Mi a véleményetek a Tánczos Gábor ügyről? (beszélgetés)
A kislányon hosszú barna hajszálat találtak.A család ismerőse nem sokkal később egy lépcsőházban molesztált egy gyereket.Neki hosszú barna haja volt.Én őt gyanúsítom.Teljes mértékben kizárom hogy az Apa,szerető vagy T.G. lett volna a gyilkos.
Persze ez csak az én véleményem,amúgy én is körmendi vagyok.
többszázmillióst?
Hol élsz?ez Magyarország!Legfeljebb több millióst.
Valami hézag van az ügyben! Elégtelenek a bizonyítékok, azért engedik ki. Márpedig ne üljön ártatlanul! (Ha tényleg az.) Amit én olvastam az ügyről, annak alapján hiszek az ártatlanságában.
Hadd említsem meg a móri bankrablás ügyét, ahol szintén elsiették az ítélethozatalt, mert nemrég került elő az aki valójában elkövette a mészárlást. Ennek most hirtelen nem tudok utánanézni, hogy egész pontosan leírjam.
Bár tudnám, honnan van info-d!
Én a legjobb cikket erről egy nyári Magyar Jelen c. újságban olvastam. Igaz, ők is feltételezéseket írnak, de legalább elgondolkodásra jó.
Sajnos nem hiszek abban, hogy sok 100 milliót fog kapni. Sajnos csak egy felháborítóan kicsi töredékét!
M.o. jogállamiságában én is súlyosan kételkedem!
Biztos vagyok benne, hogy Tánczos Gábor ártatlan. A valódi gyilkos a kislány családjában van, feltehetően a saját apja vagy annak a szeretője. Tánczos Gábor csak egy szerencsétlen balek volt, akit el lehetett ítélni. Emlékezettek rá, hogy Zsófika apja valama "főmogul" volt Körmenden, rengeteg összeköttetéssel, befolyásos barátokkal. Az hogy Gábor "csak" 13 évet kapott, azzal a bíróság némán beismerte, hogy nem ő a valódi tettes. Én emlékszem, az egész ország felhördült, egy kislányt öltek meg, brutális kegyetlenséggel. A valódi tettes életfogytot kapott volna, a szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. És emlékezzetek arra, amikor egy neves grafológusnő azt mondta, hogy ha Gábort elítélik, ő visszaadja a diplomáját, vagy valami hasonlót mondott.
Szóval van egy ember köztünk, aki megölte a saját gyerekét, és végignézte, hogy egy ártatlan ember szenvedjen miatta. Ez az ország nem jogállam.
Általában az olyan brutális gyilkosságoknál mint ez volt, vagy a móri bankrablás, ott a rendőrségen szerintem olyan nyomás van, hogy gyorsan kell cselekedni: találni kell egy bűnbakot, akire rá lehet húzni a vizeslepedőt. A rendőr bácsik felveszik a "megérdemelt" jutalmukat gyors és "hatékony" munkájukért, ezzel meg a lelkiismeretüket is elhallgattatják. Itt most nem a kis rendőrökről beszélek persze, hanem a "fejesekről" ott fent...
A valódi gyilkosnak persze nem elég nagy büntetés a 9-10 év börtön, de aki ártatlanul ül, annak az élete megy tönkre ettől a meghurcoltatástól, nem beszélve a családjáról, akik végig próbálták bizonyítani az ártatlanságát. Nekik már sosem lesz többé olyan az életük, mint azelőtt, ezeket az éveket semmi nem kárpótolhatja.
Nem értem,hogy ennyi megmagyarázhatatlan ellentmondással hogy lehet valakit felelősen elítélni... !!! Akik ebben részt vettek és bűnösnek mondták ki,vajon hogyan tudnak túllépni a lelkiismeretük kérdésein?
Nem néz ki gyilkosnak,inkább szellemileg egyszerűbb embernek. Ettől még lehetett gyilkos,de ezt nem bizonyította be senki. Jellemző a magyar igazságügyre sajnos.
Szerintem ártatlan!
Gyorsan kellett találni egy elkövető-jelöltet!
Sajnálom,hogy így elintézték az életét.
(Lásd móri bank-ügy...)
Kösz! :)
Én a Magyar Jelenre!
De az egyik olyan mint a másik, hasonlítanak megszólalásig!
Nem mered leírni!
Én sem!
Ezzel a kérdést el is lehetne intézni.
De azért tegyünk egy kicsit hozzá: Bármikor is láttam Tánczos Gábort nyilatkozni, számomra hihetetlennek tűnt, hogy ő még gyilkos is lehet. Ez persze nem bizonyíték, de később több helyről is olvastam, hogy a bizonyítékok meglehetősen gyengék. Volt egy jó cikk a Magyar Jelen valamelyik nyári számában és több is a kuruc.info-n a következő helyen: [link]
Nem azt mondom, hogy ezeknek a médiáknak mindent el kell hinni, de azért érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Nyitray Gáborról mik a vélemények?
- Székesfehérváron Dr. Orosz Gábor nőgyógyászról érdekelnének vélemények. Milyen orvos, ajánlanátok?
- Ismeri valaki Dr Joó Gábort (szülész-nőgyógyász, genetikus)? Mi a véleményetek róla?
- Dr. Grigalek Gábor vélemények
- Miskolcon MÁV rendelőbe Dr Pataky Gábor fogorvos vélemények?
- Mi a véleményetek Dr. Füredi Gábor sebész, onkológusról Székesfehérváron?