Mért rondák a mostani nők? (beszélgetés)
Ugyanabban az időben szinte ugyanazt írtuk.
Na jó Luxi, de nézzük már azt az oldalát is a dolognak, hogy ő ebből él, másra sincs gondja, csak hogy aerobic órákat tartson és "példát mutasson", hogy így kell kinézni kérem.
"ocs..ny" rájöttél?
Nem is az a baj vele, hogy nagy melleket csináltatott, hanem ő nekem már túl izmos kicsit férfias, a feje meg...lásd a fenti jelzőt.
megteszed nekem hogy kiirod?:) mert nem tok rájönni mire gondoltál...
én speciel nem utálom viszont sztem tul nagy melleket csináltatott...
Na én nem szeretnék olyan lenni, mint Rubint Réka! Pfúj, ő egy o...ny nő.
Elnézést kérek mindenkitől akinek a kedvence.
Sziasztok,
Az imént olvasom a hozzászólásokat.
A ma mindenki címlapra akar kerülni, photoshop-al retusált segget és lábat akar... Mert ez folyik a reklámokban, az újságokban, az interneten, stb.. mindenhol
Örülök, hogy a Dove reklámban nem az anorexiajelöltek szerepelnek, hanem igazi nők.
Több ilyen akció kellene.
Eset: Ma voltam a Corvin áruházban (Budapest, Blaha Lujza tér), és rövidgatyát akartam venni. A nadrágok mérete a 26,27-es mérettől a 29,30-ig voltak. Én nem vagyok kövér, de egy sem jött rám, pedig volt választék bőven... Eléggé rosszul esett. Elhiteti velem a környezetem, hogy nem vagyok "trendi". Hát jahh...
hát ma pl én is megkaptam a magamét:D hogy ugye 14 évesen voltam a legmagasabb.. 179 centi, és most 175
és pasi mondja: hát azért mert öregszel...
piszkos dög...!:))
Akkor vegulis mondhatjuk, nagy a nyomas a nokon, mert mig a ferfi oszulhet, rancosodhat, borostasodhat, egy no mindezt csak szegyenkezve engedheti meg maganak mostansag (a borostassagot foleg) :)
Azert ez valahol diszkriminacio, a no is kezd az egyszer hasznalatos dolgokhoz hasonlitani.
na hát ez az.. pl abszolut nem az esetem.. de szerintem Seal jópasi:)))
az a csaj meg sztem abszolut nem illik hozzá...
ottvan pl Sean Conery...300 éves de még mindig egy csődör:D pedig ő sem az esetem.. és mégis jó pasi...
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?