió! :) Hiányoltunk már.

Remélem most már minden oké...gyere dumcsizni amikor van kedved :)

Puszi!

919. e458602baf (válaszként erre: 918. - Boldogság1)
2011. febr. 22. 14:17

Remélem akkor hamar összejön nektek a baba :)

Hát az ilyen apukákat jól fenékbe kell billenteni :D

918. Boldogság1 (válaszként erre: 917. - E458602baf)
2011. febr. 22. 13:53

Itt vagyok Csajok:) Csak más is használta a gépemet...)

Jó a téma...Én már nagyon várom,hogy szülők legyünk.Remélem hamarosan sor kerül rá,mert nincs miért várni.Úgy gondolom,hogy egy baba nem egyszemélyes dolog...Mármint a gondozása stb...Apukának is ki kell venni a részét valamennyire..Nem csak a nappaliban aludni,mert reggel dolgozni megy..:))

917. e458602baf (válaszként erre: 916. - 4fbd4b2862)
2011. febr. 22. 12:30

Köszönöm! Kedves tőled! :)

Azért hamarabb se legyen mint gondolnám :D mert akkor nagyon csóró kis család leszünk.

2011. febr. 22. 12:27
Ne izgulj,lehet hamarabb lesz mint gondolnád!Mindenesetre én szurkolok hogy rendbe jöjjenek és rendben menjenek a dolgok köztetek!!!!!!!!!!
2011. febr. 22. 12:22

Engem nem idegesít. Mások vagyunk... más életcélokkal, más tulajdonságokkal, más érdeklődéssel, sorolhatnám még...

Ha nektek ez okoz örömet, akkor ezt kell csinálnotok és kész, és nem foglalkozni másokkal ;)

Engem nem igazán szokott érdekelni más ember véleménye rólam...ha nem kedvel, hát nem kedvel... mindig van olyan ember aki elfogad olyannak amilyen vagy, legyen az barát, vagy társ.

2011. febr. 22. 12:17
Bocsi tudom ez nem ide való volt!
2011. febr. 22. 12:15
Tudom hogy másokat ez idegesit tényleg nagyon szeretjük,igyekszünk neki mindenből a legjobbat megadni mindenből amikor meghallják hogy majdem félmillió volt a lába és két év mire meggyógyult megszokták kérdezni mindezt egy kutyáért?
912. e458602baf (válaszként erre: 910. - 4fbd4b2862)
2011. febr. 22. 12:08

Jó neked, hogy a kiskutyával ki tudod élni a babázós vágyaidat...én nagyon vágyom gyerekekre. De nem vagyunk egyformák :)

A kutyusok is sok mindent megéreznek, amit nem is gondolnánk :)

2011. febr. 22. 12:03
Itt volt egy kis kavarodás remélem sikerül kibogozni!
2011. febr. 22. 12:02
Nem könnyű az biztos ezeket nem is azért irtam hogy eltántoritsak bárkit is!Nekünk akövetkező 5évben biztos nem lesz,utána meg már késő lesz!De akiskutyánkon kiéljük ezeket vágyakat(nem sok van)de ŐTmindennél jobban imádjuk!!!!Az az igazság hogy még mindig hamarabb szaladok oda egy kutyához minthogy belenézzek egy babakocsiba!Érdekes,hogy irtad hogy a gyerek is érzi ha aszülők nincsenek igázán jóban,képzeld el irtam hogy tul vagyunk egy nagyobb válságon és akiskutyánk azóta kinnt alszik afürdőszobába!Amig a barátom haza nem jön addig itt van velem fekszik a kiságyában de amikor megjön köszön Neki örülnek egymásnak és ennyi megy a Ja és ugat rá ha megcsókol, átölel!fürdőszobába!
909. e458602baf (válaszként erre: 902. - Boldogság1)
2011. febr. 22. 12:01

Persze, túl sokáig se lehet halogatni azért. Mi 2-3 év múlva tervezzük, esetleg 4...de én már annyira várom :)

Igen, eléggé elkanyarodtunk :P Én is szeretek beszélgetni... én minden nap órákat dumcsizok anyuval is. A párom mindig mondja hogy ha hazamegyünk, már nem tudunk egymásnak mit mondani csak ülünk egymással szembe...óóó mondom ne féltsél te minket :D De ha meg keveset beszélek akkor meg az a baja...akkor meg tudja hogy valami nem oké :D

2011. febr. 22. 11:40
Hát ha a babázás nehezebbik oldalát nézzük, akkor ennyi erővel sose vállaljunk gyereket... de ez hozzá tartozik az élethez, és egy baba/gyerek rengeteg boldogságot és szeretet okoz/ad. Nem mindig csak jó dolgok történnek velünk, ezzel együtt kell élni. De én azt hiszem egy gyerek minden szenvedést megér...mondjuk én nem is hívnám szenvedésnek meg rossz dolognak azt, hogy fel kell kelni hozzá, meg sír, meg pelenkázni kell, meg beteg stb. Ezt úgy mondom, hogy még nincs gyerekem... de akkor is így gondolom.
2011. febr. 22. 11:26
Na ez az mindig a röhögögörcs kerülget amikor azt hallom apa fürdet minden este!A barátnőmnek most volt 1éves a babájaés mikor jöttek a fogacskái szegény gyerek orditoot éjjel nappal reggel délben !Felhivott sirt nagyon már nem 1hete nem alszanak,apa kiment a nappaliba aludni!DE soha nem kelt fel éjszaka a babához!mert holnap munka van.Sajnos nincs egyedül!
2011. febr. 22. 11:23
Bocsi...látom sok volt a "szerintem" ...szerintem :D:D:D
2011. febr. 22. 11:22
Szerintem egy férfinek normális esetbe nem az az élete vágya, hogy végig szexelje. Persze vannak kivételek (amik erősítik a szabályt :P) Néha jobban érdekli őket más, mint a csajozás, szex, bulik... ez változó, hogy kinél mikor következik be. Van akinél soha, mint ahogy van olyan nő is, aki nem akar gyereket és nem is szül egész életében.
2011. febr. 22. 11:18
Szerintem az apának is egyenlő részt kell adni a gyereknevelésben, babázásban...nem kell kirekeszteni belőle (Persze ha az apa is részt akar venni benne).
2011. febr. 22. 11:06
ezt már annyi mindenkitől hallottam hogy ha már nem ég a tűz akkor kell a gyerek!Csak ezzel apát megint sikerül lejjebb tolni mert ha már meg van a gyerek anya otthon apa meg mehet!Nem tudom elképzelni hogy gyerekünk legyen hiányoznának a gyertyás pezsgős NYUGODT esték!Szerintem nehezen viselnénk!Pár éve nagy nehezen kikönyörögtem egy kiskutyát(miss POPY)Nahát 1hét mulva azt mondtam nem csodálom hogy a kismamák ki vannak borulva,mert az én kisbabym 3óránként felkelt nappal is meg éjszaka is enni inni stbkedden hoztuk el és következő hétfőn már félrebeszéltem!És azóta is voltak éjszakázások elvolt törve a lába többször műtötték és műtét után 3hónapig be volt zárva 20:30cm hordozóba!Nagyon kemény volt nehezen viseltük.
902. Boldogság1 (válaszként erre: 901. - E458602baf)
2011. febr. 22. 10:58

Én is így gondolom:)De sokáig sem szabad húzni:)Én már abból is megjöttem,mert ráuntam a várakozásra.

És elég sok időt elvesztegettem ezért.

Jól elkanyarodtunk az eredeti témától...:))))

De nem baj én szeretek beszélgetni,párom is mindig azt mosdja,hogy húzzak már cipzárt a számra:)))

901. e458602baf (válaszként erre: 897. - 4fbd4b2862)
2011. febr. 22. 10:48
Ez így van...ezért nem tartom jó ötletnek egy friss kapcsolatba gyereket szülni. Sokáig csak egymással kell foglalkozni...aztán már amikor nem ég annyira az a nagy tűz és vágy akkor jöhet a baba(itt nem arra gondolok hogy már nem szeretik már egymást). Aztán a babázásnak is megvan a maga hangulata. Mikor meg majd növöget a babó, megint lehet többet egymással foglalkozni. Aztán majd később megint jöhet egy baba, ha szeretné a pár. Én valahogy így képzelem el :)
2011. febr. 22. 10:43
Hát nekem sem volt valami hű de jó gyerekkorom. Alkoholista apuka, szenvedő anyuka...és hárman vagyunk testvérek. De ezt le kell zárni, mert ha ez alapján általánosít az ember, akkor sose lesz boldog.
2011. febr. 22. 10:35
Bocsi, télen felszedett 3kg-t leszémitva!
2011. febr. 22. 10:32
NO problem
2011. febr. 22. 10:32
Egy gyermek születése nagy csoda egy családban,de az állandó gyereksirás,kakis pelusok(remélem tul vagytok a reggelinkét szoptatás között főzni takaritani és még apára is figyelni nagyon nehéz!Aszexről csak annyit,hogy a nők 30évesen a legfrenetikusabb !
896. Boldogság1 (válaszként erre: 895. - 4fbd4b2862)
2011. febr. 22. 10:29

Akkor biztos így is van:) Nekem is elváltak a szüleim,de én akkor már rég nem laktam otthon.

Azt vallom,hogy a gyerek miatt nem jó együtt maradni,mert az sérül a legjobban.Remélem nem leszek ilyen helyzetben..:)Önbizalommal hogy állsz?

2011. febr. 22. 10:26
ZS előtt is igy vélekedtem a dolgokról!A szüleim 24év után váltak el,eleinte ugy volt miattunk együtt maradnak de ez gáz volt (a barátom szerint ezt amai napig nem hevertük ki a szüleink válását)
894. Boldogság1 (válaszként erre: 893. - 4fbd4b2862)
2011. febr. 22. 10:11

Akkor innen fúj a szél..:))Már bocsánat:)

Én regényt írhatnék ide az előző kapcsolataimről,de nincs már értelme..Én ezeket lezártam és új életet kezdtem..Neked is ezt kelde ne tenned.:)Mert: "ne tuddmeg majd mergőrül ha véletlenül összefutunk!" Ne foglalkozz vele...Ha ezen túljutsz akkor már ez sem fog érdekelni.Gondolj arra,hogy van egy pasid aki szeret akivel már ennyi éve együtt vagytok és ez így is marad...:))

Persze csak ha akarjátok..:)

2011. febr. 22. 09:47
Nem haragszom!!!Soha nem volt szerelmi csalódásom(szerencsére ez elkerült)soha nem hagytak el,mindig én léceltem le!35évesen ez szép teljesitmény,Nagyon féltem magamat csalódástólValószinű kiskanálal kellene összeszedni!Vannak rendes pasik hál istennek csak ezekkel találkoztam!Volt egy nagy szerelmem 19 évesen ismerkedtünk meg ,mindig akkor találkoztunk véletlenül amikor épp foglaltak voltunk4Aztán 24évesen elkeztünk találkozgatni(még az előző barátom még megvolt de se szerelem se szex nem volt az utolsó évben,én nem akartam)megmondtam neki kerekperec szexről szó sem lehet!bármennyire is szeretném, az Ő barátnője ill. a barátom miatt!Ő nevezzük ZS-nekezt el is fogadta tehát amikor lerakta ZS a barátnőjét és én a barátomat taliztunk és ez igy ment másfél évig!Aztán egyszer gondoltam egyet szakitotam a barátommal,és ZS-vel is kidobtam a telefonkártyámat,és mit ad Isten még abban a hónapban megismerkedtem a mostani barátommal!Szóval nagyon félek a csalódástól és inkább lelécelek,ZS amugy elvette az akkori barátnőjét van 1kisfiuk,de ne tuddmeg majd mergőrül ha véletlenül összefutunk!
2011. febr. 22. 09:43

Sziasztok!

Én sem látok magam körül sok boldog házasságot, csak válást. Egyet tudok, és azok a párom szülei. Nem rég ünnepelték a 25 éves házassági évfordulójukat és jó rájuk nézni. És ők majdnem végig együtt is dolgoztak, szóval nagyon sokat vannak együtt a mai napig. A nővéremről meg ne is beszéljünk...mert ő a világ egyik legrosszabb pasijával kezdett. De ő mégis nagyon szereti és szült neki két gyereket és lehet nem állna meg ennyivel. Őt sose fogom megérteni, de arról fórumot lehetne nyitni ami náluk folyik :S:D na mindegy.

Szóval tényleg én se látok sok boldog kapcsolatot körülöttem...de én hiszek abban, hogy a miénk egy kivételesen jó párkapcsolat.

A szex témához esetleg annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálunk én akarom jobban a szexet, és a páromnak elég, ha ritkán csináljuk. De előtte 2 olyan kapcsolatom volt, amiben szex is volt, és ők aztán éjjel nappal csinálták volna. Akkoriba meg még én nem akartam annyira. Érdekes... :D

Lehet, hogy tényleg volt egy nagy csalódásod szofi(?) Ha a csalódásaim alapján beszélnék, akkor már egy pasi sem élne, mert mindet lelőném :D de azért rá kell jönni hogy tényleg nem egyformák annyira. Elég nagy a hasonlóság...de van még köztük olyan ember akit érdemes szeretni a hibáival együtt.

Szerintem egy igazi szerelmet nem tud megtépázni a házasság, a gyerekvállalás...hanem az egy új oldalt nyit az életükben, és ez még erősebbé teszi a kapcsolatot. Na persze, ha arra alapozunk, hogy a pasik csak szexelni akarnak, akkor ilyen alapon tényleg meg is romlik a kapcsolat...de amíg nem találtam kivételt, addig én se hittem volna hogy van.

Ilyen életre szóló események után, mint pl egy gyermek megszületése, amit együtt átéltek... még mélyebbek lesznek az érzések egymás iránt. Ha nem így van, akkor az a gyerek előtt se volt már jó kapcsolat.

Persze ez csak az én véleményem :)

891. Boldogság1 (válaszként erre: 889. - 4fbd4b2862)
2011. febr. 22. 09:16

Ne haragudj meg azért most írni fogok.

Szerintem Neked lehetett régebben egy nagy csalódásod és azért vélekedsz így.A képes dologban igazad van,másnak is van ez a problémája.

De igyekszünk úrrá lenni rajta..Remélem sikerrel!!:)DE nem egyformák a pasik!!!És ez TUTI:) Nekem volt szerencsém már megtapasztalni..

És a szex sem minden...Pasiknál sem..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook