Mi a jó a gyereknek? (beszélgetés)
Miert is rokkanna bele a gyerek?
En sem vagyok mar a gyerekem apjaval,negy eves volt,mikor szetmentunk.Eleinte nehez volt es szokatlan,furcsa mindenkinek.De nem nyomorithatod a sajat eleted a gyerek miatt,azt o is erezni fogja,hogy neked nagyon nem jo.
Nalunk egy jo 3 ev kellett,hogy minden szepen helyrealljon.Amikor ramtalat a szerelem 2 ev egyedullet utan,nehezebb volt,kicsit visszaesett ugy erzem,mind az apja kapcsolatat,mind az enyemet eleg eroteljesen furta a gyerek.De vege van,rendbe jott minden.
Szoval nem remenytelen,csak figyelni kell nagyon a gyerekre es akkor nem rokkan bele.
20 év után kihűlt a kapcsolatunk. Én már nem érzek semmit, a férjem azt mondja szeret még.
Én válnék, ő nem. A gyerekünk 5 éves. Minden nap elmondja mennyire szeret minket és nagyon ragaszkodik a házhoz, a szobájához, mert ez az ő otthona. Ha elválunk és elköltözünk, abba tuti belerokkan a gyerek, ha maradunk, akkor meg mi szülők...
Mi a jó megoldás?
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- A kutya is gyereknek számít?
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?