Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok csajok. Nagyon fogy az időm és rövidül a centiméterem. Két nap múlva bevonulás, 16-án műtét.
Rendesen repkednek a pillangók a gyomromban.
Ma nem dolgozom, mert áramszünet van a cégnél, így fodrásszal kényeztetem magam, hátha kitart egy darabig.
Tegnap megejtettem a borotválást, legalább ezzel nem kell majd bajlódni. Elég lesz a többi tortúra: beöntés, katéter. Még jó, hogy nem minden lukba akarnak bedugni egy csövet. (No itt pl. a fülemre gondoltam...:).
Holnap dolgozom, átadom a melót. Igyekeztem a folyamatban lévő dolgaimat lezárni. Azt tervezem, hogy ha majd tudok már tartósabban ülni, akkor be tudok majd segíteni az internetes felületeken végezhető dolgokban.
Holnap még levezetem a mindennapi 100 km-emet, elköszönök a hegyektől egy időre.
Nem mondom, hogy nyugodta vagyok, de nagyon igyekszem.
Annak örülök, hogy a frissen műtötteket már a szex izgatja. Ez jó jel.
Béka q, csípem a hozzáállásodat:):) A síkosító szerintem is részletkérdés.
Bevonulás előtt még jelentkezem.
Puszi Nektek.
Jutka, Mariann!
Jó lesz túl lenni rajta. Sokkal rosszabb az előtte állapot. Szurkolok nektek is! :) ;)
Nem egyszerű a műtét utáni közvetlen láb borotválás, de azért megoldható. :) :D Vagy pl. zokni felvétel, de valahogy azt is össze lehet hozni. Én is borotva párti vagyok, 2-3 nap múlva már nő. Én is már igazgattam a kórházba is. Aztán meg, amikor 1 hetesen mentem vissza varratszedésre, akkor leborotváltam az egészet. Én is azt hittem, a férjemet kell segítségül hívni, de sikerült. :)
Nekünk, amikor elvonultunk műtétre, teljesen ki kellett üríteni az éjjeliszekrény tartalmát, mert minimum 1 napra intenzívre kerültünk. Helykihasználás miatt elképzelhető volt, hogy befektetnek valakit az ágyra, ezért kellett elpakolni a szekrénybe. El sem tudtam képzelni, hogy fogom előszedni a szekrényből a cuccaimat. De simán kipakoltam másnap reggel, amikor visszatérhettem a szobába, pedig a táskám teljesen lent volt. Guggolni simán lehet, ahhoz nem kell hasizom. :)
Margit
Budán
Jutka, Inmariann!
Kitartást, rendben lesz minden!
Pár nap múlva már ti is túl lesztek rajta. A kérdéseiteket meg ne tartsátok magatokban. Itt nagyon sok segítséget kaptam én is, ez egy nagyon jó csapat.
Szia vony!
Engem fél éve műtöttek. Ment a méh, és a méhnyak is. Egy petefészkem már régebben kivették, úgyhogy most gyakorlatilag csak egy petefészkem van. A szex terén nálam nem változott semmi, még síkosító sem kell. A vége tényleg kicsit másfajta érzés, hiszen hiányzik az ilyenkor szokásos méhösszehúzódás, de attól van élvezet.
43 éves vagyok stabil kapcsolatban. A férjem nem vett észre semmilyen változást.
Szia Juka22😊
Sorstársak vagyunk, én is 20án kszem be s 21én műtenek
Te melyik kórházban leszel?
Sziasztok!
Ma elmentem a lánykámmal a Karacsonyházba. Kicsi anyapótló csajos program, meg műtét után nem biztos, hogy tömegre vágyom első óvatos sétáimon. Valami csodaszép
Jó volt kikapcsolni az agyam kicsit
Szex milyen lesz utána? A felszabadultság érzése szerintem kárpótolja majd az esetleges síkosító szükségessegét. Így kódolom magam.
Csakpihe!
Nagyapám 93 évesen kioktatta a dokit, mikor az mondta neki, hogy a szívgyógyszert nem kellene borral bevenni. Erre a doki halkan megjegyezte, az öregek fura szerzetek. Nagyapám meghallotta 😂
Azt mondta neki, öreg az orszagút meg az ......... ja 😂😂😂
Többet nem engedte be a dokit magához
Azóta az öreg szó hallatán mindig ez jut eszembe.
Dehogy öregszünk!!
Érett nővé válunk, mint a jó bor
Nemesebb évjárat leszünk 😉
Engem az aggaszt, hogy műtét után hogy fogom borotválni a lábam? 😂
A gyantától sikítok pedig néma csendben szültem 3 gyereket.
Utálom ha viszket mikor nő. 😁😁😁😁
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?