Megtartani vagy nem megtartani (beszélgetés)
nem ! nem szerintem zseni,,,hanem a pszihológus szerint az, de kétségtelen nem egyformák,
és nagyon sokat beszélgetek a fiam barátnőjével,és ott se csupa zseni van,
nagyon kölömbözőek,
és egyszerű földi halandó fejjel,nem is könnyű megérteni mi zajlik a buksijukban
Lehet. Mindenesetre írni ezt írta: "de azok a gyerekek kis zsenik".
A nem hülyékben természetesen egyetértünk.
Az unokád okos kiskölyök, de ettől még nem zseni - nem leszólni akarom, nyilván te jobban ismered, és simán lehet, hogy nem csak ennyiről van szó, hanem jóval többről, és valóban zseni, ezt nem tudhatom, de a leírtakra sok hasonló korú kicsi képes, akinek az érdeklődési köre kapcsolódik az érintett témához.
De beszélgess el a fiad barátnőjével akkor az arányokról szerintem vagy vegyél részt érzékenyítő tréningeken, mert ez a típusú tévedés, bár nem olyan káros, mint a "minden autista hülye", de nem is használ az érintetteknek, sőt, elég bántó beszélgetésbe lehet az ilyenek miatt belefutni.
A tények a véleményedtől függetlenül tények maradnak, ha gondolod, itt (is) találsz még néhány közhelyes tévedést, a tiéd legalább a jobb kategóriába sorolandó.
a fiam barátnője autista iskolában dolgozik,
az egyik unokám enyhén autista,még nem volt 5 éves már tudott irni olvasni,és nincs a világnak olyan országa aminek ne tudná milyen zászloja van,és még nincs 6,éves,a tesója elsös vele mondja az angol leckét,
még nincs 6 éves
Na, bocs az offért. Kíváncsian várom a végkimenetelt.
Üdv :)
A down kòr genetikai betegseg. Amit a tejebe szurnek is, igen jol, egy csomo mas genetikai betegseggel karoltve.
Nem idegbetegseg. Jesszus...
És akkor hasonló kvalitasok ... 😂😂😂
Mekkora duma, kifelé a fiókból 😂
Még ilyet:)
Agyrém!!
most esett be a hoxára 70-perce,
már éppen megnyugodtak a kedélyek ,mindenki elgondolkodott pro és kontra,
erre elkezdi osztani az észt,
most már szerintem rockcica is kezdett megnyugodni ,erre jön ez az okoska
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Te megtartanád a magzatot?
- Újévi fogadalom! Lefogyni s megtartani!
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Zsarolással megtartani valakit?
- Aura látást hogy lehet megtartani, illetve erősiteni?