Mi volt életed legnagyobb csalódása? (beszélgetés)
Legnagyobb...mindig ha csalódás ért..nagyként éltem meg!!
De amikor tudatosult bennem hogy egyedül maradtam egy kétéves gyerekkel...nekem kell megoldani minden gondunkat!!
Nagy feladat volt!!
elhagytak egy 46éves nőért
Amikor kiderült, hogy a férjem megcsalt: 11 napos volt a fiam.
A gyerekem, aki 24 éves fejjel még éretlen, és egy alkalommal nekemesett, és tuszkolt ki a szobájából...
Én most csalódtam egy nagyot a saját apámba, aki visszavette a lakásomat, amit annak idején rám iratott és kitett az utcára egy 4 hónapos pici babával a nagylányomtól megvonatta a családi pótlékot, szó szerint megzsarolt, ha nem írom alá a papirt amit az ügyvéddel csináltatott akkor bíróságra megy, és azonnal jelentkezzek ki a lakásból.Igy buktam a családi pótlékokat
Mikor egyik nap a férjem bejelentette csak úgy váratlanúl, hogy elköltözik! El is ment rá 15 percre és a három gyereknek nem is köszönt, akik kint játszottak az udvaron!
Az Édesapám,mert azt hittem Ő az - aki minden férfitől külömb,de tévedtem!Megcsalta az Anyámat,nem tudok olyan férfiről,aki, ha van rá alkalom kihagyná!!!!!
Az volt, amikor elvesztettem azt, akit a legjobban szerettem.
Huuu volt egy pár...de inkább pasik miatt!!
Ugyhogy mostmár nem hagyom magam befüzni...:-)az elsö férjem se volt semmi,na de a második az sem piskota.
Na de igy jártam...de amugy más problémám nincs.Anyagi oldalt mindig elöteremtettem én...söt ha nem lett volna a második...sokall jobban is állnék.
Na de sebaj,nem sokáig lesz már...remélem
Húú.. Volt 1 pár.. Egyik az, amikor külföldön találtam magamnak egy jó állást, és az illető, akit akkor nagyon szerettem, megkérte a kezem, már terveztük a közös életünket, engem ide hazabolondított, és rá kb. 2hétre nyoma veszett.. Ugrott az állás is, meg a pasi is..
Amikor biztos voltam benne, hogy egy pasi szeret, és kiderült, hogy nem...
Az első lányom apja és a családja....
az egyik hozzám közel álló szerettem okozott csalódást de nagyot
A szitu a következő: fülig szerelmes vagy, lázasan készülődsz egy eseményre, beleéled magad meg minden. Ez életed lehetősége, itt a nagy alkalom stb. Ülsz egy szépen megterített asztalnál és csak vársz, vársz, vársz de türelmes vagy mert annyira bízol a sikeredben. Percenként lesed az ajtót, mikor lép már át rajta Ő, akihez nincs más fogható. Aztán miközben a legrosszabb információkat súgják a füledbe - már eljegyzett valaki mást - Ő belép azon a bizonyos ajtón amit egész este bámultál.A szemed megtelik forró könnyel, a kezedben megremeg a pohár és úgy érzed mintha zuhannál egyenesen a Pokol felé.
Amikor beleharaptam életem első vattacukrába. :(
Amit a saját Édesanyám tett ellenem 16 éves koromban.
Megbocsáthatatlan és feledhetetlen, én sosem fogom elkövetni senki ellen, az biztos.
Egy éve megmondtam, hogy nem járok olyannal aki cigizik!
Idekint dugiban cigiztél! Hamutállal nem....
Ezen túl amikor "babát" vártál, annak sincs semmi alapja, abban a kerületben azon a néven csak egy szemész van!
Jó kis szemész lehet :-)
Te szakítottad, szagoljad!
Nem semmi, én még ebbe a hibába nem estem, és nem is szeretnék.
De kitartást neked!!!
:-)
Nagyon sokat csalódtam. Nem is tudom, melyik volt a legnagyobb...:S
Mikor rádöbbentem, hogy az emeltdíjas sms-ek mit takarnak. Azóta én is azt várom, mikor kerül elő a másik mobil.
További ajánlott fórumok: