Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett? (beszélgetés)
Sziasztok! Új fejlemény a kapcsolatunkban!!!
Tegnap átjött hozzám és beszélgettünk sok dologról. Szóba került a felesége is. Panaszkodott rá ezt meg azt. Megkérdeztem, hogy ha ilyen sok a gond vele miért nem hagyja el. Amire azt mondta, hogy mert nem akar egyedül lenni de azért ismerkedik folyamatosan és azért csajozik, mert hátha talál olyat aki megfogja aki jobb. Akiért érdemes lenne szétmenni. És úgy érzi én kezdek olyan lenni!!!
nem hiszem, hogy az ilyen kapcsolatok addig tartanának, hogy elszalad bárki felett az idő :) csodálkoznék, ha fruzsinál is, ha egyáltalán bármi kapcsolat volt, túlmutatna pár héten
sokkal nagyobb gáz, hogy még nem volt normális kapcsolata, minthogy egy nőspasi párszor megfektette
Már pedig sokakat etetnek be a "feleségemmel már nincs semmi","csak a gyerekek miatt vagyunk együtt".
Hitegetik őket...aztán a Fruzsik azt veszik észre,hogy az idő elszaladt felettük...
szerintem ő simán kimagyarázza magának, hogy nem megalázó olyannal hálni és olyanra várni, akinek ő kevés minden téren, hanem azt látja, hogy biztos ő nagyon tetszik a pasinak és nagyon kedveli őt, mert lám, még az asszony mellett is felpróbálgatja :)
ha valaki nem akarja tudomásul venni azt, ami van, könnyen gyárt teóriát az ellenkezőjére. aztán így lesz a pasi egy szemét, aki ígérgetett neki (mégis mit) és áltatta, a feleség meg egy hárpia, aki a fő oka annak, hogy nem lehetnek egymáséi :)
Álltatja magát.
Nem kellene ugrania egyből ha a pasi füttyent egyet.De ő meg ennek örül.
nem fog.
egy nagyon gyenge nőnek tartom őt.
valószínűleg fruzsi úgy éli meg, hogy a karácsonya is élménydúsabb lesz, mintha még ez a pasi se nézne rá meg szólna hozzá vagy tolná meg időnként :)
fiatalon, függetlenen biztos, hogy találhatna magának csomó pasikát, de valószínűleg nem véletlen, hogy sosem talált. lehet, hogy bunkóság, de fruzsi még neten keresztül is tökbutácska, hervasztó és idegesítő bír lenni, személyesen ez még inkább fokozódhat. biztos lenne pasi, akinek kellene, csak a saját szintjén, ő pedig feljebb nézeget :) azoknak meg erre jó, és ezért nem is alakul ki lamúr vagy több :(
az ilyen csajozós pasik, ha szerelembe esnek, megnősülnek :) utána meg ugyanúgy csajoznak, szidva az anyagias asszonyt, akivel már milyen rossz - mégis neki tejelnek és rohangálnak mindenért, el nem válva ugye ;)
De biztosan lenne a környezetében olyan,aki nem nős és kellene neki Fruzsi.Csak nyitott szemmel kellene járnia.
Amúgy bele gondoltam,milyen karácsonya lesz majd neki.A pasi otthon a családdal...Fruzsi meg...
Biztosan nem lehet könnyű egyik nőnek sem.Szerencsére nem voltam (és remélem nem is leszek) ilyen helyzetbe.De némelyik pasi meg is érdemelné ha mindkettő útnak szedné...
szerintem azt ő is tudja, hogy ez így nem jó, kevés és nem vezet sehová, de mivel nem volt és nincs is más, legalább ez kitöltheti az érzelmi életét.
persze azzal takarózni, hogy de milyen sokan kavarnak nős pasikkal, és milyen álszent dolog ezt helyteleníteni, hülyeség. attól még ez egy szar dolog, feleségnek, szeretőnek is, egyedül a (bunkó) pasinak ideál. és elég szomorú, hogy mi nők szúrunk ki egymással, és még szidjuk is egymást, ahelyett, hogy mindkettő otthagyná a pcsába az ilyen palikat :))))))))))
sosem lehet tudni, lehet, hogy valóban ez lesz egész élete legjobb kapcsolata :)
én nem értettem meg azt sosem, miért marad valaki olyannal, akiről tudja, hogy nem szereti, és inkább belemagyaráz minden kis gesztusba valami érzelmet, de nem véletlen, hogy az ilyen kapcsolatok folyamatos szenvedéssel járnak. még ha valaki nem is tapasztalta meg, milyen érzés az, amikor szeretik, azt azért pontosan érzi, milyen rossz, ha nem. de ha valakinek ez kell, hogy folyton reménykedjen a semmire és fosson, mikor tűnik el a pasi, akkor ez van :)
á, szerintem hagyni kell, végül is lehet, hogy igaza van. egy olyan nőcinek, akinek még soha nem volt semmiféle normál kapcsolata pasival felnőtt nő létére, és soha nem szerette meg senki, és még azt is boncolgatnia kell, egy-egy szó mit jelenthet egy férfitől, ez már nagy dolog, hogy legalább valaki megfektette és időnként szóba áll vele, sőt jóban van vele :)
mégis mi mást tehetne, ha eddig sem talált egyetlenegy srácot sem eddigi életében, akivel normális, emberi és szeretetteljes, netán szerelmes kapcsolata lett volna, akkor lehet, hogy nem is talál, és ez is több a semminél, ami most van neki
További ajánlott fórumok:
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Miért stagnál a súlyom, ha betartom a diétát és mellette még mozgok is?
- Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért?
- Miért nem vagyok képes még 5 hónap után sem túl lépni, holott olyan ember van mellettem amilyenről minden nő álmodik?