Mért rondák a mostani nők? (beszélgetés)
erre szokták mondani hogy várd meg amíg megszólal...:))
mondjuk cigány cigányt hamarabb felismeri még ha tagadják is :)
ja és ezek azt szokták mondani hogy felvágós, kényes vagyok.....bezzeg mosakodni....ááá minek ha nem esik....:DDDDDDDDD
de ilyen magyarban is van...:)
jaj, hát nekem még rokony is van olyan teeeeeeee!! :DDDDDDDD
a mi családunk szétvállt, mondjuk én igyekszem azokkal is ellenni, de ne tudjátok meg, ha például a tescoban nem veszem őket időben észre...jujjjjjjjj...majd elbújok :DDDDDDDDdd
Nagylánykaként sváb faluban laktam, törekvő volt magyar és cigány... nem volt különbség... együtt játszottunk, és a mai napig is megállunk beszélgetni, ha találkozunk... de őket a nevükön nevezem és nem a gyűjtőszóval.... azért írtam, hogy akik normális életet élnek, őket nem sorolom oda.
Az pedig tény sajnos, hogy eleve hátrányból indulnak... nagyon gyakran iskolázatlan szülők... blabla... nincs jó megoldás egyelőre...
az egyik nagybátyám tök szőke, hipo bőr, tejfel szőke haj, szemöldök szempilla és kék szem, na csak a szeme az apjáé.....csak onnan tudták hogy kié :DDDDDDD
nem minden fehér bőrű magyar és nem minden barna bőrű cigány, nagy tévedés .....
Itt felénk használatos....főleg cigányok között:-)))
Amúgy értettem én ezt olyanokra,akik elől az ember 5 méterenként a család újabb tagjai,két gyerek a babakocsiban,és átordítják fél világot,köpnek,kéregetnek....amúgy segélyosztáskor meg "zongoráznak" a presszókban...
Sok arany,meg zsíros topp....
az nem azon múlik drága, hanem hogy mit kapnak és hogyan reagálnak a felmenőik.......például ha vmelyk gyerkőcöt szekálják a suliban mert cigány, akkor én szoktam mondani hogy nem kell rá figyelni mert semmivel sem több nálunk...pláne ha lecsúszott szülők gyerekéről van szó....
olyanok vagyunk, amilyennek nevelnek, de ha vki piszkál, hát bizony én sem hagyom magam ......
mert én is fél cigány vagyok :O)))
de a tiszta vérű testvéreim is szépek :O)))
Vendéglátóban volt egy pár ziccer amit csak agresszíven sikerült megoldanom....de nyertem!!!
Mindig!!!
így van, de bizonyítékul csinálok fotókat a gyerkőcökről, és megmutatom :O))
amúgy én sem érzem magam kevesebbnek senkinél :DDDD
:O))))
gondolom..:DDDDDDD
hogy te mi ari vagy.....
a viccedre gondoltam...:)
elnézést, magas labda volt, én csak leütöttem:)
Alex védekező állást vesz fel:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?