Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

45666. Vera45 (válaszként erre: 45665. - Suzy2)
2019. jan. 7. 14:36

Szia Suzy!

Azt nem tudom, hogy lehet-e ilyen vizsgálatokat végezni 3 hetesen, csak azt tudom elmondani, hogy nekem mikor decemberben voltam a 6 hetes kontrollon nem csinált a doki hüvelyi ultrahangot csak hasit, és amennyire emlékszem a vizsgálatnál is inkább csak benézett, de semmi nyomkodás nem volt, pont ezért én teljesen fájdalommentesnek éltem meg a kontrollt.

45665. suzy2
2019. jan. 7. 11:22
Sziasztok voltam a Klinikàn Dokinàl,,sajnos az én dokim szabin volt így az ambulanciàn egy épp aktuálisan ott lévő doki vizsgàlt meg.Hàt nagyon rossz volt.Rendesen kacsàval,manuàlisan,majd hüvelyi uhggal...fájt rendesen.Ez ugye a folyàs miatt volt,,aztàn kaptam hüvely tablettàt,nem làt rendellenességet,max.heveny hüvely gyulladàst.Szerintetek ilyen vizsgàlatokat lehet végezni 3 hetes hysterectomia utàn???és hüvelytablettàt lehet hasznàlni???vagy megint én agyalom túl?????csak azèrt merült fel bennem mivel igen fàjdalmas volt,,egy órát még ott üldögèltem nem kezdek e el vérezni....
45664. Gabsem
2019. jan. 6. 20:49
Én is szedtem egy időben és a családban is néhányan...hogy hasmenést okozna, soha nem hallottam még.
45663. suzy2 (válaszként erre: 45662. - Tunder3)
2019. jan. 6. 20:27
Jééé...lehet h valami allergiás reakció?én évek óta iszom,ha van rà lehetőség,reggel éhgyomorra 1 kupakkal...és nagyon pozitív hatása volt pont a gyomromra és az emésztésre...mondjuk csak 100 szàzalékos ugyanazt a terméket ittam...🤔
45662. tunder3 (válaszként erre: 45655. - Suzy2)
2019. jan. 6. 16:53
Sziasztok☺Èn ittam a 100%os aloe veràt,napi 2 szer egy nagy kortyot,2 hét után olyan hasmenésem volt két napig hogy a wc ig nem értem ki!Utánna olvastam és kiderült nagy mennyiségben mérgező hatása van😕Az orvosom is azt mondta,abba is hagytam.Mèg a nagy műtétem előtt volt,inkább 2000 esével eszem a c vitamint és semmi bajom😊szeptemberben volt a műtét ,minden ment,semmi bajom sincs😊
45661. Ev2 (válaszként erre: 45660. - Suzy2)
2019. jan. 6. 12:22
Szia.Köszi a választ. 🤗 Holnap leszek én is pont 3 hetes. Ezek szerint ez is vele jár. Reméljük gyorsan elmúlik.Kitartást
45660. suzy2 (válaszként erre: 45659. - Ev2)
2019. jan. 6. 11:28
Szia engem 3 hete műtöttek,és bizony gyakran érzem ezt szúró -nem erős-fàjdalmat a bèlmozgások alkalmàval,és egyébként is.Szerintem ezek a belső varratokkal,,és ezt 2-3 hónapig sajnos érezzük.Szerintem.
45659. Ev2
2019. jan. 6. 08:46
Sziasztok. Még egy kérdésem lenne a székletnél eléggé szúró fájdalom jelentkezik még a műtött rész mellett elhalad . Ez meddig normális? Volt valakinek hasonló tapasztalata. Köszönöm
45658. Tim70 (válaszként erre: 45656. - Suzy2)
2019. jan. 5. 22:25

Szia! A szurkálás normális. A futástól pedig nem lesz semmi bajod, 5-6 héttel a műtét után, már engedte az orvosom. De azért csak óvatosan futkorásszál. Tudod TÜRELEM!!!

Üdv: 💖 Timi

45657. Gabsem
2019. jan. 5. 21:57

Valaki írta, ha kezdenék egy új csoportot, ami a méhsüllyedést célozza meg, akkor szóljak.

Csináltam egyet.

Remélem ott is ilyen aktív emberekkel találkozok, mint amilyenek ti vagytok.

45656. suzy2 (válaszként erre: 45654. - Tim70)
2019. jan. 5. 21:32
Köszi Timi :) És azt még nem is irtam h most kellett volna menstruálnom,,,érdekes érzés volt mert,tegnap nem tudtam mi a bajom,,rossz közérzet,,hidegrázás ,,jobb oldali petefészkem,és deréktájékon fájdogált,,ja!és olyan ideg voltam,h mindenki jobban tette ha elkerül,,mellfeszülés stb.Szóval minden tünet megvolt,csak nem véreztem....érdekes érzés volt.Én a belső varratok szurkálását még eléggé érzem,,,az biztos normális ugye?Multkor véletlen futottam a busz után,,,aztán megijedtem...Na!!!Szép estét Nektek! És egyesekről,már megint rég hallottam!!!Irjatok,,Mi van veletek ,,jól vagytok???Puszi :)
45655. suzy2 (válaszként erre: 45653. - Gabsem)
2019. jan. 5. 21:24
Szia Gabsem,én folyamatosan ittam az eredeti 100%-os Aloe Gélt,és nagyon-nagyon szeretem,bevált,,mondjuk nekem régebben a rengeteg stressz miatt sokat fájt a gyomrom,rossz volt az emésztésem,arra nagyon jó volt.,és Immunerősítésnek is,,nemigen volt megfázásos betegségem, a laborom is mindig jó volt.Most romlott,majd 6 hét után meglátjuk.Most nagyon ajánlották ezt a Gránátalma+szelént most kipróbálom ezt is.Én ajánlom mindkettőt.Üdv Suzy
45654. Tim70 (válaszként erre: 45650. - Suzy2)
2019. jan. 5. 20:56
Szia Suzy! Na ez egy pozítív hozzáállás. Így tovább 😘😘😘. Üdv: 💖 Timi
45653. Gabsem
2019. jan. 5. 20:19

Szed valaki aloe vera gélt? Állítólag sok benne a kollagén, ami jó a bőrnek, szöveteknek...

Szedtek valamit? Tudom, az én problémám a süllyedés, de hátha.

45652. Gabsem (válaszként erre: 45646. - Ev2)
2019. jan. 5. 20:15

Nekem a műtét után az első alkalommal rövid volt a hüvelyem. Éreztem a végét, orgazmusnak nyoma sem volt, bár ebből a rövidségből nem sokat érzett a férjem. 2x3x próbálkoztunk még és utána szépen visszaállt minden a régi verzióba.

Kár, hogy valószínű megint műteni kell, kezdődik minden előről...

45651. trailla
2019. jan. 5. 20:13

Sziasztok! Remélem, nem baj, ha én is intimebb vizekre evezek.

A szexszel kapcsolatban megszereztem az első tapasztalatom. Tudom, 2 és fél hetesen még a petting is korai volt (ennél bátrabbak nem voltunk), de annyira örültünk a jó szövettannak.

Tök jó volt, a nedvesedéssel sem volt baj, bár gondolom,ezek a problémák később jönnek, nem bízom el magam. Ami érdekes: a férjem szerint megváltozott a nedvem, más az állaga is, simább, olajszerűbb lett. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, amikor élesben nyomjuk.

45650. suzy2
2019. jan. 5. 19:45
Sziasztok :) Annyira jó,hogy vagytok ,h nem győzöm ismételgetni,,folyamatosan olvasom a hozzászolásokat,sőt visszaolvasom a régieket is...és a kérdéseimre megkapom a választ..segítségetekkel igen bölcs gondolataim,és elhatározásaim születtek./szerintem/Szóval nagy valószínűséggel a hüvelyem rögzitve van,egyszrészt mert itt megnyugtattatok,másrészt mert megbízom a dokimban,h tudja a dolgát de persze majd megtárgyalom vele ,ha végre eljutok hozzá.A Szex-pasi témában rájöttem:csináljon amit akar,ha marad jó,ha megy ugyis jó,én mindent "felajánlottam"amire most van lehetőségem,ha nem él vele intézze ahogy tudja.,aki hat hetet nem bír ki arra mit mondhatnék?Bármelyik félnek jöhet egy betegség ,vagy bármi,akár egy távoli munka ami miatt a szex 1-2 hónapig szünetel..elvileg egy jó kapcsolatban,utánna még jobb is lehet,vagy legalábbis ugyanolyan.Aki,nem bírja az huzzon el.Na,ezért ennyit kellett vívódnom.Kerestem Kriston-féle intimtorna tanfolyamot,találtam is-jó sok helyen van-február közepén megyek,akkor leszek 8 hetes,ugye nem korai szerintetek?Iszom a Gránátalma+szelént,meg Cvitamint,hogy mielőbb megerősödjek,mert muszály issza mennem mielőbb dolgozni,mert különben padlón leszünk.Folyt.köv.
45649. Zsuzsa Kun (válaszként erre: 45648. - Ev2)
2019. jan. 5. 16:43
Nagyon szivesen.😊
45648. Ev2 (válaszként erre: 45647. - Zsuzsa Kun)
2019. jan. 5. 16:12
Szuper ez a sok jó tanács. Elraktározok mindent és így talán elég felkészült leszek.🤗 köszönöm
45647. Zsuzsa Kun (válaszként erre: 45646. - Ev2)
2019. jan. 5. 15:35

Nekünk a Bartoline sikositó nagyon bevált.

Minden nap fürdés után használom a Cikatridina kenőcsöt az külsöleg és a hüvelybe is amennyire elérem

Néha este feldugok egy Cikatridina hüvelykúpot is.

45646. Ev2 (válaszként erre: 45645. - Yallah2)
2019. jan. 5. 15:19
Remélem azért valamennyire működik majd. Reklámoztak egy újfajta síkosítót, sajna nem írtam fel a névét, utána kell járnom. Ahogy látom be kell vetni mindent😩😊hát a lényeg ne legyünk soha többé betegek.
45645. yallah2 (válaszként erre: 45639. - Tim70)
2019. jan. 5. 14:46
Nekem először egyszerűen nem ment be. Másodszorra nagy nehezen. De vicsorítottam rendesen. Klasszikusan 2 hónap után volt rendes orgazmusom. De korántsem az az egetrengető. Mi vízbázisú síkosítót használtunk. Elég volt 2 évig!😂( ritka már a szex) Aztán Durex play jött, ami szilikonbázisú. Nekem ez sokkal jobb. Lehet elég lesz újabb 2 évre😂😂😂😂😂
45644. Ev2 (válaszként erre: 45643. - Tim70)
2019. jan. 5. 12:50
😂😂hát igen amennyit én is folyton véreztem lehet hogy már félig el is felejti az ember merre van az előre 😂jól esik a biztatás ad egy kis erőt. Lennék már egy -két hónappal előrébb.
45643. Tim70 (válaszként erre: 45642. - Ev2)
2019. jan. 5. 12:29
Szia! Én konkrétan a műtét előtt a dokit is megkérdeztem, levegőt sem kapott, próbált megnyugtatni, de mondta, hogy ő nem próbálta. Na a párom is megkapta a kérdéseket az első együttlét után, hogy neki más-e valami, részletes beszámolót tartott 😂, nyugi, állítólag nincs különbség, csak szűkebb lett a hüvely (na ezen azért nem csodálkozok, mert egy jó ideig a legnagyobb szexuális élmény a nőgyógyász volt 🤣). Üdv: 💖Timi
45642. Ev2 (válaszként erre: 45639. - Tim70)
2019. jan. 5. 12:16
Szia. Köszönöm szépen a válaszod. Próbálok pozitívan nekifogni a megpróbáltatásoknak😀. Persze ez a része is a nőknek jut. 😂 bízom benne hogy ráérzek újra . Ígérem beszámolót fogok tartani hátha másnak is nyújt egy kis vigaszt.a dokim szerint minden ugyan olyan lesz de hát mondani könnyű sose próbálta 😂😂
45641. Ev2 (válaszként erre: 45640. - Kajszi72)
2019. jan. 5. 11:31
Szia. Köszönöm a válaszod.😊 Igyekszem türelmes lenni. Bízom benne minden jól alakul.
45640. Kajszi72 (válaszként erre: 45635. - Ev2)
2019. jan. 5. 11:24

Szia. Az emelgetés tilos. Persze nem a vizesflakonra gondolok. Szépen lassan az ember visszaerősödik, nekem kb. 6 hónap volt, mire melóban ugyanazt csináltam, mint előtte. Bár lehet, ami nekem nem sok, másnak megerőltető alapból. Sokat számít, hogy milyen az általános állapot, erőnlét, milyen a szöveti genetika, még a korunk se mindegy. A belső varratok kb. 3 hónap után gyógyulnak. A fokozatosság nagyon fontos, mindenben, mozgásban és a szexben is. Kommandós üzemmódban működünk, felderítés és csak utána akció. 😀

Sokat és sokfélét kell mozogni, a háztartás ellátása erre kitűnő gyakorlóterep. Nagy kalap kakit és sok türelmet! 🌻

45639. Tim70 (válaszként erre: 45635. - Ev2)
2019. jan. 5. 11:16

Szia Ev2!

Ha jól értelmezem amit írtál,a petefészken kìvűl minden ment nálad.

Na akkor sorba: emeléssel csak óvatodan hónapokig, a belső varatok felszívódása több hónap, nem 6 hét. Figyeld magad jelzi a szervezet ha valami nem jó neki.( pl keményedik a hadad). Szerintem a gyerkőc felkapkodása helyett ülj le és úgy vedd az öledbe. 😉.

Na a szex, hát erre sablon nincs, tapasztalatot tudok leírni. Konkrétan tényleg olyan volt, mintha ismét elvesztettem volna a szüzességem, tele voltam aggodalommal, szószerint tiszta görcs voltam. Semmi nem olyan mint előtte, nincs méhed, mely összehúzódik az orgazmus hatására, másképp éled át. Először furcsa lehet, de hidd el kellő "gyakorlás" után újra nagyon jó lesz az együttlét. Lesznek fájdalmak, főleg az elején a behatolásnál, de ez nagyon rövid ideig tart na ott ne add fel, próbálj meg te irányítani. A nedvesség pótolható sikosítóval, de nem is biztos, hogy szükséged lesz rá. Ha kell akkor vízbázisut válassz, nagyon jó bio termékeket lehet kapni. Ezt is ki kell tapasztalni, kinek mi válik be. Ami fontos ne görcsölj, ne parázz feleslegesen megoldódnak a dolgok, de hangsúlyozom újra tanulod a szex-et. Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van tedd fel akár itt, akár privátba nincs tabu téma, leírjuk a tapasztalatainkat.

Üdv: 💖Timi

45638. Ev2 (válaszként erre: 45637. - Zsuzsa Kun)
2019. jan. 5. 11:09
Szia. Nem kapok más kezelést szerencsére. Igen csak hüvely maradt. A vége van össze varva. Remélem érthetően irom le 🤭
45637. Zsuzsa Kun (válaszként erre: 45636. - Zsuzsa Kun)
2019. jan. 5. 10:02
Illetve nem fogsz majd kapni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook