Miért akar a szemem túlfókuszálni? (beszélgetés)
:D
Oltovics Olga:P
Már én is sírok.
Szerinted van valami értelme minden nap indítani egy új fórumot? Folytathatnád az előzőek valamelyikét.
Sokunknak a látásjavító szemműtét után volt hasonló sok héten át, mert az agyunknak meg kellett szokni az új dioptriát.
Mostanában csináltattad a kontaktlencséd és a szemüveged?
Már minden nap telesírom a zsebkendőket! :'(
Vasárnap megyek a Vision Expressbe szemvizsgálathoz, de nem hiszem hogy bárki is tud velem valamit kezdeni! :(((
SEGÍTSETEK! :'(((
Általában mikor közelebbi dolgokra nézek (pl szobámban) akkor a szemem túl akar fókuszálni és át akar látni a képen és sokszor kicsit nehezebben, érdekesen tudom nézni, olvasni a monitort, újságot, írást, filmet, fényképeket! :(
Mondok egy példát: itt van a gépem a fal előtt, és a szememnek kényelmesebb, ha "átlátok" a gépen és a falra fókuszálok a gépen keresztül. Az is kényelmesebb, ha akaratlanul is "elengedem" a szemem és akkor 2-be látok mindent és összefolyik homályosan! :'((
Pár napja vettem észre ezt a furcsa jelenséget egyaránt kontaktlencsénél (ami nem jó) és egyaránt szemüvegnél? Mi lehet a baj? Lehet hogy idegi alapon mesélem be magamnak? Mi lehet ez! Segítsetek! Már teljesen depressziós vagyok a kontaktlencse dologtól is! (Aki ismer az tudja miről van szó!)
:'((((((((
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy nagyon gyakran fáj a fejem lent a tarkómnál és a szemem is majd kiugrik?
- Miért van az,hogy sírás után felduzzad a szemem?
- Miért remeg a jobb szemem már két napja?
- Miért van az, hogyan előzhető meg? Reggel úgy ébredek 7-8 óra alvás után, hogy be van dagadva a szemem.. Nem beszélve a karikákról....
- Miért száraz a szemem és miért nem javul? Nem hordom már a kontaktlencsét sem, mégsem javul. A műkönny sem használ, csak pár percig.
- Ha korábban soha, most miért gyullad be a szemem a ricinusolajtól?