Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán? (beszélgetés)
Óó marhára. :P
Neem, van akiket szeretek, de nem sok. A többit kedvelem.
Pár emberkét nagyon....:)
Rosszban senkivel sem vagyok....még.
Nagyon! :)
Akit nem, az úgyis tudja! :P
"elkondolkoznek" aaaaaa,na megyek innen:)gggggg
Azta ku,elgondolkoznek...Na,hat ezt mar nem hiszem el!:D Es meg nem is ittam:)
Meg egy dolog eszembe jutott.
Spinnelit es butternut-ot is kedvelem.Mindketto regi hoxas mar:)Spinnelit azert,mert mindig targyilagos tud maradni,soha nem ragadjak el az erzelmei,indulatai es nem megy at szemelyeskedesbe.Butternutot meg pont azert,mert neha "elengedi" magat,senkit nem kimel:)de ugyanakkor nagyon is vag az esze,es ha neha meg is spekeli a mondani valojat egy kis hejehujahajjal,attol meg szamomra ugyanolyan hiteles marad,es szeretheto.
Veluk ha egyszer osszefutnek egy forumon(lehet mar volt ilyen),es esetleg elkuldenenek a busba,elfogadnam...vagy nem?!:))Mindenesetre elgodolkodnek a mondani valojukon.
Ok ketten azok,akik kozel allnak az en felfogasomhoz.Megha en nem is tudom mindig ugy visszafogni magam,meg kifejezni a mondani valomat,ahogy ok.
Ujujj,a vegem meg kiderul rolam,hogy nincs kobol a szivem,es kedvelek itt egyeseket:)))Mi lesz igy a hatalmas nagy hoxas "imidzsemmel"?:DDD
Engem nem erdekel itt mennyire szeretnek vagy sem.En sem azert jarok ide,hogy szeressenek.Meg nem is azert,hogy masokat szeressek.:)
Van,hogy ugyan attol az embertol tetszik egy hozzaszolas x temaban,de masik temaban mar nagyon nem...Ez ilyen,es nincs is ezzel baj.
Es nem is szeretnek egy "klikk"-hez se tartozni.Jobb igy maganyosan hoxazni,sokkal oszintebb.
Sokszor latok/olvasok olyat,hogy sokan mar csak azert (is) bologatnak a masik hszhez,mert egy masik forumon puszipajtasok lettek.Nekem ez nem hianyzik.
Mondjuk ha jobban belegondolok,egy tag van itt akit kedvelek,de ot is azert mert nagyon oszinte.Ha olvassa ezt a hszemet,ugyis magara ismer:)))
Tehat olyan szo-szo,de inkabb a se hideg se meleg ugy altalaban veve.
ÁÁÁ!:)))
Elképzeltem:)
Ugye?
A selymes hajamért nem szerethetsz, mert a placenta a Te kezedben van:-)
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna