Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Kedves MIndenki :)
Akiket kicsit régebben műtöttek és megmaradtak a petefészkei, ti érzitek azt amikor meg kellene,hogy jöjjön a menstruációtok?
Nekem mindig jönnek a rosszullétek ma is szédültem, hányingerem és melegem volt :( aztán szépen elmúlt, de ez már egy pár napja tart aztán elmúlik és a következő 4 hét múlva megint jön .......
Kedves Edinababa.
Engem hétfőn volt 2 hete hogy műtöttek.Még nekem is van ilyen szúrós fájdalom.Még ha pisilek is fáj.A lányok azt írták,hogy ez még belefér.Én is várok.Nem tudom mennyi idő kel,hogy teljesen meg szünjön.
Sziasztok! Oeulok, hogy ratok talaltam! Meg uj vagyok itt a forumon! Multhet penteken tavolitottak el a mehemet ami lelkileg nem visel meg, mert remenykedem, hogy igy fajdalom mentesen tudok vegre elni! Ami aggaszt, hogy nem csitul a fajdalom belulrol! Volt mar 2 laparom, de akkor nem fajtak a beleim mutet utan es most faj, gorcsol a gyomrom is :-(
Kerlekszepen benneteket, leirnatok mit ereztetek mutet utan? Lent a fenemnel vagyis gondolom a huvely vege is faj meg szur!
Kedves Ricsaj 75!
Próbáld csak a jó oldalát nézni a dolgoknak. Minél előbb megműtenek, annál jobban fogod érezni magad!
Nincs több fájdalom, Nincs több vérzés, Nincs több gyógyszer....
Ne félj a műtéttől! Fejben dől el minden, és hinned kell benne. Az biztos nem egy foghúzás, de nem is egy kibirhatatlan fájdalom!
Hidd el!
Mi fórumosok küldjük a pozitiv energiát, erőt és kitartást!!
Veled vagyunk!!
Puszi
Lékekeròsítő mára:
Ismerd fel és használd az erősségeidet!
Ha megtennénk mindent, amire képesek vagyunk, szó szerint elkápráztatnánk magunkat. (Thomas Edison)
Bolyci69!
Most már a célegyenesben vagy! Örülök, hogy van időpontod! Minden rendben lesz!
Kata!
Én is kaptam vért műtét előtt, ne aggódj emiatt. Idd a céklát, edd a vasat, az is segít valamennyit.
Szia Kata,
csak ezt a fórumot olvasd! Itt a valóságról próbálunk hitelesen beszámolni. A műtéttől mindenki fél, az lenne a furcsa ha nem így lenne.Nagyon fontos, hogy lelkileg és természetesen fizikailag is készülj fel a műtétre.Ha olvasgattál itt a fórumon, kb. el tudod képzelni, mi fog történni.Pihenj sokat, vitaminok menjenek ezerrel. És még egy nagyon fontos, bizz az orvosodba, aki műteni fog. Én 26 évvel ezelőtt császárral szültem, ahhoz tudom hasonlítani az első 2 napot, annyi különbséggel, hogy hiányzik az az adrenalin löket, amit a gyermeked születése hoz. Most meg azt gondoltam, nehogy má' gyengének gondoljanak , így ötven körül...Holnap leszek 6 hetes,csecsemőfejnyire fejlesztett miómám miatt volt méh eltávolításom, petefészkeim maradtak,természetesen a méretek, ill. előző műtét miatt nyitott hasi műtét lett. A műtétem kedd délelőtt volt, péntek délután már otthon voltam. A műtét után nagy fájdalmaim nem voltak,amikor kellett volt fájdalomcsillapító. Az első felkelés kicsit fáj, de ki lehet bírni. Utána séta-séta-séta, meg közben pihenés- pihenés. 3 héttől vezetek, minden nap dolgozgatok egy kicsit. Nem érzem magam fáradtnak, bírom a terhelést, jó a hangulatom.
És a legfontosabb, itt olyan támogatókat találsz, akik mindenkinek segítenek átbillenni azon a bizonyos holtponton, tanácsot kapsz, vagy csak bátorítást, vagy csak elolvasod, hogy Ő is jól van....
Szia Bubuc!
Nem vagy egyedül velem is ez a helyzet pedig engem már 4 hónapja mütöttek de sokkal érzékenyebb vagyok.Kértem az orvosomat hogy írjon fel nekem nyugtatót erre elküldöt Neurologushoz!
Ö felirt altatót, amitöl meg rosszabb volt most nem szedek semmit elegem lett magamból.Lemondtam a
két kontroll idöpontom is .Rajöttem hogy saját magunk kell rendet tenni a fejünkben. Szombatonként fogom a kutyám és megyünk az erdőbe, sétálni,ö az én kis nyugtatom 😀
Sziasztok Lányok!
Régen írtam de szinte mindennap gyorsan elolvasom mi van veletek,hogy vagytok.
Mütét óta szinte úgy érzem a ledolgozott hét után, hogy végem. Mindig ugy5erzem mintha izom làzam lenne ráadásul most 3 napja fáj mind a két mellem .Volt hasonló tünete valakinek? Puszi mindenkinek 😊
Szia Bubuc 76!
Ne okold magad. Sokan voltunk ilyen sirósak műtét után.😥 Elmúlik idővel. Észre sem fogod venni, csak úgy egyik napról a másikra.
Fel a fejjel, és vigyázz magadra!
😘
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?