Mi a csudát adjunk anyósnak szülinapjára? (tudásbázis)
Az a gondom h ez egy év alatt a 3. Mert újabb kiadás,más cég stb:-) nem sajnálom tőle,csak utána unom hallgatni h rinyál h hó vége van...:-)
Amúgyx szeretem,jó a viszonyunk csak mostasnában kissé füllentős a drága...
Sajna a bögre se jó,hosszú lenne leírni miért...
Valami olyan virágnak nem örülne ? ami cserepes , nem egyetlen alkalomra szól , virágoztatható újra , pl egy orchidea , megfizethető áron lehet már kapni , v hortenzia , kiültethető / elél 40-50 évig is , túléli a kedves mamát . /
Hátha tetszene neki , és még a kütyüjeiből is kaphatnál viszonzásul , csak úgy .
egy csokor virágot, vagy valami cserepes, aztán még egy diabetikus bonbont, oszt csókolom.
Főleg ha nagy a szerelem :D:D:D
Vegyél neki mérgezett almát!
De viccet félre téve: vegyél neki diabetikus bonbont, ha édesszájú.
Ha szereti az édességet, vegyél neki diabetikus csokoládét, édességet, minden nagyobb bevásárlóközpontban van. Nem tudom hol élsz , de vannak speciális cukrászdák is ahol akár tortát is vehettek és egy szál szép virágot, vagy csokrot.
Esetleg készíttess egy a gyerekek arcával díszített bögrét. hátha jobban megszereti őket.
UI.: Lehet, hogy nem szereted az anyósodat, de ez nem illik a témához, szerintem. Ha annyira gonosznak tartod, meg csúfnak, akkor egy vesszőseprűt tudnék javasolni :))
Két kicsi mellett nem igazan fér bele,főleg h épp tegnap jött ki a 7. Fog,egész nap nyűgös:-(
Köszi lányok...marad a csomag,de még felhívom párom,hátha kitalál vmit közben:-D
Köszi Mohika,igen ma...
Sajna nem figyel annyira rá,max csak h vesz ilyen nasit a boltban és kész
Nehéz eset!
Masszőr a masik menye:-D
Fodrász a szomszédunk,imád hozzá járni,barátnők...
Ezek a szépségszalonos dolgok kilőve
Gondoltam dobok össze diabetikus édességeket egybe oszt jó van:-D de párom lehurrogott
Égetően fontos mert ma van:-D
Beduzzogtam és megmondtam a párpmnak h idén intézze,erre reggel elment melozni de előtte odasúgta h vegyek vmit...
Amit tudni kell...
Cukros,de édesszájú! 54 de kinéz 64 nek
Vannak unokák de nem az enyémek a kedvencei,szvl ez rossz irány
Hobbija az állat tartás de ez is kimerült szál...
Nem olvas,nem jár sehova,minden kütyüt negveszmert van pénz a hóbortjaira
Du 5 ig van időm!
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Ti mit vennétek egy 2 évesnek szülinapjára? ruhán kivül
- Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)?