Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Manócska! Reméljük nem lesz gond, de egyenlőre ilyet ne ismételj!
Pihenj egy kicsit többet, nehéz kibirni de muszáj!
Feküdni, mozogni amennyit csak birsz! Ülni már kevesebbet, de érezni fogod miből mennyi esik jól! Szervezet jelezni fog!
Mielőbbi gyógyulást!
Fordulj meg, hisz Isten mögötted van! (Valcsy65) És igen! Gyerekek az egészségügy egy rohadtul nehéz valami! Akár a tű
egyik oldalán, akár a másikon állsz! Ápolónőnek lenni egy rohadtul szép, de egy rohadtul nehéz hivatás. És itt nem a kemény fizikai munkát értem.
Az emberekkel bánás. Egy rohadt kemény valami! Azt hiszed, mindent jól csinálsz, erre jön egy agyament ember és majdnem megváltozik az életed! Egy havi stressz van mögöttem emiatt! Majdnem kirugtak! Lefogytam, hullik a hajam nagyon a stressztől. De Isten velem volt, fogta a kezem, és nem keveset köszönhetek a Főnökeimnek, hisz soha semmi problémájuk nem volt velem. Szóval maradok ápolónő a Sebészeti osztályon. Nem semmi ez az évem. Először a vérzések, aztán a nagyműtét, és a munkahelyi stressz! Elegem van! És megkönnyebbültem. Ha valaki imádkozott értem, Köszönöm!!!!
Egy kis biztatás a műtét előtt állóknak..
és hát mindenkinek!
5,14 …biztassátok a bátortalanokat, karoljátok fel az erőtleneket… (1Thesszalonika 5)
Szia Miobe75!
Felháboritó. Én pontosan igy jártam egy biztositóval.😱😔
Jó, persze néztem a Jó oldalát, h inkább ne is fizessenek mert szerintük is ez semmi komoly, és nem életveszélyes és nincs utókezelés.. Azért mégis csak nem egyszerű műtét!
Mi akik már túl vagyunk ezen, pontosan tudjuk 😞
Mindenkinek szép és gyógyulós napot Kivánok 🌞😘
Sziasztok!
Ma vagyok 6 hetes, és 8 napja dolgozom, igaz csak félgőzzel.az erőm sajna nem a régi gyorsan elfáradok és nem tudok hosszan ülni sem
Gondoltam megosztom veletek a velem történteket. Van egészségbiztosításom (cég kötötte ránk), mely az ilyen jellegű műtétek és hosszabb táppénz esetén fizet. Az elbírálás után tegnap megkaptam az utalást és az elszámolást, mely alapján a műtétre csekély összeget fizettek szemben az előzetes tájékoztatóval szemben, mely alapján én a műtétem nagy műtétnek gondoltam.A biztosító azonban ez kis műtétek közé sorolta. Mikor felhívtam őket azt mondták, ők az egységes who kód alapján döntenek és aszerint fizetnek, és fogadjam el a döntésüket, az nem számít hogy mi miatt kellett és hogy vették ki, és hogy életveszélyben voltam, ez csak egy kis műtét. Rákerestem a kódra és képzeljétek itt jött a döbbenet amit egyszerűen nem tudok feldolgozni :(
a méheltávolító műtét egy szintre van sorolva a vakbélműtéttel. Volt vakbélműtétem hát nem egy szinten van az tuti
Bocsánat a hosszú írás miatt csak szerettem volna kiírni magamból nektek, akik pontosan tudjátok, hogy mi mindannyian min mentünk keresztül.
Köszönöm és további panaszmentes gyógyulást mindenkinek.
Kedves Valcsi65! Nagyon szép és megható ez az idézet.
Ez adjon mindannyiunknak erőt minden élethelyzetben.Köszönöm!!
❤❤❤❤❤❤❤😇😇😇😇😇
Nagyon szép !köszönjük!
Mára egy kis "lélekerősítò"
mindekinek!
Áldott jó éjszakát!
" Arra bátorítalak, hogy ha hiszed, hogy meg fogod látni Isten ígéreteit megvalósulni az életedben, soha ne add fel! Ő megjutalmazza azokat, akik kitartóan keresik (Zsidók 11:6). Lehet, hogy már belefáradtál és a dolgok sötétnek látszanak, de ne felejtsd el, hogy akkor a legsötétebb az éjszaka, mielőtt eljön a hajnal. Amikor gyenge vagy, az Ő ereje akkor támad fel benned. Ne add fel, mert ott a válasz!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?