Mi a feladata egy gazdasági összekötőnek? (tudásbázis)
7. boldogliz (válaszként erre: 5. - Icuri)
2012. aug. 24. 09:58
Neked Icuri nagyon szépen köszönöm a segítséget. Örülök,h azért itt hoxán vannak segítőkész emberek is. Szép napot neked!
6. boldogliz
2012. aug. 24. 09:57
Köszönöm szépen a "kedves" válaszokat!
5. icuri
2012. aug. 23. 20:50
Én 8 évig voltam gazdasági összekötő vagy ahogy nálunk hívták: "jelentőfelelős" középiskolában.Rengeteg mindent rá lehet húzni erre a munkakörre is.Általában az iskola dolgozóinak munkaügyi dolgait rendezi,elkészíti a távollétjelentést, változóbér feladást a Kincstár felé. A nemrendszeres juttatásokat számfejti és küldi a MÁK-nak. Összekötő a Kincstár (ahol a bérszámfejtés történik)és a munkahely, ill. a dolgozók között. Ha részletesebben is érdekel, szívesen válaszolok.
4. f303be5590
2012. aug. 23. 18:21
nem téged fog választani
3. kitrákotty
2012. aug. 23. 17:22
Általában állásinterjú ELŐTT illik tájékozódni.
Hogy adhatsz be pályázatot olyan munkakörre, amiről fogalmad sincs???
végzettséged megfelelő hozzá?
2. boldogliz
2012. aug. 23. 14:13
Ma voltam állásinterjún,ahol gazdasági összekötőt kerestek egy középiskolába.
Az igazgató részben elmondta a feladatokat, de azért szeretnék jobban elmélyedni ebbena dologban....ne legyek tudatlan ha szerencsés leszek és engem választ majd.
1. boldogliz
2012. aug. 23. 14:11
Mi a feladata egy gazdasági összekötőnek?
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Szerintetek a mai gazdasági helyzetben, (és 32 felé közeledve) harmadik gyereket bevállalni butaság?
- Szerintetek a mai gazdasági helyzetben kockázatos-e vállalkozásba kezdeni?
- Bruttó 500 e Ft elfogadható ajánlat gazdasági munkakörben?
- Szent István Egyetem - Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szak