Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért bántott meg a srác? fórum

Miért bántott meg a srác? (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
523. 37e1ff8723 (válaszként erre: 521. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 13:45
Én ebből azt szűröm le, hogy unatkozik. Nem vagytok kihívás számára.
522. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 519. - Liliom10)
2022. ápr. 19. 13:36

Rendben. Nem ismertem fel hogy mi a helyzet.

Illetve, ahogyan írtam is, azért láttam én a hibáit is és valahol legbelül éreztem hogy az egész ember sántít, ezért vonakodtam, ezért volt az hogy nem akartam összejönni vele, amire ugye azt hitte hogy hülyítem.

De a szex előtti egy hónapban valahogy annyira erőszakos volt, ami tudom nem mentség, éppen azért kellett volna észrevennem hogy nem rendes, de rám ez olyan hatással volt ami miatt belementem a dologba mert én nem hülyítettem, legalábbis szándékosan nem, és nem is szerettem volna ha ezt hiszi rólam.

Tudom ez hülyeség volt, ez mostanra ki is derült.

521. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 520. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 13:18

Nem tudom.

Nagyon nehéz rajta kiigazodni.

Mert nem tudom mi volt igaz abból amiket mesélt és mi volt kamu.

Mesélte hogy van egy csaj barátnője, aki csak barát, ma már csak barát. De az a csaj teljesen odáig volt érte és nagyon szép is, gazdag, de mindig drága ajándékokat akart venni a pasinak, ő pedig nem akart összejönni a lánnyal.

Én kérdeztem miért nem?

Azt felelte, mert nem, akkoriban sokat is dolgozott és amúgy sincs mindig úgy az ember hogy van kedve hozzá. Aztán ma már barátok maradtak.

Volt egy olyan csaj is, mikor már én is ismertem a pasit, hogy a csaj felkínálkozott neki, mivel nem volt éppen barátja ezért össze akart jönni vele de csak szexelni. Viszont a srác azért nem akart összejönni a lánnyal, bár szép volt ő is mert kb minden héten más pasija van és nem akart elkapni tőle semmit. Így átirányította egy ismerőséhez.

Azt is mondta van olyan csaj barátja akivel soha nem volt semmi, van olyan is akivel egyszer-kétszer együtt voltak de a csaj összejött mással és most már csak barátok.

Nem tudom ezek a történetek így igazak vagy kamu.

Fura hogy pl akit először írtam egy szép lányt visszautasít és nem él a lehetőséggel. Nem tudom lehet a csajok nem akartak vele összejönni, vagy volt velük csak nem vallja be. De ezek alapján azért neki sem mindegy kivel áll össze, azért megválogatja ezek alapján. Ha ez igaz.

Ha ilyen válogatós, akkor lehet akikkel ő akar összejönni, azok meg azért nem akarnak vele, mert szar a stílusa.

520. 37e1ff8723 (válaszként erre: 515. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 12:34
Fiatalabb korában? Van egy rossz hírem: a pasiknál most, ebben a korban kezdődik igazán a csajozás. Jó korban van, és pénzes is. És vannak csajok, akiket semmi más nem érdekel. Miért kopjon le? Mit tett érted? Semmit.
519. liliom10 (válaszként erre: 516. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 12:25

Egy évig nem ismerkedik egy férfi randik nélkül ! Sőt, semeddig ! Ha tetszik neki a lány, kezdeményez.

Két hosszabb kapcsolatod után nem tudlak megérteni. Ahogy írtam, én hajdanán tapasztalatlan voltam,(mikor a férjemet megismertem ),mert hamar felismertem,hogy kik azok, akinek csak szexpartnernek kellenék, az pedig soha nem akartam lenni, és nem is lettem.

518. liliom10 (válaszként erre: 515. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 12:20
És ez nem volt Neked gyanús ? Akik igazi, randikkal járó kapcsolatot akartak, nem hagyták magukat kihasználni.
517. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 514. - Liliom10)
2022. ápr. 19. 12:18
de igen, neki ez volt a célja valószínűleg.
516. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 514. - Liliom10)
2022. ápr. 19. 12:17

Vele csak ismerkedtünk.

Én nem kezdeményezek soha ebben.

A másik kettővel valahogy kialakult egy idő után.

Vele is kialakulhatott volna ha normális és akartuk volna a folytatást.

De ugye sokszor nem jöttek össze a találkák sem stb. Amiket írtam.

515. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 512. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 12:16

Igen, de nem tudom mennyire adódik neki.

Még talán fiatalabb korában több adódhatott.

Ha sok lehetne neki, már rég lekopott volna rólam, nem erősködött volna több mint egy évig.

514. liliom10 (válaszként erre: 508. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 12:15

Úgy tudom, az eddigiekkel jártál, vele nem !

Elárulod, miért nem ??? Szerintem ő nem is akart Veled járni, csak ágyba vinni. Elérte, azóta eltűnt.

513. 37e1ff8723 (válaszként erre: 512. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 12:10
Ebből táplálkozik.
512. 37e1ff8723 (válaszként erre: 511. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 12:08
Az, hogy újra és újra akad egy buta csaj (az voltál, sorry), aki bedől, visszaigazolás számára, hogy mekkora ász.
511. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 510. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 12:03

Jó hát végül is igen. Ezzel hibáztam nyilván.

De attól még nem jobb.

Persze ő gondolhat bármit.

Úgyis gondolja hogy ő tökéletes minden szempontból. Valószínűleg túl sokra tartja magát.

510. 37e1ff8723 (válaszként erre: 509. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 11:58
De jobb. Te voltál az, aki mindent elnéztél. Ezzel elismerted, hogy jobb nálad.
509. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 507. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 11:56

Jobbnak azért nem mondanám. Semmilyen szempontból.

Az viszont igaz, nekem nem kellett volna lefeküdnöm vele.

508. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 506. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 11:55
De vannak. Az eddigiek nem ilyenek voltak. Sokkal normálisabbak.
507. 37e1ff8723 (válaszként erre: 505. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 11:54
Jobbnak tartja magát nálad. És valószínű, hogy jobb is. Nagyon olcsón adtad magad.
506. 37e1ff8723 (válaszként erre: 504. - Liliom10)
2022. ápr. 19. 11:49
Minimális elvárásai sincsenek.
505. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 503. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 11:34

Azért nem.

Persze az is fura, hogy azok után ahogyan viselkedett és még meg is sért, de egyáltalán neki volt bármi problémája velem. Mikor lehet el sem kellett volna kezdenem vele semmit sem ott aznap.

De az egész úgy ahogy van, nagyon gáz.

Ahogyan előtte, szex közben és utána viselkedett az is bánt természetesen. Tehát nem csak az a baj nem lesz már semmi.

504. liliom10 (válaszként erre: 499. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 11:15

Miért nem azon gondolkodsz, hogy egy ilyen alakkal hogyan juthattál el az ágyig ? Ez volt a nagy hiba, hiszen sok jelét adta, hogy nem hozzád való ! Annyira vak voltál, hogy semmi nem érdekelt abból, milyen a valóságban ez a srác. A lényeg, hogy Te megszeretted, és ez Neked elég is volt ahhoz, hogy teljesítsd a kívánságát. Rosszul döntöttél, ezt kell alaposan bevésned a fejedbe, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő senkivel, egy férfivel se járj így !

Meg tudod magyarázni, miért nem hívott randira ? Miért nem udvarolt ? Csak lökte a nagy dumáit, és várta a hatást, főleg, hogy lefeküdj vele. Nem értelek. Egy ilyen alakkal tartós kapcsolatra vágytál ? Akkor már jobb,hogy egy alkalom volt. Ha csak azzal tudnád magadban lezárni ezt az egészet, hogy kiadod magadból a bánatodat, akkor hívd fel, olvass be neki, de alaposan ! Lehet, hogy pár " utódodat"(más lányokat) megkímélnél egy ilyen történettől, esetleg elgondolkodna, hogy így nem bánhat egy nővel (sem) !!!

Régen - talán 80-100 éve -szokás volt, hogy mielőtt komolyra fordult volna egy kapcsolat, mindenképp elment a pár színházba, étterembe és strandra. A strand ma már nem fontos, hiszen addigra látták már egymást levetkőzve. De színházban is látni, hogy viselkedik a másik, és étteremben is.

Mindig " taliról" írsz. Ez nem randi. Te normális párkapcsolatra vágysz, de semmit nem tettél ezért. Csak a felületes beszélgetések után képes voltál lefeküdni valakivel, csak hogy ne mondhassa : " csak hülyítesz".

Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Ez egy óriási lecke volt a sorstól, hogy tanulj belőle, és soha többé ne engedd magad kihasználni !

503. 37e1ff8723 (válaszként erre: 497. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 10:36
Nem szólt be eléggé, nem eléggé kritikán aluli... Neked csak az fáj, hogy dobott.
502. 37e1ff8723 (válaszként erre: 501. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 10:12
Rajtad is múlik, hogy meddig tart.
501. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 500. - 37e1ff8723)
2022. ápr. 19. 10:10

Igen, az okés hogy normális legyen a pasi.

Csak maga az hogy rövid ideig tart, na az nem megy nekem. Mert én kötődök, és rosszul esik hogy vége van.

500. 37e1ff8723 (válaszként erre: 499. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 10:08
Hááát... Inkább futó kalandjaid legyenek normális pasikkal. 🙄
499. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 498. - Ágio8405)
2022. ápr. 19. 09:30

Nem. Azért egész nap nem ezen jár az agyam.

De én sajnos olyan vagyok, nem tudok csak úgy túllépni egy olyan emberen akihez azért kötődtem érzelmileg.

Amit írtam is, én nem vagyok hozzászokva és nem is vagyok olyasmire alkalmas hogy valakivel csak futó viszonyom legyen. Ha valakivel eljutok az ágyig, akkor már érzek iránta nem is keveset. Ezért nehéz túljutni rajta.

498. Ágio8405 (válaszként erre: 497. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 19. 09:08
Túl sokat gondolkozol. Miért jó neked hogy rajta lovagolsz mèg mindig? Miért nem lépsz tovább? Nagyon remelem nem egész nap otthon ülsz és rajta rágodsz…?
2022. ápr. 19. 08:45

Még egy gondolat azzal kapcsolatban hogy a végén megsértett.

Még abban az esetben tudnám elképzelni hogy ezt akarja csinálni, ha szándékosan meg szeretne bántani.

Esetleg látta rajtam, hogy én érzelmileg jobban benne vagyok a dologban illetve talán a találkozás után nem akarta nagyon oda legyek érte és ha mond valami durvát, akkor kiábrándulok és így nem élem bele magam a folytatásba.

De én ezt abban az esetben tudnám elképzelni mint opció, ha mondjuk valaha is szerelmet vallottam volna neki. Ha a szex után teljesen odáig lennék érte és mindig ezzel ostromolnám. Ha folyamatosan kérdezgettem volna mikor találkozunk, ha mondogatnám na miért nem találkozunk és hogy én mennyire szeretem.

Tehát ha nem tudna sehogy sem levakarni és üldözném a szerelmemmel. Jó, azt most hagyjuk hogy utána még beszélgettem vele, de nem ilyen témákról és semmi ilyesmit nem hoztam fel, még csak nem is céloztam rá.

Szóval mivel ilyesmi nem történt részemről, ilyen csúnyán beszólni semmi oka nem volt rá.

2022. ápr. 19. 08:25

Ezért lehet az is hogy nem túl okos, mert nagyon tudja az én körülményeimet, azt hol dolgozok, illetve ugye egy ideig egy helyen dolgoztunk csak nem egy irodán.

És mégis tett ilyen megjegyzéseket, nem gondolta végig kinek mondja. Vagy lehet nem is érdekelte.

Na jó, de akkor ugye még akart tőlem valamit, így akart meghódítani, hogy teszi a megjegyzéseket? Igaz másokra, de voltak olyan dolgok amik engem is érintettek.

Szerintem nem gondolta végig.

2022. ápr. 19. 00:32

De sokszor teljesen ellent mondott magának.

Elmondta hogy ő azért becsüli meg azt amije van, mert gyerekkorában szegények voltak. És ő soha nem sajnálja a pénzét, hogy pl kölcsönadjon barátoknak, akiknek nincs annyi.

De amikor valaki ellenszenves volt akkor meg egyből azzal támadt hogy csóró.

Nem tudom, elég érdekes személyisége van.

494. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 493. - D84e85d214)
2022. ápr. 19. 00:29
Nem. nem nála voltunk.
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook