Mennyi most a vérnyomásod? (beszélgetés)
Ja, egy szó, akkor egybe írjuk, tehát az igekötő az ige előtt áll.
Esetleg b betűvel kezdődik?
Ha jól értem, akkor eddig szedtél vérnyomás csökkentőt, de abbahagytad és most büszke vagy magadra, hogy anélkül is príma a vérnyomásod.
Kívánom, hogy maradjon is úgy.
Én nem méregetem, pedig gyógyszert szedek rá.
Van egy kedvenc mondásom ezzel kapcsolatban, nem publikus :D
Amit szedni kell azt szedni kell.Én reggel 4,5 este 2 szedek a bajaimra.
A mellékhatásokkal van a baj.Apám anno a legismertebb vérnyomáscsökkentőt szedte,nagyon jó volt neki csak épp a hallása nagyon romlott,és ezt írja is az apróbetűs tájékoztató.
Tedd ahogy jónak gondolod.
Ezt most olvastam.
Mi a baj azzal, ha sok gyógyszert szedünk?
Egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. A legnagyobb veszélyben azok lehetnek, akik több orvosságot is szednek párhuzamosan. Ugyanis minél több gyógyszert szed valaki, annál több esély van arra, hogy mellékhatások fognak fellépni. Ezeket a tüneteket azonban félreértelmezhetik az orvosok, amire újabb pirulákat írhatnak fel.
Egy magyar háztartás egészségüggyel, illetve egészséggel összefüggő kiadásai meghaladják az évi 180 ezer forintot, aminek megközelítőleg harmadát (kb. 60 ezer forint) költik gyógyszerekre. A kifejezetten egészségügyre fordított összeg - amiben nincs benne például a masszázs, vagy a gyógyüdülés - háztartásonként körülbelül 130 ezer forint évente, aminek közel felét teszik ki a gyógyszerekre költött forintok. Forrás: pénzcentrum.hu
További ajánlott fórumok:
- Kinek mennyi a vérnyomása?
- 50 éves korban 160-as vérnyomással mennyi idő után kell orvoshoz fordulni?
- Szerintetek mennyi egy 32-éves nő átlag vérnyomása?
- Császármetszés után mennyire jellemző a magas vérnyomás?
- Nem tudja valaki hol lehet most akciósan vérnyomásmérőt kapni kb 5-7000 forint körül felkarost?
- 3 évig szedtem a Concort (5mg), levitte a vérnyomásom és a pulzusom így abbahagytam.Most vannak kiugró értékeim! Mit tegyek?