Mért rondák a mostani nők? (beszélgetés)
Nálam is hasonló a helyzet:))
mármint nincs ideál,
Mondjuk akiket alapvetően megnézek magamnak,azok a nagyobb darab,izmos,rosszfiús,tetovált pasik,csak belőlük meg ritka az igazán szép arcú,pedig nekem az nagyon fontos:)eddig minden pasim ilyen volt,akaratlanul,de most meg például egy vékonyka,szemüveges srác tetszik,ami közös,hogy neki is nagyon szép pofija van:)
Nekem a selejtes külső inkább azt jelenti,hogy valaki ápolatlan,akkor lehet akármilyen ragyogó kék szeme,vagy kidolgozott teste,vesztette a meccset...:) illetve azért a másik oldalra áteső pasiakt sem szeretem,tehát a feminim,nagyon nagyon piperkőc pasikat:)egyik barátnőm pasija pl jó pasi,de múltkor láttam ahogy testápolózta magát,hát nálam aznap már nem lett volna szex ha a barátnőm helyében vagyok :D:D
Lehet nem is volt jó a selejtes kifejezés, de ennek a verselős gyereknek valószínű van kisugárzása.
Luxinak meg szerintem a szőke pasik tetszenek (bocsi Luxi, ha nem így van ).
Fene tudja.Csillubaba felhozta a selejtes külsőt,nekem meg Brad Pitt jutott róla eszembe.Biztosan nem lenne ilyen rossz véleményem róla,ha nem lenne agyonajnározva.
Nálam ez nem függ szem vagy hajszínnel.Inkább az összhatás,ha ellenszenves a kisugárzása vagy nincs is.
pl. utálom a beképzelt fejűeket és ez annyira lerí egy pasiról.
Nekem tök mindegy,hogy izmos vagy nyegle,hogy divatmajom-e vagy sem,hogy zselézi-e a haját vagy sem.Ha rossz a kisugárzása,nálm mehet a fenébe.
Én szeretem azokat a rossz "kisfiúkat",akik nincsenek is tisztába azzal,hogy ők milyen jó pasik.De ez ritka,mint a fehér holló.Persze ez csak egy példa,vannak még érvek-ellenérvek.
Nálad Luxi mi a helyzet?
Bocsi elnyomtam. Szóval nekem se tetszik Brad Pitt, semmi férfias nincs benne.
Oliver Martinez már igen. Ja, de ez már egy másik topic lenne, ami arról szól melyik hírességet nem dobnánk ki az ágyunkból.
A selejtes elég tág fogalom.Tudom,hogy ezért most néhányan megölnének,de nekem Brad Pitt a selejtes külsejű.Olyan kis szerncsétlen,gyámoltalan kinézete van.Nincs benne semmi férfiasság és szerintem pocsék szerető.Nagyjából ennyi,ami lerí róla számomra.
Egyébként van,aki elég jól kompenzálja a selejtes külsejét a stílusával:)
Hát akkor csak reménykedj,reménykedj,reménykedj!
Néhány verses próbálkozást azért én is szívesen látnék!:)
Most néztem meg az adatlapját, kép nuku
De nem hiszem, hogy egy selejtes külsejű az olyanoknak nincs ilyen stílusuk.
Reméljük még fog írni.
Hát a modellkedéshez azért ,hogy profin csinálja az ember,néhány minusz kiló kellett volna még szerintem:)készültek rólam képek,de nem csináltam hivatás szerűen,husi vagyok hozzá:)
Sztriptízeltem/elek ahhoz értek,a modellkedéshez nem igazán:)
Luxi, én nem azt mondtam, hogy senkinek nem áll jól, de vannak akiknek tényleg előnytelen (főleg a feltöltött ajkak ).
Mindenkinek más a szép, de ha már itt tartunk...
Te külföldön csak sztriptízeltél, vagy még előtte modellkedtél is?
Szerintem ez abszolút ízlés kérdése.Vannak akiknek a finomabb vonású,szolídabb nők jönnek be,vannak akiknek a dögösebbek.
Bennem is van szilikon bőven:)és az én közegemben,az én szakmámban,az a szebb,a szexibb aki dekoratívabb,más közegben,más életkörülmények között,meg azok a szexibbnek tekintett nők,akik visszafogottabbak és mondjuk nem sminkelnek,hanem előtérbe kerülnek a természetes vonások:)
Én nem cserélnék velük,ők meg velem nem,de megitélni ,hogy ki szép meg ki nem,háááááát szerintem nem túl szerencsés:)
Figyeljetek...
Erről a macsó ipséről még nem hallottam. Új tag?
:DDDDDD
Luxi,végre előkerültél!:)Már hiányoltunk a fogyis topicban!
Miért rondák a mostani nők?
mert a mostani pasik annyira fantasztikusak,hogy a szépségük elhomályosítja a miénket:D hát ez van csajok,bele kell törődni,nincs mese:D:D
Úgy vélem szépek a magyar lányok. Talán 5-10 évvel ezelőtt szebbek voltak. A növekvő dogozási hullám, a túlzottan felfokozott pörgés, a mértéktelen bulizás és alkoholizálás, a sok szoli bizony meglátszik egészen fiatal lányokon is. (sajna) Talán úgy fogalmaznék, h egyes hölgyek elveszítették természetességüket.
Pl. Többen öltöznek maguknak, és nem a pasiknak akarnak tetszeni. No meg az aktuális divat sem biztos h mindig a legjobbat hozza ki az illető hölgyekből. de hát ez üzlet mellyel a fogyasztói társadalom tagjait igyekeznek rángatni. Kit jobban kit kevésbé. A szülőknek nem ártana odafigyelni gyermekük nevelésére, mert talán mégsem kéne 700000 Ft-os ciciátszabást ajándékozni a gyerek ballagására. Tegnap délután jót mosolyogtam. Egy csinos, vékony fiatal lány felszállt a metróra, és rózsaszínű gumicsizmájával szépen agyonvágta saját összképét.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Látom remekmű sehol.Lányok,nekünk már ez sem jár?!
Pedig egész jó volt.
Jó éjt mindenkinek!☺
Reggelre remélem elkészül a remekmű!
AKAD????:))))))
Én is bízok egy lottó ötösben és a világbékében.
Á,én nem teszem túl magasra a lécet,elég,ha négyesem lesz.
Az utolso tagmondatbol kimaradt az "is" szocska :)
(nem ez az egyetlen magasroptu tema)
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?