Mi jön harminc fölött? (beszélgetés)
nem jövök rá sehogyan sem, mit nem lehet csinálni hartminc fölött, amit az alatt még lehetett
segitsetek!
Éljenek a Krisztusi kort élők!!!
hajrá 33-asok!
Dehogy verseny,élvezzétek ki amig csak tudjátok.
Mi meg picit biztatjuk itt magunkat,hogy milyen isteni és semmi korlát csak a fejben salalal:)))
Kicsit savanyú a szőlő,magamról beszélek kizárólag:))))
Szóval éljenek a csodálatos 20-as évek.
Na azért ezt nem mondanám:)Akár hogy is,normális mederbe rendeződik az élet /jobb esetben/30 körül.
A korlát nem rossz értelemben az,de mégis csak az.
Szerinted nem?
Mégis mi jönne?
Nem értem a kérdést.
És szerinted mi mindent NEM csinálhatnak a harmincasok?
Szerintem a korlátok nem a tortán lévő gyertyák számától, hanem az egyéntől, illetve az életétől függnek.
Na most, hogy már 3 oldalon keresztül örülünk a harmadik x-nek és szentül állítjuk, hogy mit nekünk 10 évvel ezelőtti élet és a féktelen ifjúság, gondoljunk bele igazán, mennyi mindent NEM csinálhatnak a 30 évesek.
Ez egy pesszimista ötlet, de ettől még tanulságos.
Nekem muszáj kiállnom a húszasok mellett, elvégre nem vagyok még 30 közelben...
De ez nem egy verseny, csak azért indítottam a fórumot, hogy eszmecserét folytassunk és "kiképezzétek" (ha van kedvetek) a következő 30-asokat:)
Ezt viseli mindenki másképp.Vagy nem szerintetek?
Én ha választhatnék azt egy kicsit jobban szerettem:)))ez pedig biztosabb,de ez az élet rendje:)))ugyi?
Jó klassz meg minden,és az élet is válotzatosabb....De!Nekem egy picit aami miatt ez már nem az az élet..........nem rosszabb:))csak MÁS.
A lehetőség a milenne ha.....bármi lehetsz még...na ez azért,a huszas évekkel búcsút int.
Kialakul az életed,és szűkül a kör.
Neked van igazad Dite! De a médiából mi árad? Mit harsog a világ a reklámok!?
30éves az már öreg le kell cserélni fiatal, butácska műsorvezetők kellenek az a "trendi".Hajrá 30 túliak!
Ez az végre itt vagytok vidám 30 felettiek!!!!
Imádom hogy 38 éves leszek!!! 30 után kezdődikaz élet!
Nem értem, miért kell ezt annyira felfújni!? CSak 30 lesz az emberlánya nem vén satrafa!!!!
Ki gondolja ,hogy 30 az valami világvége? A világ csak a 20-30 közöttieké????
Majd meglátod, a 40 még nem jelent semmit, boldog és kiegyensúlyozott leszel akkor is, mert az még nem kor :))
én az ötventől sem éreztem magam öregnek,. sőőőőt, nagyon boldog voltam és vagyok is :))
Most töltöttem be de nem érzem magam és nem is nézek ki annyinak.Jó géneket örököltem.Sok huszonéves idősebbnek néz ki jóval a koránál.Én szerencsésnek érzem magam.
Nem az számit hogy ki hány éves szerintem.
most olvastam vissza..:)
csak mitt kattantam rá
de tényleg nagyon nagyon jól érzem magam, az egészségem kitűnő, a kondim és a testsúlyom fix, mint a kicsengetési banketten:)
az az igazság, hogy jobban érzem most magam a bőrömben, mint 10 évvel korábban
és ezt mások is így látják, hanem tudom, hogy önámítás, szemmellenzős játék lenne az egész
harminc fölött...a legjobb kor, mondjuk, 40-ig, enyire tervezek egyelőre
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Egy váláson és harmincon túl jöhet még az igaz szerelem?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?
- Ha egy pasinak a harmincas nők jönnek be... vajon miért? Mitől harmincas a harmincas nő?
- Harminc fölött jártok még szórakozni?