Miért bántott meg a srác? (beszélgetés)
Mi az, hogy nem volt pofád elutasítani?
És neki volt pofája így viselkedni veled?
Ezt is nézd, úgy az egészet!
"Viszont az segít hogy ilyen sokan elmondják a véleményüket"
A szarvas hibák elkerülése végett. 😮
És pont ennél a kijelentésénél is megszólalt bennem valami figyelmeztetés. Ugyanis ez a mondat: "ha béna lennék, azért legyen még egy tali".
Ez olyan volt mintha tényleg csak egy alkalmat tervezett volna velem és ha nem jól alakul az ő hibájából, akkor még azért egy legyen, amikor bizonyíthat. Furi volt. És mielőtt kérdezitek, igen, visszakérdeztem. Azt kérdeztem, ha minden jó lesz akkor nem lesz még egy tali? Erre azt felelte, de persze, akkor rendszeresen találkozunk.
Igen, folytattam volna. De azért zavart a kijárkálása. Csak úgy voltam vele, ha nagyon akarta volna a folytatást és normális lett volna utána, akkor még találkoztam volna vele.
Hiszen pont ezt kérte még régebben, mikor beszéltünk a taliról. Azt mondta ha béna lenne azért legyen még egy tali. Ezek szerint ő sem bízott magában száz százalékosan. Lehet tényleg csak eljátssza ezt a beképzelt figurát. De nem tudom, ezt csak ő tudhatja.
Nem csak kétszer hagyta abba, többször is 😁
Csak odáig írtam, de sokszor csinálta.
Rendben, próbálok túl lenni rajta. Viszont az segít hogy ilyen sokan elmondják a véleményüket
Na még mindig ezen pörögsz, kár.
Addig olvastam vissza, hogy azt írtad, azon a csodás estén, amikor szexeltetek, a nagy kan elfáradt és kétszer is megszakítva a folyamatot , kivonult... Komolyan, ilyet még életemben nem hallottam. Állítólag volt két hosszú kapcsolatod, képes voltál folytatni vele? Nem szólalt meg a vészcsengő? Egy orbitális nagy seggfej ez az ember, aki ráadásul az ócska szexet is rád keni. Könyörgöm, hagyd már ezt az analizálást abba és menj el bulizni a csajokkal!
Nem jött át a pasi viselkedése, ez az első probléma. Nem hallgattál a környezetedre, ez a második probléma. Nem bízol se a pasikban, se magadban, ez a harmadik probléma. A férfi-női kapcsolatokat a barátság szintjéről közelíted meg, ahová szerinted mindig vissza lehet táncolni, ez a negyedik probléma.
Egy férfi-női kapcsolatban jelen van a barátság, de nem egyetlen alternatívaként. A nő férfit akar, a férfi nőt, azaz társat, megbízható társat. Ha szexuális partnert akar, az is rendben van, csak akkor ezt tisztázzák. Ha társat akar, akkor elköteleződnek egymás mellett valamilyen formában, aminek szerves része a szexualitás is. Egy megbízható férfi soha nem fogja megalázni, otthagyni a társát, mert szereti, mert támogatja, mert fontos neki.
Féltem attól rossz vége lesz.
De igazából annyira egyértelmű volt ez lesz.
Persze nem nekem volt egyértelmű.
Egyik barátnőm azt mondta, ő annyira tudta vmi ilyesmi fog történni és borítékolható volt, már kb az első pillanattól kezdve. Amikor mondta is nekem nem akarja ebből valami szívfájdalom legyen, mert neki annyira ellenszenves volt a srác (ő ismerte látásból és kb 3 mondatból) és annyira látszott rajta egy szélhámos. Mondta hogy neki annyira ellenszenves volt.
Akartam, de ezt kellett volna mondanom, hogy ne számítson a beszélgetéseken kívül másra.
Így értettem.
Én akartam, csak amit írtam is korábban, a beszélgetéseink alapján lejöttek olyan dolgok amik alapján elbizonytalanodtam és féltem a csalódástól.
"még szabit is kivettem, amit egyébként ő mondott vegyek ki szabit, mert akkor több időt tölthetünk együtt"
Annyira nem ellenkezhettél, ha még szabit is vettél ki az ő kérésére. Megfelelési kényszer? Mitől féltél annyira, hogy ennyire belementél?
"A hibát ott követtem el, hogy én nem mondtam azt hogy nem akarom a szexet és beszélhetünk ugyanígy, de másra ne számítson részemről."
Tehát nem akartad a szexet, de nem mondtad meg neki.
Aztán mondtad neki hogy akarod, de valójában nem akartad. Jól értelmezem?
Ha ez így van, akkor teljesen az ellenkezőjét csináltad annak, amit érzel és ezzel nem csak magadat, de őt is félrevezetted. Most tekintsünk el attól, hogy ő is szórakozott veled, de nyilván jobban akarta a szexet.
Mondjuk én már semmit sem értek.
Most akartad a szexet vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Mivel bántottak meg életed során a legjobban?
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Miért van az, hogy az anyós egy olyan nőnek nyalizik, aki durván bántotta a fiát, engem pedig úgy kezel mint egy utolsó senkiházit??
- Nem voltak életképesek a kiscicák vagy valami bántotta őket? Vajon mi lehetett az oka?
- Ki bántott ma meg és mivel?
- Iskolai csúfolódás. Téged bántottak?