Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a jó a gyereknek? fórum

Mi a jó a gyereknek? (beszélgetés)

1 2
3. 9829024220 (válaszként erre: 2. - 0fe73ce8e1)
2016. márc. 19. 17:57

Miert is rokkanna bele a gyerek?

En sem vagyok mar a gyerekem apjaval,negy eves volt,mikor szetmentunk.Eleinte nehez volt es szokatlan,furcsa mindenkinek.De nem nyomorithatod a sajat eleted a gyerek miatt,azt o is erezni fogja,hogy neked nagyon nem jo.

Nalunk egy jo 3 ev kellett,hogy minden szepen helyrealljon.Amikor ramtalat a szerelem 2 ev egyedullet utan,nehezebb volt,kicsit visszaesett ugy erzem,mind az apja kapcsolatat,mind az enyemet eleg eroteljesen furta a gyerek.De vege van,rendbe jott minden.

Szoval nem remenytelen,csak figyelni kell nagyon a gyerekre es akkor nem rokkan bele.

2016. márc. 19. 17:35

20 év után kihűlt a kapcsolatunk. Én már nem érzek semmit, a férjem azt mondja szeret még.

Én válnék, ő nem. A gyerekünk 5 éves. Minden nap elmondja mennyire szeret minket és nagyon ragaszkodik a házhoz, a szobájához, mert ez az ő otthona. Ha elválunk és elköltözünk, abba tuti belerokkan a gyerek, ha maradunk, akkor meg mi szülők...

Mi a jó megoldás?

2016. márc. 19. 17:32
Mi a jó a gyereknek?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook