Melyik reklámot tartod a legborzalmasabbnak? (beszélgetés)
Ó, én mindet úúúútálom. De a "kedvencem" A hogyvagy kislányom, szevasz anyu, nem tok szarni. MÁr bocs, de ilyet? HÁnyszor fogadtátok már így anyukátokat?
Meg az a 2 mocsok kölök, aki még meglepetés foltot dug a ruhába az anyjának. Hát, édes gyerekem, rövid úton elintézném, hogy több füled legyen, mint fogad :-).
Na éa, amikor végigcaplatnak 1000-en egy fehér lepedőn, majd 40 fokon simán hófehérre mosssák? Én még az egy nyomorult kutyatappancsot is csak sikálva tudom kimosni :-)
Csak pár szó, amiből szerintem tudni fogjátok:
"omlósz"
"Mennyi?!"
"Robitusziiin!"
Az összes bankos reklám...pláne, amikor Matyi király loholt hitelért...
Viszont a Negro reklámokat bírom. :) "Cool vagy Maris..." (:
A világ legidegesítőbb reklámja szerintem az a K&H bankos, aza "Just Dance..." (jamiroquai)
Úúúúúútáááááálom!!!! Már ha meghallom kivágnám a TV-ét! És utálom a jamiroquai-tól a Just Dance című számot is! :)
Igen! A Soproni sörös reklám az nagyon jó volt. Az első sorozat sikere után csináltak egy másodikat is.
Abban a reklámban volt humor, és nem volt gusztustalanság.
Ilyen reklámok kellenékek.
Én a régi humoros reklámok közül kedveltem pl. a liberósat, amikor a kisbab apa nyakában ül az állatkertben és megijed a majomtól, az aranyos volt. Meg a soproni sört reklámozó négy fickót..(háttal nem kezdünk mondatot...)
A maiak közül legjobban az egyik bankost utáltam, amikor azt mondta: vegyél fel hitelt, hogy emlékzetese legyen a karácsony. Kb. 260%-os THM-.mel. Tuti 7 évig csak arra emlékeznél. Nem érezték az iróniát, vagy ennyire hülyének nézik az embereket?
Ritkán nézek tv-t de a reklámokat rndszerint elkapcsolom. El akarják hitetni, he ezzel mosod a hajad, ha ezt kened magadra, he ezt megveszed, azt felveszed, ezzel, meg azzal törlöd az orrod, meg a feneked, tuti boldog leszel.
Én elbőgtem magam a MRL reklámon (Amikor a kislányt temetik), talán mert 4 hónapos a lányom.
A sok hülye kölyköt is pofán tudnám verdesni, elzavarják szilvát szedni és dobálóznak vele. Anyu meg vigyorog, majd az intelligens mosóporom... Engem még arra neveltek, hogy az étel nem játék. Még nem dobtam ki kenyeret!
Régen tényleg szebb, kellemesebb reklámok voltak. Pl: Ferrero Roche, nő a fehér kalapban 1 trópusi szigeten, vagy Bounty csoki ahogy leesik és eltörik a kókuszdió és kifolyik leve, vagy Brut a férfiasság titka, ha tudtok még írjatok! Jó lenne rájuk emlékezni!
A 90es évek végétől szándékosan egyre szarabb és undoritóbb reklámokat adnak hogy nyomorultabbnak érezd magad, szokd meg az alacsony szinvonalat!
A reklám a tudatalattira hat, ezért vigyázni kell!
Én úgy érzem nem hatnak rám sokszor, de kitudja?
Rátok hatnak?
Sziasztok jó a fórum!:)
én utálom az összes bankos reklámot annyira vastag a bőr a pofájukon a sok pénzüket már nem tudják hova tenni, napi 100 szor leadják a köcsög semmitmondó faszságukat! Valaki képes azért hitelt felvenni mert az Emese is? Vagy mert az állatorvos jól néz ki? A hitelekkel szenvedőknek jussoneszébe miből fizetik ezt a sok baromságot csúcsidőben!!!
A másik amit utálok az az ideszarok odaszarok szarnomkell szaros pelus nedves popsi undorító vérző fogak lábgomba manó tipusuak UNDORITÓ!!!!
Jujj a harmadik pedig a mobilcégek hülye idióta köcsög csírákat megcélzó reklámai hogy naponta vegyél uj mobilt meg kössél előfizetést - kár hogy a legtöbb telefon S Z A R !!!
kevés kivétellel mindegyiket
Na jó, a havas Whiskas macska jöhet; meg régen volt a Pampers, amikor kúszva-mászva vizsgálták egymás pelusát. Az aranyos volt.
Az első helyen nálam a Robitussin áll. Fúúú.. Sosem jutna eszembe, hogy megvegyem. Mintha támogatnám ezt a hülyeséget..
Az ice-ice pingvin a Vanila Ice / Ice ice Baby című szám alapján készült. Megőrülök tőle!
A Maxi King reklám pedig alattomosan végigkíséri a napjaimat. Próbálom minél idétlenebbül dalolgatni magamban. Váááááááá
További ajánlott fórumok:
- Hallott valaki az internetes keresetnek olyan lehetőségéről, ha van honlapod vagy portálod, és reklámot engedsz be, amiért fizetnek?
- Maria Lagrend reklámot látta valaki? Van valakinek véleménye?
- Nem bírom a büdöskutyás reklámot, még a csávó hangját sem,...
- Hol találok olyan reklámot, amiben egy pasi vagy egy nő besétál és mondja a magáét, és be lehet zárni, ha nem érdekel?
- Keresek egy kismama-baba reklámot, amely 1-1,5 éve ment a tv-ben. Melyik lehetett?
- Keresem azt a reklámot...