Mellplasztika TB-vel? (beszélgetés)
Te is megpróbálhatod, veszteni nem vesztesz vele igazából.
Én is tudom, hogy milyen önbecsülési problémák lehetnek 1-1 testrész miatt, így megértem a lányt és téged is. Teljesen.
Butternut csak azért kérdezem, mert nálam is ez a probléma.... A melleim egyszerűen undorítóak, és rengeteget sírok miattuk...
Megértem, ezért is kérdeztem itt rá, hogy ezt akár nekem is megtennék?
Még mindig jobban megéri egy kevésbé vastag boríték a szakvéleményt adó dokinak, mint a több százezer forintocska a plasztikai műtűtért...
Szerintem:)
egyébként én is ki lennék akadva, ha az egyik mellem A kosaras lenne, a másik meg D.
ez azért valahol érthető, nem?
igen, van ilyen, de alaposan meg kell indokolni
a testvéremnek az elálló füleit műtötték TB-re pszichológiai indokkal (volt róla ugyanilyen szakvélemény)
aztán hogy melyik orvos ad ilyen véleményt jó vastag borítékért, az más kérdés...
az én barátnőm is így csinbáltatta meg, igaz, kb. 15 évvel ezelőtt.
Implantátumra nem volt szüksége, csak felvarrásra
Ezt egy oldalon olvastam... Ez komoly? :S
"Volt egy barátnőm, aki 20 évesen megcsináltatta a melleit, mert olyanok voltak neki, mint amilyen képet feltöltöttél. Az egyik cicijébe implantátumot raktak, a másikat pedig megkisebbítették és implantátumot raktak bele. A két cici igen formás, és egyforma lett. Minden fiú állandóan rányomult és ő vigyorogva mesélte, hogy bizony, szilikonos melle van 20 évesen. Azt is mesélte nekem, hogy szörnyen depressziós volt a műtétéig.
És itt jön a csavar.
A háziorvosa elküldte őt plasztikai sebészhez, a plasztikai sebész meg elküldte pszichológushoz. A pszichológus, és a plasztikai sebész véleménye alapján (depressziós, kapcsolatot nem mer kialakítani, tényleg kétszer akkora az egyik, mint a másik) a plasztikai műtétet kifizeti a TB. Csak külön kérni kell. Küldj privit, lehet, hogy tudok segíteni."
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?