Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok.
Kizárás?
Miért?
SZIASZTOK! kihasználom, hogy tudok írni, lányok megnyitottam a topicot. remélem, be tudlak benneteket engedni. zárt topic, így nem látja mindenki, csak a tagok. szeretettel várlak benneteket. gyertek!!!!!!!!!!!!!!!! a topic címe: méheltávolítás előtt, és után. a nevem: Katus-15
azért írtam, hogy csak azok jöjjenek, akik írnak is, mert tagja vagyok egy másik zárt topicnak, és sokan be kéredszkednek, de nem szólnak. ezeket 1 hét után ki szoktuk zárni.( nem én, hanem a topic indító.) de ezt megbeszéltük. és azért lett zárt, mert így sokkal szabadabban beszélhetünk. tehát gyertek.!( és jó lenne megbeszélni, hogy kit engedjek be, de jó lenne ha most itt lennétek, mert lehet, hogy jönnek a jelentkezők.)
Sziasztok.
Szép napot kívánok mindenkinek.
együtt érzek veled, szerdán a küretem után szőlővel kedveskedett a főnököm, én meg nagy ügyesen ráharaptam egy magra- na persze azzal a fogammal amit 2. hónapja kezelnek- ki is mozdult helyéből, péntek reggel ki is húzták.
A küretem hála az altató orvosnak- ismerősöm még fiatal koromból- a rázós részeket átdumálta, úgyhogy csak tudomásul vettem a dolgokat, de nem volt rossz élményem.
na most ennyi, pusza csajok! kellemes jövőhetet mindenkinek :D
Figyu, az embereknek meg kellene tanulni, hogy ha nem tudnak odaillőt mondani, akkor tartsák csukva a szájukat. De mostanra elharapózott, hogy mindenkinek mindenre reagálnia kell - főleg a nőkre jellemző -, pedig vannak helyzetek, hogy jobb hallgatni. Nekem két női ismerősöm (akinek én mondtam el és nem anyu hirdette ki) tudja, mi történt, meg egy csapat pasi. A pasik sokkal normálisabban reagálnak. Nem köntörfalaznak, mernek kérdezni, hogy volt, mi volt, fájt? mit éreztél? és onnantól kezdve mintha... fiúsítanának, vagy mi. Mintha tiszteletbeli pasi lennék, és ez baromi jó. :-)) Nem látom, hogy feszengenének, hogy titokban méregetnének, semmi. Max. kapom az elismerő pillantásokat, mikor kicsit vagányabban vagyok felöltözve, és semmi hátsó gondolatot nem látok mögötte.
Ja sorry, azért hallgattam ennyire, mert szerdán kihúzták egy "nagyfogamat" és nyűglődöm vele, mert a mellette lévő fáj nagyon. :-((
Katimamo ott vagyok,csak kéne nyitni egy fórumot..
Ha nyitsz egyet és megírod mi az azt köszönöm.
Megpróbálok belépni oda..
Nyitsz egy fórumot?
Lehet ez a címe szerintem hátha ott is tudunk tapasztalatokat megosztani olyanokkal akiknek nemsokára lesz ilyen műtét:(
Szia !!!
Hát én képes vagyok akkor is hízni ha ideges vagyok.
Egy pohár víz ami jól esik vagy csak egy szívből jövő kacagás és már csúsznak is a dekák !!! Hát evvan !!! Pedig jövő hét szerdán viszem a kórházba a kicsit tiszta ideg vagyok. Csütörtökön veszik ki az orrmanduláját. Tudom nem nagy műtét de akkor is féltem a Törpét. Sajnos a Dunaújvárosiba utaltak és ott halt meg az a kisgyerek mandula műtétbe. De hát sajnos minden kórházba előfordulhat. Tehát tiszta ideg vagyok és mégse mennek le a dekák rólam !!!
szia ! beírod, hogy nlc fórum és ott is lehet így beszélgetni. ha jönnétek néha, akkor kitalálnánk egy címet, ha akarjátok lehet ilyen mint itt, ha nem akarjátok, hogy más is lássa, akkor zárt, oda csak az jöhetne, akit be engedek.(olyat még nem nyitottam, de tagja vagyok egynek, és ha nem boldogulnák a beengedéssel, kérnék segítséget.majdnem mindig ott vagyok, mert ide ritkán tudok jönni. nem értem miért?
az emberek annyira ismernek, hogy tudhatnák, hogy sokkal rosszabb, ha elkerülnek. de mindegy már nem érdekel, először rosszul esett, de már megszoktam.
Szia Katimamo.
Én nem tudom mi az az nlc,de ha elárulod szívesen átmegyek oda is.
Az emberek szerintem nem tudják mit mondjanak neked..
Ezért kerülnek inkább..
Félnek talán,hogy friss a seb,és nem könnyű ilyenről beszélni.
Neked a hidegfront a rossz?:(
Nekem minden front..Hideg,meleg..
Megint front??
Most vészeltem át ezt:(
Hideg vagy meleg front jön?
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?