Mennyi munkaidőt vállalnátok havi bruttó 105.000 /nettó 75.000 Ft bérért? Napi 2x 1 óra utazási idő mellett? (beszélgetés)
"Ennyi alaptőkével havi 100 rugót simán meg lehet keresni a fotelban ülve. A hozzávaló tudást meg lehet szerezni 2 óra alatt."
Világos. és ha valaki 10 éves még el kis hiszi.
" ahol a gondnok is többet keresett, "
Ő 180-at kapott nettó + 30-at zsebbe és a 8 elemije megvolt (talán)...
Nekem felsőfokú oklevelem van (köznyelven szólva: diploma) nem is egy és 150-et kaptam.
EZ VAN!!
"mert nemrég rúgták ki a minimálbérért szarlapátolós melóból,"
így van. eddig nettő 150 körül kaptam 8 órára. Most 75-öt fogok 4 re.
Ez van. Vagy lehet menni 3 hónapig közmunkára 8 órában havi 57-ért.
EZ VAN!!
"akkor egy pillanatig sem gondolkodnál egy ilyen munkán..."
egyébként IGAZAD VAN!! nem is gondolkodom valóban!
Mert a döntés már rég megszületett. Valóban,. nincs min gondolkodni.
"Ha ennyi pénzed lenne tartalékban"
Ennyi pénzem van tartalékban, és akkor még nem is írtam a "dunyhában levő" kb 1 milliót kp-ben, és a kocsit ami maga is több százezer ha eladom.
" 1 órát minden nap."
Akkor TANULJ MEG OLVASNI!! nem 1 óra az utazás... le van írva.
"hogy nem ér véget 4 óra meló után, "
De véget fog érni, ,mert ebédidő az nincs, így 4 óra 00.kor felállokm és eljövök.ű
Ha már ilyen kevés a fizetés és 1 órás az utazás, akkor max. heti 1 nap 10 órában.
A fene utazna ezért a pénzért 1 órát minden nap.
A másik pedig: minden napos 4 órás jelenlétet akarnak ezért a vicces fizetésért, ami tuti, hogy nem ér véget 4 óra meló után, így másik melót sem tudsz mellette vállalni, illetve tuti, hogy ez is reggel 8-tól lenne és egy esetleges másik 4 órás is.
Ilyen melót csak átmenetileg vállalnék, amíg nem találok egy normális céget, normális fizetéssel és munkafeltételekkel.
"Anyagilag megteheted hogy kihagyod? M"
MEG.bőven. Röhögve. Most még. na de ha elkezdek hozzányúlni a tartalékhoz....
"Olyan heti 10 órában vállalnám"
Ennek kapásból a duplája az elvárás.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Ti vállalnátok 41 évesen?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Ti vállalnátok gyereket kicsi lakásba?
- Ti vállalnátok 40 felett kisbabát?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?