Mellnagyobbítás agykontrollal (beszélgetés)
Minden vicceskedést félretéve: nekem nem változott a fogamzásgátlótól, pedig elég sokat ill. sokáig szedtem.
Hízásnál nem véletlenül nő, hiszen zsírszövetekből áll.
Én fogyásnál úgy "tartottam" kordában a méretét, hogy mellre nem edzettem. Ezzel annyit értem el, hogy a kosár méret nem B-s, hanem maradt C-s.
A kör méret pedig normál esetben változni fog, hiszen a körméretet jelenti, vagyis hogy hány cm a tested körben (mell alatti méret!).
:DDDDD
Ez nagyon vicces! Nekem az a kategória, hogy dörzsöld vécépapírral....
Már ha számít valamit az agykontroll, esetleg tudnál arra gyúrni vele, hogy találj egy munkát, legyen elég erőd dolgozni és félretenni, hogy összegyűljön elég pénz egy műtétre:)
Igen-igen van...
Nekem is fogyni kell 20 kilót, és nem szeretném, ha változna a méretem... nem is kell, hogy nőjön, de ne csökkenjen...
Miket csinálsz? Érdekel a fogyókúra módszered és a mellmarasztaló módszered is.
Na, a szemszín azért már nekem is sok :) Azt aligha... de ugye a mell az képlékeny... nagyobb a fogamzásgátlótól a hormonok miatt, hízás után... valahogy számomra elképzelhető, hogy sikerülhet onnan nem, vagy minimális szintne fogyni...
Pl az is elképzelhetetlen számomra, hogy minden változtatás nélkül fogyni lehet agykontrollal... max az éhségérzetet befolyásolni, és elhinni, hogy lefogyok... mert ha nem hiszem nem sikerül akkor se, ha mozgok...
Hali,
Mivel nem találtam erre irányuló fórumot, gondoltam létrehozom.
Azok véleménye érdekelne, akik gyakorolják az agykontrollt. Működhet, hogy a mellemet növeljem (vagy legalább fogyás után megmaradjon ez a méret) az agykontroll segítségével? Ha igen, hogyan?