Mellrák gyanú (beszélgetés)
Biztos.
A környezetemben többen megküzdöttek ezzel a kórral, különböző korosztályúak.
Mindegyikük él és jó egészségnek örvend. (6-7-13 év után)
Kitartás! Biztatásként mesélem, hogy egyik barátnőmet diagnosztizálták mellrákkal. Volt műtét, kemó, sugár, de ezek sikeresek voltak és utána elkezdték a helyreállító plasztikai műtéteket. Van olyan ismerősöm is, akinek időben észrevették a csecsemőmirigy daganatot. Előtte bőrrákja volt. Mind a kettőből kigyógyult. Másik ismerőst méhrákkal műtöttek. Ő is jól van már évek óta, neki a műtéten kívül nem kellett más kezelés.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kitartást és teljes gyógyulást kívánok!
Ha lesz energiád, írj időnként, hogy hogy vagy, mi történik.
🍀🍀🍀
n nagyon hipohonder vagyok, de valós betegségeket is szinte halálfélelelmben élem át
Holnap megyek hasi UH-ra és majrézok , nem a vizsgálattól
Bepöccentem és kimentem az autómhoz lepucolni az első szélvédő és oldalsó üvegeket. Közben figyeltem hogy csillan meg a napsugár, hol koszos még
Eltelt majdnem egy óra ezzel
Én akit nem nagyon érdekel a gáztűzhelyem ragyogása, most zsiroldózom, kapirgálom és online játszok néha. Azt veszem észre hogy elszaladt az idő
Kis öröm is öröm, különösen hogy elterelődik a figyelmed. Tudom nehéz
Biztos jó orvosod volt, de nagyon nem jól kommunikálta a dolgot
Intim helyen volt műtétem és állt a majré
Sebész "maga csak ne reszkessen, mert még megremeg a késem alatt és véletlenül levágom az egészet" :) Humorra vette a dolgot
Nyugi!
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Borotválod a hónaljad, és használsz dezodort? Ez pedig a mellrák kialakulásához vezet!
- Fokozott mellrák kockázattal bevállalnád huszonévesen a kétoldali megelőző mellamputációt?
- Azt hallottam, hogy a hónalj gyantázása növeli a mellrák kialakulásának esélyét. Mit gondoltok?
- Házimunka és a mellrák
- Fél év alatt kialakulhat mellrák?