Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia!
Ha a szövettan nem lett jó, akkor a kérdés nem kérdés. Minél elôbb légy túl rajta!
Szia yallah!
Köszönöm soraidat. Olyan kétségek gyötörnek. Üres lezek ott? Ezt érzem is majd? Ahh. Bocsi, de el sem tudom képzelni, hogy csak ott lifeg majd a hüvely. Bocs, ha hülyeségeket írok. Attól félek, hogy nem leszek utána teljes értékű nő
Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra.Így könnyebb a döntést meghozni. 2016. november végén műtöttek megszületőben lévő miomával. A méhem úgy néz ki, mint a mogyoróscsoki, mondta az orvosom. Sajnos a szövettan nem lett jó, méheltávolítást javasolt, és a korom miatt ( 52 ) petefészkek eltávolítását is. Gondolkodási időt kértem. Kétségbe vagyok esve. Nem tudom, mi lenne a helyes. Köszi, hogy "meghallgattok". Akik túl vannak rajta, mielőbbi gyógyulást kívánok.
Krisztina
De jó volt olvasni amit írtál. Csupa optimizmus, jókedv.
Nagyon örülök, hogy boldog vagy. 😶
Ildikó
Szorítok Neked, veled vagyok. Ne izgulj, erős vagy!
Puszi mindenkinek.
"MERT ÖN MEGÉRDEMLI "
💖😘💖😘💖😘💖😘💖😘💖
Lányok!
Ezt most találtam,annyira igaz ránk!
Isten nem azt mondta,hogy nem fogsz megbotlani.Ő azt igérte,hogy felfog emelni,lefog porolni,
helyre igazít,amikor szükség van rá,és továbbra is együtt fog működni veled.
Feltudunk állni minden helyzetből mi nők!💪
Jajj csajok,annyira jó szabadnak lenni,csőmentesnek és fájdalom mentesnek.
Tegnap apával még ungabungáztunk is😋😄,felemelő volt ,főleg több mint 4 hónap után😆
Azt mondta az orvosom ,hogy ami jól esik azt csináljam,én betartom😆
Lányok,akik még előtte álltok,NE FÉLJETEK!SOKKAL JOBB UTÁNA MINDEN!
Akik most lábadoznak ,vigyázzanak magukra és sokat-sokat pihenjenek.Ezt kötelező betartani.
Akik még előtte állnak,a Hoxát olvassák és kérdezzenek bátran,mi segitünk ,de az imáink a legfontosabbak.
Én éreztem minden imát amit a lányok mondtak értem👃Ezért örökké hálás leszek.
Köszönöm a sok biztatást!
Szeretlek titeket!
Annyira Boldog vagyok😂!
De jó, h már mehetsz is haza! Otthon persze minden könnyebb. Azért tudod az aranyszabályt?! 6 hetet szigorúan tartsd be! Nehéz kibirni, de semmi emelés, semmi cipekedés, semmi nagytakaritás.....
Akármilyen jól is érzed magad, véletlenül se feletkezz meg! Ez nagy műtét volt, és kicsit lassú a felépülés. (főleg nekünk nőknek 😉) A haspuffadás még sajna jelen lesz az életedben, de ez legyen A legnagyobb probléma!
Olvass, tévézz, sétálj és sokat pihenj.
Vigyázz magadra!
😘
Sziasztok!
M /2947 gyulladás tudja valaki mit jelent?
Ezt írták a rák szűrésem után,menjek vissza.
köszönöm a válaszokat
Ildikó, Katalin
Ne féljetek minden a rendben fog zajlani. Hát én aztán nagyon izgultam, és mondhatom nem kellett volna.
Nagyon figyelmes velem mindenki,felkeszült az egész osztály.
Én már tudom,hol rontottam el...
Túl sokat olvastam a neten. Kár volt.
Csak ezt az egy oldalt olvassátok a hoxa-n, innen valós információkhoz juttok, igaz megélt esetekről olvashattok.
Szorítok Nektek, ne féljetek.
Puszi, ölelés.
Angi
Jól esik az együttérzés, köszönöm.
Picit fáj a hasam, de nem is a műtét, inkább az, hogy tele vagyok még gázzal, mert altatáskor feltöltöttek.
De majd túl leszek rajta. Sokat pihenek. Bár voltam a büfében vízért. Holnap mehetek haza. Otthon még könnyebb lesz a gyógyulás.
Ölellek
Krisztina
Nagyon nehéz időszakon vagy túl. Ünnepelj, megérdemled. Gratulálok, ölellek.
(Ja, a keresztnevem nekem is Krisztina:))
Ildikó!
Te is pont olyan erős nő vagy, mint itt MINDENKI!
Ne félj, nálad is rendben lesz minden meglátod!
Kitartást! Mi pedig szorítunk neked, és persze imádkozunk h az égiek is fogják a kezed!
😘😘🌹🌹
Kedves Kotkoda!
Látod minden rendben volt, lesz?! Örülök, h túl vagy rajta! Az elkövetkező időszakban, nincs más dolgod csak szép lassan és türelmesen felépülni! Pihenj sokat, kicsit sétálj és ismét Pihenj!
Ez a tortúra 😃
😘😘😘🌹🌹🌹
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?