Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Normáliiiiiiiiis????? Már hogy lenne normális amit leírsz?????? Ne hari de ez abszolúte nem normális.
A dokinak igaza van.
Hihetetlen, hogy mi mindent ki kell bírnia egy nőnek. 😢 nagyon együtt érzek.
Én kb. 4 éve tudok a miómákról. Attól tartok én is, hogy egyszer csak bekattan a szervezetem, és a tiédhez hasonló, drasztikus tüneteim lesznek. Jelenleg csak néhány erős napom van, ilyenkor másfél óránként cserélek, nagy tampont és a legnagyobb betét nekem is együtt játszik. Vannak alvadt darabok is néha, kb barack nagyságúak. Úgy tudtam, hogy ez normális.
A konzultáció eredménye az lett, hogy egyet ért a másik főorvos is a műtéttel. Kiderült nem teljesen normálisak már a tüneteim.
Na és most itt a következő válaszút: a méhtest és a petevezetők mennem, de én döntöm el, hogy menjen, vagy maradjon a méhnyak. Hát köszi. Mondtam magamban. De korrekt volt, elmondott mindent, külön kitért a házaséletre is (a dokimmal erről még nem is beszélünk). Úgy látom, hogy jó lenne, ha maradna a méhnyak. Stabilabb lennék. Meg szerintem nem is indokolt mindent kivetetni.
Annee!
Megy a drukk! Fájdalom mentes ébredést és gyors szövődménymentes gyógyulást kívánok! :-)
Zsuzsa!
Fuss csak, ha jól esik!
Üdv,
Edit
Szia Annee!
Minden rendben lesz🙂
Sziasztok.. Még gyorsan bejelentkezem.. Délben visznek... Velem kezdik.
Kitartást mindenkinek mindenhez..
Én kitartok.. 😃
Ez még csak az elsö volt.Azt mondják,hogy a felénél kezdödnek a gondok.
De nem hagyom magam akkor is futni fogok az tuti🙂
Szia Zsuzsa, örülök, hogy jól viselted a kezelést és ha tudtál futni, akkor szerintem tényleg jól vagy:):)
Csak így tovább.
Cssk pár perc a kezelés.Mondták viszont hogy gyakran elöfordul csúszás.
Idén még nem lehet napozni.Jövöre sem a hasam.Ma 1órára kellett menni ma jelöltek be filccel.Elég bunkók voltak mondták hogy vigyázzak nehogy lejöjjön.Nem szabad rendesen mosni a hasam csak a lefolyo viz mehet rá.Mondtam hogy egész éjszaka folyik rólam a viz nem tehetek róla ha azért esetleg lejön
Nem tudom miért nem lehet normális jelölö filcet használni?
Hazajöttem utána kimentem futni 7km-t
Minden nap fogok Sikerült meghizni a mütét óta 4kg
Sokat gondoltam rád, hogy viseled vajon a kezelést?
Ez nem semmi, hogy este hatra kell menned, és meddig tart, hány óráig? A 28 kezelés után, mennyi idővel lehet napozni? Nyáron már igen?
Hát igen, az ember bízik az orvosában, aztán hogy mit kap cserébe... Szerencsés vagy, ha mindent jól szabtak-varrtak. :)
Tőlem is megkérdezték vese ultrahangon, hogy a nagy Pesten vették ki a női ivarszerveimet? Mert olyan szép a pocakomban minden. (El ne kiabáljam!)
Mondtam nekik, nem, hanem Fehérváron. Megkérdezték a doki nevét, és meglepődtek, hogy a saját kollégájuk műtött. Szép kis bagázs! :D
Köszi🙂
Egyenlöre semmi gond🙂
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?