Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Á, fenéket, nem szeretnek, mert irigyek. Műtét előtt vallották be.Azt mondták, hogy ők négyen összesen nem kapnak a férjüktől annyi szeretetet, annyi figyelmességet, mint én egymagam. Egyrészt, ha az emberre irigyek, azt csak jó, mert inkább ezért utáljanak, mintsem sajnáljanak. Másrészt meg fáj, hogy a boldogságomra irigyek, hiszen én ezért nap, mint nap megdolgozom, magamból, a lelkemből a legtöbbet adom, itthon barát, szakácsnő, pszichiáter, mókamiki, társ, kurva, gyengéd gyámolító, erőt adó, ha kell asztalra csapó hárpia, határozott, minden, kinek épp mire van szüksége. És irigyek rám, mert én ezt meg tudom valósítani, mindig eltalálom, hogy éppen hogyan jó. A természetemet sokan nem bírják, mert egyenesen szembe mondom amit akarok, és most nem olyan világot élünk, amikor az ilyesféle embereket szeretni lehet. Ma a sunyi, a nyaló, a hízelgő a menő. Sajnálom, én nem tudok azonosulni velük.
Jó éjszakát, pihend ki magad. Puszi!
Istenem....szegénykém.... Ezért érdemes élni, mert szeretnek bennünket:-)))))))
Megyek aludni,holnap korán kelek,elég furcsa,hogy ébreszt a telefon,elszoktam már tőle.
Legyetek jók,vigyázzatok magatokra,puszi,mindenkinek!
Toltak be a műtőbe,integettem,apának meg potyogtak a könnyei.
A porszívózás még csak-csak megy ,a portörlést viszont egyikőjük sem ismeri,a felmosóval sem kerültek közelebbi kapcsolatba.
Timi, nagyon kedves vagy. Szükségem is lesz rá, ahogy olvastam az első egy-két napról. Nálam jobban csak a férjem fog félni, mikor mentem a gyógykaparásra, én teljesen nyugodt voltam, ő meg tiszta ideg. Még én nyugtatgattam, hogy minden rendben lesz:-)))
Fehér rövidnadrágban flangálunk a parton,mi már megtehetjük.
Margaréta,mi veled leszünk,így hát semmi baj nem történhet.Küldjük majd az energiát,hogy minél könnyebben viseld a műtétet.
Jucika,tényleg örülnék,ha te lennél a szomszédom,olyan aranyos vagy.
A munkatársaid miatt ne aggódj,biztosan szeretnek.Így a távolból azt gondolom,hogy jó természeted lehet.
Puszi.
Igen, már olvastam korábban is, meg is könnyeztem a boldogságodat.
Remélem még júniusban túl leszek rajta aztán hamar, gyorsan felépülök. Tudtok valakit itt a fórumon, akit Székesfehérváron műtöttek?
Jaj,lányok,apa úgy számolja a napokat,mint amikor a fiúk kicsik voltak és várták a mikulást.-Mennyit is kell még aludni?Már csak négyet.
Nagy gyerek.
Jucika,párod is várja már a szerdát?
Én legjobban a fürdőkádra vágyom.
Jó éjszakát,szép álmokat mindenkinek.
nem engedi, h beszéljek vele, mert külföldi száma van és nem akarja, h sok legyen a számlám. de azért én hívom. igen van gyereke, már unokája is. igazi szív-lélek asszony.annyit tudok, h nagyon vérzett és azonnal áthozták MO-ra műteni. alig várom, h láthassam. megirigyelte tőlünk a méhtelen életet:-)
Mi leszünk a méhtelen macák klubja a horvát tengerparton:-)
Tényleg Timi, ezt elfelejtettem, a diétát. Kár, hogy nem közel lakunk egymáshoz, én főznék a fiadra is, hisz már mi is úgy étkezünk, hogy az hosszú távon is jó legyen az egész családnak pedig még senkinél semmi probléma sincs, ne is legyen. A takarítást most tényleg hanyagold, a fiúk is megfoghatják egyszer a porszívót, lehet gondolnák, hogy ez meg miféle földöntúli szerkezet, de okosak, majd rájönnek, hogy csak tologatni kell.Váááá, úgy féltelek!!!
Naná,hogy benne vagyunk!!!!!!!!!
Hivatalosan még beteg vagyok.
Puszi.
Andi, hívd fel szegényt most, nagy szüksége lehet rá. Mesélj neki rólunk, hogy milyen vagány csajok vagyunk, mondd el neki, hogy a Teremtő egyik kezével elvesz, de a másikkal duplán adja vissza, meséld el, hogy mind pozitív gondolkodásúak vagyunk, pedig mindannyian ezen a műtéten estünk át,vagy még eztán fognak. Mosolyogva fogadja a Teremtő akaratát, Ő is vissza fog rá mosolyogni. Bízom benne, hogy a barátnőd szült már. Ha nem, akkor a fentiek háromszorosan fogják kárpótolni. Azt is mondd meg, hogy jövő nyáron az Ő tengerpartjukon fogunk nyaralni, mindannyian, készüljön. Akkorra vígan meggyógyul, és nem fog kiszakadni a hasa a sok röhögéstől. Megyünk, benne vagytok?
Szilvike,tudod,hogy nem volt más megoldás.Három napról van szó,és vigyázok amennyire csak lehet.
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok,ne aggódjatok semmi bajom,csak elfáradtam.Kolléganőn átvállalja a nehezét,de már egyedül nem bírja.A holnapi és a szombati napot kell kibírni,utána kettő hétig itthon leszek,1-2nap kivételével,amikor árúért megyünk.
Jucika,most a menü nem megoldható,nagyfiam diétája miatt.Most a takarítás az,amit hanyagolok,ott tudok energiát spórolni.
Szia!
Majd ha túl leszel a műtéten, meglátod milyen sok nyűgtől megszabadulsz. Sokkal jobb lesz, majd olvasd el 3109. hsz-t,kívánom, éld át azt az isteni érzést. Margaréta, fogsz te még a nyáron fehér nadrágban feszíteni!!!! Puszi
most telefonált egy horvátországi barátnőm, h pécsett van és holnap műtik, neki is kiveszik a méhét. nagyon el van kenődve, pedig ő annyira biztatott engem. lehet bemegyek majd hétvégén hozzá és bátorítom. ajánlom neki ezt az oldalt is hisz itt annyi kedves szót és együttérzést kap az ember. szegényem nagyon ki van.
Sziasztok! Látod látod Timi! Ettől féltem! Nem szabad túl korán kezdeni, ez legyen mindenkinek intő példa!
Sziasztok!
Jucika nagyon aranyos vagy, meghatódtam, hogy hiányzom:-)))) Kihevertem a hétfő estét, borzasztó volt. Kedden itthon maradtam pihenni (szerencsére megtehetem, mert a családdal dolgozom együtt). Már várom a műtét napját, mert félek tőle, hogy lassan már vér nélkül maradok:-((((. Kedden hívom a doki bácsit, időpontot egyeztetni.
Jó olvasgatni, hogy Ti már milyen jól vagytok, vigyázzatok azért magatokra. Puszi Mindenkinek!
Ibi, Margaréta, Chris, nagyon eltűntetek!!!!
Gyertek, meséljetek, hogy telnek napjaitok!!!
de azért jó banda vagyunk , néha kiidegelik egymást a csajok
a nagyszájuak a krém ,és nekik mindent szabad. ma borsót szedtek, gondolom munkaidőben és nm szabira írták ki magukat
Ja, azok, akik nem szeretnek?
Milyen krém nem dolgozott? Miről maradtam le? Bocsi.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mindenki körbecsókolt. vagyis a mai bagázs örült nagyon és azt mondták ez az én egészségem és ne foglalkozzak másokkal. Ugyanis a "krém" nem dolgozott. azért mentem be:-)
Kosztianda!
Mit mondtak a kolleganők? Haragszanak rád? Jaj, én ettől úgy parázom....
További ajánlott fórumok: