Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Többeknél olvastam, hogy Tesco-ban, DM-ben vette. Nálunk van egy biobolt, ott szoktam venni.
Sziasztok.Már több héttel ezelött irtam,hogy vettem sima hullahopp karikát ,de nem tudok tekerni,állandóan leesik.Itt biztattak,hogy menni fog az,csak próbálgassam.Hát én nem értem,próbálom ujra és ujra,de nem megy ,gyerekkoromba akkor ,hogy csináltam? Pedig nagyon kéne,3-om gyerkőc után lenne mit letekerni.
Mennyi ideig eleg, es tenyleg hasznal? Koszi ha valaszolsz
fitness figure 2in1: Modern kutatások eredményeként kifejlesztett speciális karcsúsító készítmény, mely egyidejűleg a narancsbőr kezelésére is hatékony. Optimálisan megválasztott hatóanyag-kombinációja maximálisan biztosítja a láthatóan karcsúbb, feszesebb vonalakat, és mérsékli a cellulit jellegű elváltozásokat. A problémás helyek (comb, has, fenék, stb.) rendszeres bemasszírozásával a sziluett napról napra előnyösebbé válik, miközben bőre megtartja rugalmasságát. Az exkluzív termék borostánylevél-kivonatot, koffein, teofillin, rozmaringolaj-tartalma a siker garanciája. Tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz, azonnal felszívódik. Minden bőrtípus esetén használható.
Én nem használok fitneszzselét az mire valo?
Én mindig előtte szoktam. Egy cikkben azt olvastam, hogy a karika tök jól bedolgozza a bőrbe használat közben.
Sziasztok!
Vissza olvastam a fórumot , teljesen belelkesedtem, mert nekem is főként a deréktájon, úszógumi magasságban vannak gondok. A kérdésem, h a fitneszzselét mikor kenitek fel, edzés előtt avgy után, nekem mindig beszívja a póló bmennyit is várok a kenegetés után. Szóval szakértők ide vároma válszt :)
Ma megint 120 percet karikáztam és úgy belejöttem hogy észre sem vettem ahogy telik az idő.
Csak át kell kapcsolni valamelyik másik csatornára és máris megvan a hiányzó húsz perc sorozatban:-)
Igen és is ugy szoktam egy negyven perces sorozat aztán már csak husz perc hiányzik.
Én is ezért szeretem:-) A sorozatok egy része általában 40-42 perc, és lefoglal annyira, hogy szinte észre se vegyem, hogy eltelt az idő, és csak tekerek, tekerek közben:-)
Sziasztok!Én már minden torna kazetát kipróbáltam szinte,de sajnos csak egy napos volt a lendület.Jártam hastánctanfolyamra is -nah az ment vagy négy hónapig,de aztán a lustaság győzött.Már lassan 3.hete,hogy találtalak benneteket-elszaladtam vettem a 100-as boltban egy müanyag hullahoppot és azóta művelem,ha belegondolok a tornához képest kitartóan.Másfél hete megjött a magichoop és azóta azzal csinálom.A műanyaggal nem tudtam képzeljétek el tegnap mert nem éreztem annyira könnyű volt a másik után és mindig leejtettem.A hatása?Eddig azt mondtam,hogy ez igen!!!De rájöttem,hogy mikor,hogy ébredek....de bízom benne...Én annyira fogyni nem is szeretnék csak vagy öt kilót,de egy hete mértem magam már -lement 4kg.Csatlakozni akartam a fogyókúrázókhoz-de szégyellem magam Én éhen nem tudok gondolkodni...
Igen sokkal jobb ugy ha közben nézheted a tévét és olyankor az idő is gyorsabban halad
Sziasztok,szép napot mindenkinek!
Igen én is próbáltam régen kazettára tornázni,de totál csőd lett,nem az én világom,ráadásul a család is röhög rajtam és a fiam is mindenáron csinálni akarta velem aki olyan vékony hogy elfér a seprűnyél mögé.
Tegnap néztem a győri lányokat (IMÁDOM A KÉZILABDÁT)és vigighullahoppoztam a meccset,tök király volt!
Most töltöttem fel cukorral a magic hoppomat, de csak felesleges probálkozás volt mert a masszázs golyok mellett kijött a kristálycuki
Én is használtam régebben norbi meg réka dvdket, de meguntam és a karikában azt szeretem hogy tudok közben filmet nézni
Köszi!
Arra gondoltam, hogy veszek a hétvégén, nagyon jó mozgás lenne nekem, mert a 7 hónapos kisfiam mellett túl "változatos" sportokat nem tudok űzni, a torna DVD-imet meg már kicsit unom...
Ez viszont tök vicces, régebben nagyon szerettem, és ráadásul a kis lurkót is jól szórakoztatná a látványa szerintem.
Egyébként norbizom mellette, így próbálom leadni a szülés utáni felesleget.
Hát ennyit rólam... :)
A magic hoopban annyi a jo hogy van egy bizonyos sulya és a masszázsgolyók az oldalában fellazitják az izmaidat
Szia,szerintem bármilyen karika megteszi. Nekem is mezei (az egyik a Tescóból van a másikat kaptam)karikáim vannak és hatásosak.
Sziasztok!
Új vagyok a témában, azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek a magic hoop jó csak (konkrétan ez a márka) vagy "akármilyen" hulla-hopp karika jó lehet?
Pl ha veszek egyet a Decathlonban?
Kicsit óckodom a rendeléstől.
Köszi!
Egy szoptatós anyuka
Sziasztok! Elkoltoztunk sikeresen, ugyhogy vegre nekilatok en is rendesen a karikazasnak, most mar majdnme hogy nyugi van itthon, bar a wcre rohangalunk manoval, mert kepzeljetek szobatiszta lett nappalra!!! :-) Jo tekerest es ilyen szep napsuteses delutant mindenkinek mint nalunk van!!
Sziasztok.
Nekem van műanyag is fakarika is,a műanyag nagyon megmozgat az tuti! és ha elég kitartó az ember (szinte minden nap min. 15-20 perc)pár héten belül látványos hatása van ezt tapasztalatból mondom. Van fakarikám is,azt még nem csinálom olyan régóta 2 hete,viszont mivel fa sokkal könnyebb hajtani,de úgy szétszedi az oldalamat mint az állat,az meg azért hatásos. (állítólag)Nekem is úgy ajánlották hogy csináljam fával.
Napi 20 perc fél órát szoktam, szerintem jővő héten már többet tudok. Az biztos hogy van 3 gatyám amit gond nélkül felveszek amik még 1 hónapja esélytelenek voltak.
Szerintem attól, hogy megszoktad a súlyát, még biztos van hatása, hiszen attól formálódsz, hogy végzed azt a bizonyos mozdulatot, amivel a karikát hajtod, nem pedig attól, hogy mindig nehezebb a karika, amivel tekersz. Legalábbis szerintem...
Nekem is magic hoop de már megszoktam a súlyát, és ha levenném 90cmre akkor elvileg gyorsabban kellene hajtanom és ezért jobban megmozgatna, csak attol félek ha megtöltöm soval nem e potyogna az ki a masszázsgolyók mellett vagy valahol.
Az enyém is 105-ös, én is kivettem, 90 cm-es lett és nekem is leesett. Visszaraktam, mert nem volt kedvem kínlódni vele. Meg viszont nem töltöttem, mert magic hoop-om van, ami alapjáraton is elég nehéz.
Az én karikám 80cm-es sima műanyag megtöltve sóval!!
Nektek hány cntis az átmérője? Az enyém elég nagy 105 de ha kiveszek belőle egy ivet akkor lesz 90cm ami viszont leesik nem marad fent csak pár másodpercig. Viszont a 90centis jobban megmozgazna mert kiseb
Ha megtölteném akkor fent maradna ugy?
Szia!
Nekem a szétszedés és az összerakás is 2 emberes munka volt! Egyik oldalról apa húzta illetve összerakásnál tolta a másikról pedig én :)Nekünk így sikerült!
Na hát szétszedni sem sikerült hiába próbálta.:)
További ajánlott fórumok: