Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Hát, én megpróbáltam csípőn tekerni, ment is volna, de annyira ütötte a csípőcsontomat, nagyon fájt.
Pedig így már jártam egyszer, akkor lett az első lila foltom.
Nekem a múlt héten meg sem mozdult:-(
Igaz, nem vittem túlzásba a tornát, mert bújkált bennem a nátha, hol előtört, hol sikerült visszaszorítanom, de a harc jegyében telt a hetem. Ráadásul emiatt megnőtt az evéskényszerem is, időnként rendesen elcsábultam.
De ma estére már beterveztem a 40 perc stepgép + 40 perc karika programot:-)
:-DDD
Én sem tudom lejjebb...egyszer sikerült véletlenül, de akkor a fenekemnél pörgettem egy darabig.... Az alhasat nem tudom vele dolgoztatni, de állítólag így is megy le mindenhonnét!!!
Bizonyíték? 5. hete csinálom, s ezalatt 6cm-t ment le a pocim!!! Én a köldök alatt mérem kb.2cm-rel, mert kb.ott a legnagyobb a zsírpárna...
Hihetetlen, de az utóbbi egy hétben 2cm ment le! Hogy ez a LegTrainer, vagy a zsírégető krém miatt van nem tudom, de örülök neki. :-DDDDDDD
A foltokat gumiövvel szépen el lehet kerülni:-) Persze, aki korán leveszi a gumiövet, könnyen kaphat lila foltot:-(
Azoknak írom, akik tanúi voltak kezdeti tekeréses szárnypróbálgatásaimnak, így, 3 hét után, gumiöv nélkül is tudom tekerni a magic hoop-ot:-)!
Már többször sikerült, és nincs folt, nincs fájdalom, ezért merem leírni:-)
Hááát, én bölcs sem vagyok, a higgadság pedig hangulatfüggő...:-S Mi elég jó vitapartnerek vagyunk, jókat tudunk civakodni. Ez annyira nem jó, de nehéz két dudással egy csárdában..:-DDD
Kiváncsi leszek, hogy a másik 2 milyen jellemet hordoz magában...
Tegnap este megmértem magam, de asszem' rossz volt a centi, mert feltűnően keveset mért...vagy csak nagyon éhes voltam...:-S Jó ez a karika, nem bánom, hogy megvettem.
Köszi!
Te sem panaszkodhatsz.... szép nagylányod van! Kamaszkor..?! Kezelhető? Én rettegek tőle. A Dominika már így is mindig visszadumál, nem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó...:-S
szijasztok!
12éves lány vagyok picit duci.
szerenék hullahoppozni...és attol menyit lehet fogyni???
na mind1 megyek pááá
Halihóóó!
Kicsit lazsáltam a napokban...:-S Napközben legyűrtem a LegMagic edzést, estére meg alig volt erőm másra. Így tegnap is csak fél órát tekertem, pedig jó lett volna többet + taposni is szerettem volna. Na mindegy, majd bepótolom...;-)
Tegnap este kioktatott a párom, hogy igazán beiktathatnék már egy pihenőnapot, mert amióta elkezdtem a LM edzést, minden nap csinálom. (Ez a 6. nap) Tényleg káros lehet ha nem pihenek..? Bár úgy érzem tényleg rámférne, fájnak a combjaim...
Nekem a gumiöv azért kellett, mert egy úgynevezett magic hoop nevű karikával tekerek, aminek a belsejében kis gömbök vannak felszerelve és ezek eléggé oda"ütnek" közben.
Eleinte nekem is szúrt az oldalam, hamarabb is mint félóra, de ez is hasonlóan van, mint a futásnál, ha odafigyelsz a levegővételre, nem lesz szúrás. Nekem legalábbis nincs, mióta odafigyelek a légzésre is.
Én sem tudok közben pulzust mérni, nekem is elég nehéz kitapintani, viszont megizzadok közben, úgyhogy gondolom, felmegy a pulzusom.
Pont ma beszélgettem a karikáról személyi edző ismerőssel, ő is nagyon dícsérte a karikát, azt mondta, hogy fenék, comb, derék, has, kis mozgásokkal minden mozog, úgyhogy kiváló.