Mért rondák a mostani nők? (beszélgetés)
Ha ugy vesszuk, Sting sem a vilag legjobb pasija :))
En az erdekest nem rondara szoktam erteni, vannak erdekes arcok, melyek korantsem csunyak.
hát nem tom...
anyu azt szokta mondani a ronda helyett hogy érdekes arca van:D
de én nem vagyok abban a helyzetben hogy másvalakit kritizáljak...:)
szoval Sting izlése ...
Szerintem finom vonású pofid van,pisze nózi,kerek áll,stb...ezek akkor sem fognak változni,ha lemennek a kilók,szóval szerintem a babásság megmarad,dehát ennek csak örülni kell,más nők szétfeszünek azért,hogy friss üde arcuk legyen,az olyan tipusú lányok mint Te meg még 40évesen is eltagadhat majd vagy 10évet:)
Egyébként igen,igazad van,mindenkiben van valami szép,elvégre egy csomó ronda nőnek is van férje..:)
hát lehet hogy kicsit babás a pofim de :D nekem speciel az a bajom hogy ugye a kövérség az arcomon is látszik...:(
azt remélem ha lefogytam akkor már nem fog...
de pl sztem minden nőben van valami szép...
na persze van kivétel...
En ezt nem mondanam magamra, de kedves toled :)
Rolad meg soha nem lattam kepet. Megorzod eme szokasod tovabbra is? :)
Basszus Luxi,ma láttam egy írtó ronda nőt!A másik határeset volt.Lehet,hogy nekik meg én lennék a ronda,de ez .....ááá..!
A többire:na ja!
:)én vagyok az adatlapon:D
hát istenem.. van önkritikám:)
de azért köszi a gratulát... kell is a lelkesítés rendesen.. naon mélyponton vagyok most a fogyim miatt mert megállt...:(
ha már végre lefogytam volna talán nem lennék ennyire randaság:D mint a mai nők.. a szalagcím szerint:)
bár szerintem én még nem is láttam ronda nőt... a tükröt kivéve:)
Erről jut eszembe:
szerintem a szépség nem egyenlő a csinossággal!vagyis azzal,hogy valaki vékony.De lehet,hogy ezt csak én gondolom így.Mindenestre én olyan de olyan gyönyörű arcú-hajú lányokat szoktam látni,aztán persze lehet,hogy az alakjuk nem tökéletes,de attól még szépek.
Mert ugyebár léteznek nők bomba alakkal,de férfi fejjel:D:Dszóval attól,hogy jó az alakjuk,attól még nem szépek...szerintem
füge te eszednél vagy?
Ha te vagy az adatlapodon,akkor nem tudom miről beszélsz.Olvastam már néhány hsz-edet.Van akaraterőd rendesen,gratula!
Esetleg így az éteren keresztül küldenél egy kis kitartást?Köszi
Szerintem nagyon sok a csinos vonzó nő.
Legalábbis én ezeket veszem észre úgy tűnik erre van éleslátásom:)Na persze a vonzó férfiak után csakis:)
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?