Mi jogon ír rám a volt párom, mostani barátnője....? (beszélgetés)
szia szerintem is az lehet, hog pl az új csaj rákérdezett, a pasi meg azt mondta, hogy te tiltod, s szerintem lehet hogy a csajnak egyszerűen az igazságérezte szólalt meg , mivel ő hitt a pasinak... s lehet sajnálja a kicsit...
nem biztos hogy az új barátnőről kell roszat gonolni...
Szerintem írd meg neki a te álláspontodat, lehet a végén még jól kijöttök :)
Köszönöm, kitartásom van nekik már nem biztos...
Sajnos ők úgy gondolják amit akarnak az lesz, de nagyon rosz emberrel kezdtek...
De majd megtudják. :)
A fiam nem tárgy amit ide oda pakolgathatnak!
Jézus..ez egyáltalán nem így működik..ez a nő..:)
nekem is az én nevemen van a fiam,ahhoz, h joga lehessen,meg kell állapíttatni az apaságot bíróságon....ha ezt megteszik,akkor viszont elismerte a gyermeket, vagyis utána te perelheted őt gyerektartásért.
és van törvény is,ami szabályozza a láthatást, plusz h nem vihetik el x éves koráig, csak a te jelenlétedben látogathatja nálad a kicsit.
kitartást kívánok!
Sajnálom :(
Elhamarkodott döntés volt a részéről.
Nem, de együtt döntöttünk úgy, hogy akarjuk.
Aztán mégis elhagyott a fiam apja...
Persze, hogy nem.
De a nő mindent elintéz....ahogy ő gondolja minden úgy lesz....
Ja persze...
Nem fog hozzá járulni semmihez, meg is mondta a nője attól, hogy majd elviszik (amit nem engedek) attól ők nem fizetnek semmit...
Hát nem is kell!
Egy három hetes csecsemőt akkor sem adná oda az anyja az apának, ha amúgy jó viszonyban lennének... Mégis, hogy gondolja valaki, hogy egy ekkora mini babát hurcolászni kéne? Ugyan mit csinálna vele?
Pff.
Nem ismerte el.
Az anyakönyvi kivonatban sincs benne, a kicsi pedig az én vezeték nevemet kapta..
:DDD
Nekem is ez jutott eszembe! Ha nem làtta még soha a gyereket, eddig valószínű, hogy még alá sem írta, hogy ő az apa
Igen, szerintem is tisztázni kéne jogilag mielőbb, hogy adott esetben felkészült legyen az anya.
Mondjuk hozzá teszem, hogy ha rendesen van fizetve a gyerektartás és viszik a gyereket láthatásra is a későbbiekben, akkor bizonyos szintig sajnos lesz köze az apja párjához a gyereknek. Hiszen a láthatásokon ott lesz vele... Hát ez soha nem egyszerű.
További ajánlott fórumok:
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- A párom a volt barátnőjét nem akarja kitörölni az iwiwjéről...
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Van barátnője, mégis az én páromra féltékeny. Szerelmes lenne belém?
- A párom mindennap a legjobb barátnőjével utazik ide-oda,...