Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Gyakorlás:-) Nálam ugyan kiderült, hogy a karika méretével volt a baj. A sima műanyag 90 cm-es állanóan leesett, ha megfeszültem sem tudtam fél percnél tovább magamon tartani. Azt hittem, azért, mert könnyű. Aztán megjött a magic hoop, ami 105 cm-es, azzal simán, első alkalommal már tökéletesen ment. Azt hittem, azért, mert az nehezebb. Aztán mikor kivettem belőle egy ívet, mert kisebb karikával hatékonyabb, 90 cm-es lett, a magic hoop is ugyanúgy lepotyogott, úgyhogy visszaraktam a hiányzó ívet.
Sziasztok!Én is karikázok...karikáznék,de folyton leesik.:(:)Megy egy ideig aztán lecsúszik és nem tudom hogy lehetne visszavinni leesés nélkül?!:)Nektek úgy van meg a 30-60 perc??Hogy csináljátok Csajok??:)
Én semmi.....:-(
Még szoptatok, így nem merek drasztikus diétába fogni. Nem zabálok, inkább eszegetek...több zöldséget, gyümit...este NO csoki, süti...:-D
Én kalóriát számolok (1500).
en ma kezdtem fogyozni,ha erdekel akkor nwzz be a 13 napos fogyokura-nem a reggeli tejes forumba..en nyitottam es mar 1x lefogytam vele.
Ti milyen diétát csináltok a karika mellett? vagy csináltok e valamit?
Majd elmúlik...:-)))
Én borzalmasan néztem ki (naplómban van kép), de egy hét múlva nyoma sem volt.
Azt hiszem, 4 vagy 5 hete van meg, az első 2 hétben hirtelen leugrot 2 cm, ha jól emlékszem, de a múlt hét előttielőtti héten, meg a múlt héten is náthás voltam, így eléggé elhanyagoltam. A tegnapi volt zsínórban a 4. nap, hogy kihagytam. Szóval most nem vagyok túl hiteles :-)
Én is ezért küzdök. Mostanában lazán vettem, ezért stagnálok, de majd belehúzok...:-)
De remélem lesz eredménye is:) Nyárra jo lenne ha látszata lenne
Eleinte nekem is fájt de aztán kezdtem hozzá szokni és most már van mikor egy orát is birok. Tegnap pedig filmet néztem közben igy ugy elment az idő hogy 2 órát hajtottam. És még csak be sem kékültem
Nekem is szokott fájni, de így 30 körül ez már természetes.....;-))))))
hú, elég sok hozzászólás érkezett már a témához, így ha esetleg ismételnék bkit sorry!
én is van, h előveszem műanyag, tömör karikám,ámkb 10 percig csinálom, mert a térdem jelez. ha nem vészes, akkor kis pihi után újra 5-10 percet karikázok. van vkinek hasonló problémája? kíváncsi lennék, hogyan próbálja kiküszöbölni.
Neked mennyit sikerült már karcsusodnod? Vagy még nincs meg annyi ideje hogy mérd?
Nekem is magic hoop van, majdnem minden nap tekerek 30-60 percet. Eleinte én is csak gumiövvel tudtam tekerni, de most már határozottan jól esik:-) Nem töltöttem meg semmivel, mert alapjáraton is elég nehéz szerintem.
Nekem van magic hoop karikám nem régen vettem. Eleinte én is kékültem és ugy oldottam meg hogy törölközőt kötöttem magamra. Ez ment kb két napig aztán jegeléssel hamar elmult a kékülésem. Most már csak poloban használom és már nem fáj.
Akinek van ilyen az mennyit használja egy héten napi hány orában? És megtöltöttétek e valamivel?
en tegnap vettem es cukorral toltottem meg.Ma be vagyok kekulve es annyira faj hogy ha karika hozza er mar sikitani tudnak:))ugyhogy szerintem jo kis pocak gyilkos lesz..
Sziasztok!Csatlakoznék hozzátok, ugyanis ma vettem egy hulahoppot!
mit tanácsoltok, mennyit használjam egy héten?Nekem nincsen olyan sok időm kisgyerek mellett, de azért heti 3-4 x gondoltam egy negyed órát.Szerintetek?
Ja és 90-centiset vettem, olyan jól suhan a derekamon!Feltétlenül muszáj megtölteni?Akkor hatásosabb?Mert így is olyan jó, csak azt akarom, hoyg érjen is valamit.
Köszi,Andi
Változó, 30-60 perc, attól függ, mennyire vagyok fáradt, stepgépeztem-e előtte, van-e még valami egyéb tennivalóm, ilyesmik.
Hány percet hoppozol egy nap?
nem fogjatok elhinni de mar megy is,sot megy ugy is mar hogy fel le:))))jaj igen orulok,holnapra tuti bekekulok de nembaj:)))
Azt hittem hogy elfelejtettem,de megsem:)
Menni fog biztosan!!! Kitartás!!!!
vettem hullahoppott:)muanyagot es megtotltottem cukorral.
de nem nagyon megy,szinte rogton leesik.
ajaj:((
Én ugyan még nem nagyon látom magamon a változást, talán csak a combomon, inkább érzem, hogy már nem úgy ugrálok bele a nadrágokba, mint régen, hanem csak simán felhúzom:-) De hason érzem, hogy már nem szorítanak annyira a nadrágok, és már nem is folyik ki belőlük a hájam úgy, mint régebben. És az ismerősök sorban dícsérnek, hogy látszik, hogy fogytam. Szóval, nem is tudom...
Nekem is az van, szerintem is jó. Első 3 nap belilultam, aztán a köv. héten már meg sem kottyant. Az 1490. hozzászólásomban írtam az eredményeket.
Nekem a hasamon van egy jó kis úszógumi.Hatásos rá?Rendeltem egyet,tegnap kaptam meg-kicsit fájdalmas volt a 10 perc-de remélem megszokom.A sima müanyag karikával a 40 perc se kotyan meg -de ezzel....kiváncsi leszek mikor fogom tudni addig csinálni.Irj neked,hogy vált be eddig?Csinosodsz?Köszi előre is!Nagy reményeket fűzök hozzá.....csinos akarok lenni mire jön a szoknya szezon.:-)
Szia! Nekem az van. Az első két hétben csak gumiövvel tudtam használni, közben kétszer is megpróbáltam anélkül, de belilult a derekam. Aztán megszoktam végül, most már nagyon klassz, jó érzés, ahogy a golyócskák masszíroznak.
További ajánlott fórumok: