Melyik a legjobb étvágycsökkentő és kinek mennyire vált be? (tudásbázis)
Nekem a böjt vált be erre:
Dr. Lützner: Böjtölés
Egy hét és átértékeled egy időre, hogy mennyi kajára is van szükséged.
Szerintem egy áltag embernek nincs szüksége étvágycsökkentőre, csupán le kell foglalnia magát valamivel, mert a nagy semmittevésben túlzottan odafigyelünk magunkra, ezért vagyunk állandóan éhesek.
De sajnos vannak tényleg olyan beteg emberek, akik nem tudnak nemet mondani.
Hallottam már a búzakorpa tablettáról, ebből 2-3 szemet étkezés előtt kell bevenni és fél liter vizet inni rá. Fél órán belül megduzzad a gyomorban és kevesebbet tud enni az ember tőle. Ugyanígy használható akkor is, ha éhes vagy, de enni nem szeretnél. A búzakorpa ilyen formában emészthetetlen, tehát széklet útján távozni fog. Ez egy egész jó módnak tűnik számomra.
Az étvágycsökkentő tablettákkal az a gond, hogy egyáltalán nem éhes tőlük az ember, így túl sokat fogynak az emberek tőlük és büdös a szájuk tőle. És mihelyt abbahagyják a tabletták szedését, ugyanúgy éhesek lesznek és visszaszedik a súlyukat - sőt, akár még többet is.
Tapasztalatom egyikkel kapcsolatban sincs, nincs rájuk szükségem, ezeket csak olvastam én is valahol.
Mint a cím is mutatja étvágycsökkentőt keresek és szeretném tudni a tapsztalatokat, hogy kinek melyik mennyire vált be.
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb hamvasító sampon?Kinek melyik vált be?
- Melyik a legjobb izzadásgátló dezodor? Azok közül is a stift, vagy a golyós, vagy melyik? Kinek melyik vált be?
- A tartós elemeknek mi a jelzése?Kinek, melyik vált be a legjobban?
- Melyik a számodra legjobban bevált vasaló?
- Mi a legjobb leghatékonyabb étvágycsökkentő kapszula neve?
- Legjobb étvágycsökkentő tabletta neve?