Mi életed legrosszabb élménye? (beszélgetés)
Egy halva szülés ezután két koraszülés. És ezek után mondták, hogy nem érdemes terhességgel próbálkoznom, mert minden babám meg fog halni.
Szerencsére országot "váltottam", és Rebekám 3 éves lesz szeptemberben, gyönyörű és makkegészséges cserfes kiscsaj.
Először az amikor meghalt az imádott nagymamám, másodszor, mikor három éve megmondták, hogy meghalt a legidősebb fiam. 22 éves volt!
Rettenetesen fáj mindkettő, de ez a fájdalom tartja életben az emlékeket róluk.
Ezt feldolgozni nem lehet, de szerintem nem is kel....élni kell vele és átértékelni általa az életünket. Számomra, a lelkemben és a szívemben még mindig élnek és együtt vannak....
Amikor egyedül maradtam egy olyan helyzetben,ami a világ legcsodálatosabb élménye!
De végül jóra fordult!:)
Teljesen igazad van, a sírás jót tesz bármilyen nehéz helyzetben, könnyíti a lelket!
Ági! Köszike a sok jó tanácsot amit adtál nekem:-))
Megfogadtam, és minden okés:-)))
Sírjatok, az megnyugtat.
Baromijókedv, ne hibáztasd magad. Az ember ilyen helyzetben nem tud hibátlanul viselkedni. A fiad csak téged féltett, ezért ijedt meg. De te biztos megnyugtattad.
Apukám halála. 18 éve elment, de nemhogy enyhűlne a fájdalom az idő múlásával, inkább erősödik. Lelkileg gyengülök, ha bármi jó vagy rossz történik velem mindig Ő jár az eszemben, hogy nem lehet itt velem.
Most is sírok...
Kedves Ági!
nekem nagyon nyomja a lelkemet egy dolog...amikor apukám meghalt, a fiam 7 éves volt, nagyon szerették egymást, sokat voltak együtt!
Amikor ahúgom jött, hogy nincs tovább, én elkezdtem zokogni, és csak a saját fájdalmammal voltam önző módon elfoglalva. Mikor magamhoz tértem, akkor vettem észre, hogy a 7 éves fiam a sarokba kuporodva csendesen sír a másik szobában. Semmihez nem volt erőm, csak átölelni. Nagyot vétettem akkor, h magammal foglalkoztam. Azóta is gyötör a lelkiismeret..
Mindnyájan egyetértünk abban, hogy a legborzasztóbb élmény, ha valaki a szeretteink közül elmegy. Ez gyermekkorunkban is ugyanúgy fáj, pedig sokszor a felnőttek azt hiszik, hogy a gyermek úgysem érti. Felnőttként jobb esetben mi tudunk segíteni magunkon, de a gyerekeknek segíteni kell, hogy megértsék és vigasztalják.Őket duplán kell szeretni.
Apukám halála után, melyet elsősorban orvosi műhiba okozott, 1 évig sírtam. Azóta 20 év telt el, de még mindig összeszorul a szívem, ha rá gondolok. Soha ne felejtsük el, akit szeretünk, nyugodtan sírjuk ki magunkat, ha jól esik. A sírástól a lelkünk is könnyebb lesz.
Hát fogos kérdés!
De azt tudom mondani, hogy igen, muszáj volt a saját érdekemben!
Sziasztok!
Nekem a legrosszabb eddigi élményem egy kudarcba fulladt nyaralás...:S
Édesapám halála:-((((
kerbabáim halála:-((((
Voltak rossz események, rossz időszakok, akkor az aktuális számított leginkább. Mostanra egyformák lettek, nem tudok kiemelni.
Attól tartok, hátravan a feketeleves, a hozzátartozóim elvesztése... ez lesz a legrosszabb.