Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért dob el mindenki? Hogyan vészeljem át? fórum

Miért dob el mindenki? Hogyan vészeljem át? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
101. noysee (válaszként erre: 100. - Tücsimücsi)
2012. aug. 25. 00:52
Jò Neked. biztatóan hangzanak az ilyen dolgok, hogy talán.majd nekem is sikerül.. :-)
2012. aug. 24. 21:03
Én is dettó így voltam, mint Te...egészen 26 és fél éves koromig, akkor jött az igazi...12 éve vagyunk együtt a férjemmel, 2 gyerekünk van. Már nekem is oylan fordult meg a fejembe akkriban hogy örökké egyedül leszek, meg lehet rossz csillagzat alatt születtem hogy ennyire nincs szerencsém, stb.
99. noysee (válaszként erre: 95. - A0c1361e44)
2012. aug. 24. 20:23
Hát lehet azt kell...bár ez sok mindentől függ :)
98. noysee (válaszként erre: 91. - 07016ed7ac)
2012. aug. 24. 20:22
:))
97. noysee
2012. aug. 24. 20:22
na az első mondat kérdés lett volna.
96. noysee (válaszként erre: 88. - 3239020c04)
2012. aug. 24. 20:21
Írtam olyat, hogy azt nézem. màr ne haragudj, de nem fogom magam ráeröltetni olyanra aki nem vonz
95. a0c1361e44 (válaszként erre: 1. - Noysee)
2012. aug. 24. 20:13
A következő kapcsolatban dobd ki te a pasit...
94. andi6020 (válaszként erre: 91. - 07016ed7ac)
2012. aug. 24. 19:53

:DDDDDDDDDDDD

Végre nevettem egy jót :)

93. 6350755685 (válaszként erre: 91. - 07016ed7ac)
2012. aug. 24. 19:48
:))))))) Édes! :D
92. aa84065182 (válaszként erre: 88. - 3239020c04)
2012. aug. 24. 19:46
Az a bizonyos "szikra" az a vonzódás. Hormonok. Igen, hiszek benne. Pontosabban ez nem hit kérdése, hanem tapasztalaté. Ez nem minősíti a kapcsolatot semmilyen irányba, de attól még létezik!
2012. aug. 24. 19:31

Nagyon nagy elnézést kérek mindenkitől!!!!

Olvasgattam a topikot,és amig kimentem a 3 éves lányomnak innivalóért,addig ideült,és ....hát látjátok,közbeszólt...:D

Még egyszer ELNÉZÉST!!!

2012. aug. 24. 19:28
puéoiőpiőpkkűáéoujiukiijohjijjuji9uöi9oji8ji9iöui9u9i9umomkimkomooohőuüjzúőjhpüuöi9uopiupoujöupopii9iouoooouoioiooiiuiiiiiiiiiiiiiizzzzhukihlkhhnljklkihkgghgggggggglklk.,;-.l.-lélélkkk,.m,klléél.lélkjkhujopőiughzhbx bpkmjopjmpjöjzöki9iiöioüüiioüiöiö9öu888888888i99i99ö888888i8z8i9ööötgötii98igo6ipuuio9888uiuoooz988i888zz88zzzzz8ö899888888888888888888888888888877u78uioiogépopozoopzhoitrtllotrtroriiotktirklroitriotiotilztit
2012. aug. 24. 19:18

Az a bizonyos szikra talán egyszer, esetleg kétszer ha előfordul az ember életében.

Szintén egy mondás: hiszel a szerelem első látásban, vagy sétáljak még el néhányszor előtted??

A lelki összhang hosszabb idő következménye.

Amikor úgy érzi két ember, hogy szeretnének együtt otthont, gyermeket. Ne azt a férfit keressük, akivel együtt tudnánk élni, hanem azt, aki nélkül nem...

2012. aug. 24. 19:10

Ez a szikra dolog...de komolyan, hisz még valaki ebben így, ilyen megfogalmazásban?

Szeretem ezt hallani, kissé éretlen huszas éveik elején járó lányoktól, akik állandóan azért verik magukat, hogy "nincs meg az a bizonyos szikra" és hát ők így nem tudnak "vonzódni" a pasashoz.

Aztán harmincas éveik elején kisütik, hogy nekik csakis a legjobb jár és kell, hiszen ők nem akárkik, majd amikor elérik és túllépik a negyvenet, a tendencia visszafordul és huszas éveikben lévő fiúkra kezdenek hajtani, mivel korábban semmi sem forgatta meg a lelküket (ami persze maszlag, de valamire kell fogni, hogy nincs gyerekük, vagy hatszor elváltak).

Azt a kérdést azért feltehetnéd magadnak, hogy vajon nem voltak-e túl nagyon az elvárásaid és TE mit tudtál nyújtani egy férfinek (a szexen kívül persze). Nem mindig azt kell nézni, hogy a férfi mit adhatna neked....vagy kellene adnia.

87. 9f86e86d50 (válaszként erre: 85. - Noysee)
2012. aug. 24. 19:07

Értem. De akkor ez olyan mint a matek, a mínuszosokkal nem kell számot vetni. Előtted van a lehetőség, az ilyen "apró csalódásokat" meg ne vedd fel. Egyszerűen szögezd le Magadban, hogy vannak alapból kedves férfiak, és vannak "puncicserkészek", őket tekintsd csak húsinyalókának, amiket nem Neked találtak ki. Az ilyen esetekben nyugodtan legyél érzéketlenebb.

Amúgy az érzelmi fejlettség hite és megléte kemény dió. Pl. én cinikus vagyok, és néha elég morbid szóképekkel viccelek, jelen van bennem a szexualitás, utalások formájában, példák kiszínezése, kifejezőmód. Mégsem érzem azt, hogy mindenkit megdugványoznék.:)

Szóval ha jól elvagy egyedül, meg Te hajtod el az első napod kangörcsiket, akkor inkább olvass valami jó könyvet, vagy filmezz, esetleg kreatív hobbi.:) Ha értékes emberre vágysz, magadnak is annak kell lenned. Ez egy ilyen törvényszerűség. Manapság a filteres (lógatós) srácok és kacsacsőrű lányok korában ritka az a verbális akrobata, aki többet is fektetne egy kapcsolatba. Őket hagyd meg a zsákjuknak, Te meg csak töltögesd elméd zsákját. :)

86. noysee (válaszként erre: 85. - Noysee)
2012. aug. 24. 18:54
Ja és írtad, hogy nem értesz, hogy jól elvagyok egyedül, miért vagyok akkor ki.....hát amikor senki nincs képben, akkor tényleg elvagyok...aztán felbukkan valaki..és hát mindig ez a vége. Ha nem ez lenne a vége, nyílván nem itt tartanék :)
85. noysee (válaszként erre: 82. - 9f86e86d50)
2012. aug. 24. 18:50

Áhhhh...

"Mert ha nem akkor tedd bele kritériumnak, hogy legyen impotens, ezzel gyorsabban rendezheted anyagi dolgaid is. :)"

ezzzzz nagyon jó volt. Ma nevettem egy jót komolyan először. Hihetetlen vagy :DDDD

de igaz, amiket írsz.hitelen azt sem tudom , mit reagáljak. De én úgy érzem, nem vagyok fejletlen érzelmileg. Én tudnék szeretni, ha azt hagyná valaki. De senki sem hagy kibontakozni. A szikra pedig azt jelenti, hogy vannak a "mínuszosak", akik esélytelenek nálam, és vannak akikkel el tudnám magam képzelni komolyabban. Örülök, ha például felkeres, hozzám szól, ilyenek.Na annál megvan a szikra.

Jahh és semmi bajom a szexszel, sőőőt! Szeretem. De olyannak szeretném csinálni, aki megbcseül, és nem az van, hogy utána eltűnik, és meg lesek ki a fejemből, hogy akkor most mi is van? Elegem van az ilyen egyéjszakás kalandokból. Szóval ennyi :)

84. noysee (válaszként erre: 81. - 74f8c12b8e)
2012. aug. 24. 18:42
Hát az fix, hogy egy darabig senkit se fogok komolyan venni, és nem bízok senkiben meg semmiben....Igaz az, hogy ha valaki akar valamit tesz érte, hanem, akkor kifogást talál. Vagy rosszabb esetben, mint pl. most, még azt sem :S:)
83. noysee (válaszként erre: 80. - 9d3294ca1f)
2012. aug. 24. 18:41
Lehet. Csak akkor nem értem miért csinált úgy... Meg miért írkált utána, meg ígérgetett..ha nekem nincs meg 1.re a szikra , nem áltatom a másikat.
82. 9f86e86d50 (válaszként erre: 1. - Noysee)
2012. aug. 24. 18:33

A kérdésre az volt az első tippem, hogy azért mert bumeráng vagy és úgyis visszajössz. Vagy frizbi, és majd elkap valaki más. Viszont a frizbi kerek, a sztorid annyira nem. :)

Elsősorban nem értem miért olyan rossz a helyzeted? Hátrányos helyzetű szingli, Írhatnál ezzel a címmel könyvet. :)

Úgy érzem kicsit fejletlen vagy még érzelmileg, de megnyugtatlak ez nem a pattintó kőkorszak, és azt a szikrát manapság könnyebben meg lehet találni amit keresel.

Viszont nem árt tisztázni Magadnak mit is jelent az a szikra amit keresel, ha fejletlenül állsz hozzá akkor csak hamar kimúló hamus pernyés utakon járkálsz életed erdőjében.

A második elméleted már érdekes, de felvilágosítalak, egyben nem igaz. Nem tudtak eltűnni a semmibe, mert semmi nincs, tehát vannak valahol.

A szóhasználatból ha neadj Isten azt érzed a melledre céloz még nem főbenjáró bőn, elvégre értékeli az esztétikád. A stílus persze nem mindegy. Viszont miért baj ha a férfi szexuális vágyait is érzékeled, erről írhatnál bővebben. Ugye Te sem gondolod komolyan hogy majd csak babzsákot fogtok dobálni életetek végéig? :D

Huszonhárom évesen nem vagy elkésve, és egyáltalán nem baj, hogy elsőre nem adtad be a derekad..bár ez butaság mert az emberek nem a derekukat adják be hanem azt ami lentebb van, szóval jól csináltad! Viszont érdemes megjegyezned, hogy gavallér nem terem minden bokorban a könnyű puncik, és húsivibrátorok korában.

Igen majd egyszer jön Valaki aki tényleg megáll, Rád figyel, de előbb utóbb Neki is feláll! Akkor majd ne légy merev, ülj az ölébe és engedj. Engedj Magadnak, az ösztöneidnek, és az érintős szerelemnek. Apropó, szereted s szeretkezést?

Mert ha nem akkor tedd bele kritériumnak, hogy legyen impotens, ezzel gyorsabban rendezheted anyagi dolgaid is.:)

"Igazából mindegyik pasi más. de ez nyílvánvaló, hisz minden ember más. De akkor se egyből a melleimet dicsérje. Mondja például, hogy "Jól nézel ki." vagy "csinos vagy nagyon".. de ne ez a "jó a segged kő kóla? " kategória legyen mert attól már hányingerem van."

Igen, minden pasi más, de Te valamiért mindig az egyszerűbb szoftvereseket vonzod be. Mond meg az ilyeneknek hogy:

- Tudod, hogy zsír a melled, tanultad bioszból, meg azt is hogy a hímek általában az elején ilyen puhatestűek, viszont ez Neked nem pálya.

- kérd ki Magadnak a kólát, az kőolajszármazék, majd tisztázd Vele, hogy ismered a segged vonásait, és bár a feje is hasonlít rá, keresel egy karakánabb férfit.

Nem kell leragadni a kocsmatöltetékeknél, ha intelligensebb töltőre vágysz.:)

Eltűnt mint Petőfi, lehet épp egy verset költ Neked! Amúgy nem értelek, ha nem vagy szerelmes stb., és jól elvagy egyedül akkor mit aggódsz?

Ne kapkodj, mert nagyon sok az alkalmatlan, kevés az alkalmas és ritka a megfelelő.

Még a problémádat sem értem, fiatal vagy stb. Annyi lehetőséged van, de ha olvasgatsz a témában akkor sokkal ügyesebben tudsz majd válogatni. Kell egy szűrőrendszert kialakítanod, amin ha olyan gyorsan szelektálsz is. Igazából minden a Te választásod, a rossz dolgok is.

Az, hogy nem jelentkeznek nem Téged minősít, bár nem tudjuk Te hogy viselkedsz, milyen a stílusod, szóhasználatod. Mindenesetre egy bocsi, mégsem szeretném, vagy valamit megérdemelnél.

81. 74f8c12b8e (válaszként erre: 76. - Noysee)
2012. aug. 24. 18:21

Asszem van olyan is,akinél hobbi,meg van olyan is,aki több vasat tart a tűzben,és ha egy másik "vas" bejött neki,akkor még erre sem szán energiát,hogy 1 mondatot leírjon.Nagyon nyamvadt viselkedés ez.

Átvészelni meg úgy lehet ezeket,ha nem veszel senkit semmilyen szinten komolyan,legalább a 4-5.randiig(ha volt közben szex,ha nem),és ez alatt folyamatosan figyelsz,hogy minden nap,vagy minden adandó alkalommal rád ír-e,és mindig ugyanakkora-e a lelkesedése.Hogy kérdez-e rólad,vagy csak magáról beszél.Hogy ha visszakérdezel,emlékszik-e arra,amit pár napja mondtál.Ebből még csak az derül ki,hogy figyel-e rád,fontos vagy-e neki.Hogy tovább mi lesz,az más kérdés.

80. 9d3294ca1f (válaszként erre: 1. - Noysee)
2012. aug. 24. 18:21
Talán mert nem volt meg neki a szikra.
79. noysee (válaszként erre: 78. - A14deb9047)
2012. aug. 24. 18:20
Fúú ez szép tényleg :)
2012. aug. 24. 18:18

Az egyik kedvenc idézetem Müller Pétertől:

Tanuljatok meg, női barátaim, egyedül lenni!Tanuljátok meg önmagatokat megismerni.

Jól érezni magatokat nélkülünk is.

Tanuljatok meg befelé fordulni.

Saját lelketekért is élni.

Tanuljatok meg szabadnak lenni.

Ismerjétek fel, hogy az odaadás nem azonos a méltóság elvesztésével.

Tőlünk, férfiaktól ezt nem fogjátok megtanulni, mert mi már régen elfelejtettük.

A legfontosabb, amiért éltek, nem másokban, hanem bennetek van!

Méltóságnak hívják.

Élhettek másokért.

Mindeneteket odaadhatjátok a gyerekekért, a szerelemért, a férjetekért, még az életeteket is odaadhatjátok – de a méltóságotokat: soha!

(Müller Péter)

77. noysee (válaszként erre: 75. - A14deb9047)
2012. aug. 24. 18:16
Hát biztos. Csak ne másik ilyen birka legyen. Csak ilyenkor olyan nehéz a gondolatot elengedni.. Meg hihetetlennek tűnik ilyenkor, hogy lesz valaki. Pedig tényleg mindig alakul valahogy.Már vagy 10 csalódáson vagyok túl kb. láncban, és még élek, szóval... :) Csak hát igen. elkeserítő.
76. noysee (válaszként erre: 74. - 74f8c12b8e)
2012. aug. 24. 18:15
Ez megnyugtató. Meg hát felnőtt emberek vagyunk. miért ne írhatnék rá. Legszívesebben az ilyen embert leosztanám, mint az atom...de nem csinálok magamból hülyét. Csak azért érthetetlen, hogy nem ír vissza, hogy akkor miért adta elő magát. Ezeknél ez valamiféle hobbi?
75. a14deb9047 (válaszként erre: 73. - Noysee)
2012. aug. 24. 18:14
Majd lesz másik. Ne görcsölj rá.
74. 74f8c12b8e (válaszként erre: 70. - Noysee)
2012. aug. 24. 18:13

Ilyenek sajnos előfordulnak,ne vedd a szívedre.Én is parasztságnak tartom,h vki arra is lusta,hogy írjon egy mondatot,hogy pl: sajnálom,de úgy alakult,hogy többet nem kereslek,minden jót.

Nem te nem érsz ennyit,hanem ő egy lusta dög,én is találkoztam ilyennel.

De ,szerintem jól tetted,hogy ráírtál,így legalább tudod,mi a helyzet.Szerintem azok ffiak,akiket elriaszt az,ha a nő ír rájuk,nem valami "tökösek",úgy értem,gyenge lábon áll a férfiasságuk,meg az önbizalmuk,ha mindenféle kezdeményezést maguknál akarnak tudni.

73. noysee (válaszként erre: 71. - A14deb9047)
2012. aug. 24. 18:11
az a baj, hogy már késő, mert nem keres. És nem is fog gondolom...... Csak már én érzem magam nyomorultnak, hogy nem válaszol. Hogy erre nem méltat, pedig nem nagy dolog ...Hihetetlen....
72. 342402de6d (válaszként erre: 55. - Dórika1980)
2012. aug. 24. 18:09
hülyeség
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook