Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melyik reklámot tartod a legborzalmasabbnak? fórum

Melyik reklámot tartod a legborzalmasabbnak? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2010. júl. 16. 10:41

Ó, én mindet úúúútálom. De a "kedvencem" A hogyvagy kislányom, szevasz anyu, nem tok szarni. MÁr bocs, de ilyet? HÁnyszor fogadtátok már így anyukátokat?

Meg az a 2 mocsok kölök, aki még meglepetés foltot dug a ruhába az anyjának. Hát, édes gyerekem, rövid úton elintézném, hogy több füled legyen, mint fogad :-).

Na éa, amikor végigcaplatnak 1000-en egy fehér lepedőn, majd 40 fokon simán hófehérre mosssák? Én még az egy nyomorult kutyatappancsot is csak sikálva tudom kimosni :-)

2010. máj. 12. 16:49
Maxi King -a hideg futkos a hátamon tőle
98. d4b0dd2692 (válaszként erre: 97. - 7af3347250)
2010. máj. 12. 16:37
Csatlakozom,+ a Tuc tuc,tuc ennél jobbat? (sós keksz)
2010. máj. 6. 13:59

Csak pár szó, amiből szerintem tudni fogjátok:

"omlósz"

"Mennyi?!"

"Robitusziiin!"

Az összes bankos reklám...pláne, amikor Matyi király loholt hitelért...

Viszont a Negro reklámokat bírom. :) "Cool vagy Maris..." (:

2010. ápr. 12. 13:00
úgy látszik a hüvelygombás kimaradt a felsorolásból.. az tényleg hányinger!
95. 3da8f53e4a (válaszként erre: 88. - Syria)
2010. ápr. 12. 12:35
Én is elkapcsolom, mert az összestől herótom van... aztán alig találok vissza:))
2010. ápr. 12. 12:28
Milli joghurt: amiben a gyerek rávetődik az anyukájára az ágyban, sőt még ugrál is rajta, majd pár kockával később kiüti az anyja kezéből a lisztet.... legszívesebben felképelném a gyereket!
93. reni79
2010. febr. 24. 14:22
a maxi king-es reklám.roszul vagyok már tőle.
2010. febr. 24. 14:21

A világ legidegesítőbb reklámja szerintem az a K&H bankos, aza "Just Dance..." (jamiroquai)

Úúúúúútáááááálom!!!! Már ha meghallom kivágnám a TV-ét! És utálom a jamiroquai-tól a Just Dance című számot is! :)

91. 2cb2af252b (válaszként erre: 60. - S.irma)
2010. febr. 22. 21:11
Igen, a "tudd meg most" nagyon kegyetlen. Annak a pasinak én már kivágtam volna a nyelvét. És akkora marhaság...
90. danama (válaszként erre: 76. - Princezaxxx)
2010. febr. 12. 10:50
a bankos reklámokat amiben pl Vágó Pista is hitelt hirdet, nem hinném, hogy szüksége lenne rá
89. danama
2010. febr. 12. 10:48
a rákosat amiben egy kislányt temetnek, mg azt amiben egy fogat köpnek ki a mosdóba (paradontax)
88. syria
2010. febr. 11. 08:24
Én úgy védekezek a reklámok ellen, hogy vagy kimegyek, vagy elkapcsolok.
2010. febr. 10. 11:06
Nekem az 1. Negro-reklám tetszett nagyon, de az új nagyon nem...
86. syria (válaszként erre: 84. - 1e958693ca)
2010. febr. 10. 08:29

Igen! A Soproni sörös reklám az nagyon jó volt. Az első sorozat sikere után csináltak egy másodikat is.

Abban a reklámban volt humor, és nem volt gusztustalanság.

Ilyen reklámok kellenékek.

85. 1e958693ca (válaszként erre: 84. - 1e958693ca)
2010. febr. 10. 05:11
(Bocsi, tudok helyesen írni, csak igen rossz a billentyűzetem)
84. 1e958693ca (válaszként erre: 77. - Princezaxxx)
2010. febr. 10. 05:10

Én a régi humoros reklámok közül kedveltem pl. a liberósat, amikor a kisbab apa nyakában ül az állatkertben és megijed a majomtól, az aranyos volt. Meg a soproni sört reklámozó négy fickót..(háttal nem kezdünk mondatot...)

A maiak közül legjobban az egyik bankost utáltam, amikor azt mondta: vegyél fel hitelt, hogy emlékzetese legyen a karácsony. Kb. 260%-os THM-.mel. Tuti 7 évig csak arra emlékeznél. Nem érezték az iróniát, vagy ennyire hülyének nézik az embereket?

Ritkán nézek tv-t de a reklámokat rndszerint elkapcsolom. El akarják hitetni, he ezzel mosod a hajad, ha ezt kened magadra, he ezt megveszed, azt felveszed, ezzel, meg azzal törlöd az orrod, meg a feneked, tuti boldog leszel.

83. d4b0dd2692 (válaszként erre: 77. - Princezaxxx)
2010. febr. 9. 23:56
A Fa túsfürdős reklám volt olyan,hogy zuhanyzott egy tropusi szigeten.Én meg elképzeltem közben a vegyi gyárakat,nagy üstben keverik a mesterséges anyagokat.Ugyanerre gondolok,mikor egy öblítőt reklámoznak virágmezőkkel.Vettem a fáradtságot és néhányszor beleolvastam egy öblítő összetevőibe.Hát,virágnevek nem szerepeltek!,még latinul sem! És a Milka csokis reklám,a lila tehénnel az alpesi legelőn? Elhiszitek,hogy onnan származik?
82. d4b0dd2692 (válaszként erre: 81. - Robi-Tina)
2010. febr. 9. 23:50
Kiírtam szavazásra,hogy befektetnéd-e a kislányodat koporsóba egy reklám kedvéért? Aztán valaki írta,hogy nem volt igazi,csak grafika.Én a városban láttam,több helyen a plakátot.
2010. febr. 9. 14:00
Nekem az a legszörnyűbb mikor a kislányt temetik, a rákra felhívó reklám! Majdnem rosszul lettem mikor megláttam!
2010. febr. 9. 13:52
A Dom*stos (azt hiszem azt reklámozzák)reklám szörnyű, a gusztustalan lényekkel együtt...
2010. febr. 9. 13:37
Nekem a Venis "intelidzsensz" a kedvencem, nem tudom ki az az állat, aki kitalál ilyen reklámokat, aztán csodálkoznak, hogy a gyerek udvariatlan, nem adja át az ülőhelyét, mert belesulykolják, hogy az a trendi, ha jól kitolunk másokkal, legyen az mindjárt a jó édes anyánk. És még a pedagógusokat szidják. A többi kedvencem nekem is amikor kék vér, lábgomba, szar, takony ömlik a képernyőre, legtöbbször reggeli ebéd és vacsora időben nem lehetne valami időbeli korlátot állítani, hogy legaláb akkor ne legyen?
78. a360345bdd (válaszként erre: 77. - Princezaxxx)
2010. febr. 8. 21:37

Én elbőgtem magam a MRL reklámon (Amikor a kislányt temetik), talán mert 4 hónapos a lányom.

A sok hülye kölyköt is pofán tudnám verdesni, elzavarják szilvát szedni és dobálóznak vele. Anyu meg vigyorog, majd az intelligens mosóporom... Engem még arra neveltek, hogy az étel nem játék. Még nem dobtam ki kenyeret!

2010. febr. 8. 21:22

Régen tényleg szebb, kellemesebb reklámok voltak. Pl: Ferrero Roche, nő a fehér kalapban 1 trópusi szigeten, vagy Bounty csoki ahogy leesik és eltörik a kókuszdió és kifolyik leve, vagy Brut a férfiasság titka, ha tudtok még írjatok! Jó lenne rájuk emlékezni!

A 90es évek végétől szándékosan egyre szarabb és undoritóbb reklámokat adnak hogy nyomorultabbnak érezd magad, szokd meg az alacsony szinvonalat!

A reklám a tudatalattira hat, ezért vigyázni kell!

Én úgy érzem nem hatnak rám sokszor, de kitudja?

Rátok hatnak?

2010. febr. 8. 21:09

Sziasztok jó a fórum!:)

én utálom az összes bankos reklámot annyira vastag a bőr a pofájukon a sok pénzüket már nem tudják hova tenni, napi 100 szor leadják a köcsög semmitmondó faszságukat! Valaki képes azért hitelt felvenni mert az Emese is? Vagy mert az állatorvos jól néz ki? A hitelekkel szenvedőknek jussoneszébe miből fizetik ezt a sok baromságot csúcsidőben!!!

A másik amit utálok az az ideszarok odaszarok szarnomkell szaros pelus nedves popsi undorító vérző fogak lábgomba manó tipusuak UNDORITÓ!!!!

Jujj a harmadik pedig a mobilcégek hülye idióta köcsög csírákat megcélzó reklámai hogy naponta vegyél uj mobilt meg kössél előfizetést - kár hogy a legtöbb telefon S Z A R !!!

75. d4b0dd2692 (válaszként erre: 71. - Levendula6)
2010. febr. 8. 20:04
Csatlakozom! Mind a három borzalmas!
74. d4b0dd2692 (válaszként erre: 73. - Syria)
2010. febr. 8. 20:04
Az is aranyos volt,mikor a baba tartotta a tornaórát a felnőtteknek! Valami pelenkareklám volt? Emlékeztek rá?
73. syria
2010. febr. 8. 12:48

kevés kivétellel mindegyiket

Na jó, a havas Whiskas macska jöhet; meg régen volt a Pampers, amikor kúszva-mászva vizsgálták egymás pelusát. Az aranyos volt.

72. 2eb1b147c8 (válaszként erre: 43. - A360345bdd)
2010. febr. 8. 00:19
Na ja... aki ezt a reklámot kitalálta, annak a retyójába küldenék naponta vagy 18 gyereket... DEÉNAKKORIS:D
71. levendula6 (válaszként erre: 54. - Tiata)
2010. febr. 7. 22:19

Az első helyen nálam a Robitussin áll. Fúúú.. Sosem jutna eszembe, hogy megvegyem. Mintha támogatnám ezt a hülyeséget..

Az ice-ice pingvin a Vanila Ice / Ice ice Baby című szám alapján készült. Megőrülök tőle!

A Maxi King reklám pedig alattomosan végigkíséri a napjaimat. Próbálom minél idétlenebbül dalolgatni magamban. Váááááááá

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook