Mennyi most a vérnyomásod? (beszélgetés)
Szia! Hogy hat a Gyuri bácsi Tyúkhúros teakeveréke?
Megosztanád velünk?
Hát sajnos én kb. másfél hónapja küzdök vele rendesen.
Eddig egy fajta vérnyomáscsökkentőt szedtem, minden rendben volt hosszú évek óta, aztán mint derült égből villámcsapás egyszer csak nagyon felment /180/100/90. Igen nekem ez nagyon magas. A körzeti írt egyfajta vcsökkentőt, egy hétig kínlódtam tőle, /kéz, láb görcs, fejfájás stb./ aztán szépen beállt. Kedden voltam a kardiológusomnál, ő lecserélte egy másikra. Na most nagyon szenvedek. Le-fel ugrál és szinte rosszul vagyok. Talán lesz jobb is majd. Reménykedem! Mindenkinek jó vérnyomást, jó egészséget.
Vércukrot itthon gyakran megnézem automatával, de RR nem igazán érdekel. Gyógyszer előtt voltak érezhető panaszok, azóta semmi.
Talán majd rábírom magam, hogy elmenjek orvoshoz...
Mikor én kétfélét szedtem nagyon levitte nekem is, elhagytam az egyiket az orvossal megbeszélve.
Aztán idővel a másikat is (önként) ami nem biztos, hogy helyes döntés volt. Újra szedem egy ideje mert többször volt megint nagyon magas és volt amikor meg sem éreztem. Tényleg alattomos.
További ajánlott fórumok:
- Kinek mennyi a vérnyomása?
- 50 éves korban 160-as vérnyomással mennyi idő után kell orvoshoz fordulni?
- Szerintetek mennyi egy 32-éves nő átlag vérnyomása?
- Császármetszés után mennyire jellemző a magas vérnyomás?
- Nem tudja valaki hol lehet most akciósan vérnyomásmérőt kapni kb 5-7000 forint körül felkarost?
- 3 évig szedtem a Concort (5mg), levitte a vérnyomásom és a pulzusom így abbahagytam.Most vannak kiugró értékeim! Mit tegyek?