Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett? (beszélgetés)
Na miért is...
"Azzal kezdeném, hogy nagyon alacsony a nők önbecsülése – mondja. Azok a nők, akik nős férfit választanak maguk mellé, tehát olyat, aki már valakié, az én szememben eleve vesztesek. Az első pillanatban vesztésre álló meccsbe szállnak be, ha vállalják – még akkor is, ha azt hangoztatják, hogy csak átmeneti időre – a kettes számú nő szerepét. Az ilyet nem lehet komolyan venni. Az a nő, aki egy percig is elviseli ezt a helyzetet, valójában nem tartja magát méltónak az első helyre. Ha egy ilyen nőt megcsalok - mert igen, a férfi a szeretőjét is megcsalja - ő már két nap múlva, vagy még aznap megbocsát: kevés lehangolóbb dolgot tehet egy nő. Ennek a nőnek minden mindegy, bárhogy jó neki a férfi, akkor is ha még két vagy három szeretőt tart mellette. "
"Egyszerű lények vagyunk, fontos nekünk a kényelem. Minek bajlódnánk valakivel, akivel csak a viták vannak, meg a számonkérés, hogy mikor lépünk már: akitől valójában nem akarunk mást, csak szexet? Mikor biztos háttér van mögöttünk, egy hely, ahol kiszolgálnak, ahol gondoskodnak rólunk, ahol a sok hülyeségünkkel is elfogadnak, kritizálás nélkül, ahol jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk."
De. Érdekli. Kedvel. Valszleg szex is lesz még.
Aztán megint fájni fog...
igen, lehet beletörik a bicskám ebbe!
Most még azt hiszi, h ez így jó. Később pedig megalázónak fogja érezni ezt az egészet. Már ha belátja, h mi a helyzet...
Míg el nem kezdi önmagát valamibe is venni.
Jó neki ez a kapcaság', mi ez ellen nem tehetünk semmit.
Kedves Sherlock, ezzel akkor sok dolgod lesz! :D
de meddig? :S
pedig én úgy szeretném meggyőzni Fruzsit, h ébredjen fel! Nem szeretem a megoldatlan ügyeket. :D
További ajánlott fórumok:
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Miért stagnál a súlyom, ha betartom a diétát és mellette még mozgok is?
- Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért?
- Miért nem vagyok képes még 5 hónap után sem túl lépni, holott olyan ember van mellettem amilyenről minden nő álmodik?