Megtartanád? (beszélgetés)
6 és 2,5 évesek a fiúk.
Amúgy a férjemnek csak az a dolga, hogy néha játszon a gyerekekkel, ha ideje van. Semmit nem vártam el tőle, mindent szeretek egyedül csinálni. Tehát neki nem lenne most sem több dolga, mármint a gyerekekkel.
Én megtartanám, de nem vagyok te.
Mérlegelj, gondolj át mindent.
Miért nem védekeztetek, ha ennyire nem akart a férjed 3. gyereket?
Egyébként hiszek abban, hogy nem véletlenül fogant meg az a baba
Ez nagyon egyén függő, de én személy sezint nem tudtam volna gyereket elvetetni lelkiismereti okokból , pedig , ma már sokszoros naygamama vagyok, és ma is így gondolom.
Viszont az nagyon aggasztó, hogy férjed így áll hozzá, persze egyedül neki van beleszólása másnak senkinek, de mégis neked kell dönteni, a te tested a te véred.
És igaz, hogy 3.ik gyereknél már nagycsaládosnak számítottok, ingyen menza , ingyen tankönyvek stb.
Próbáld a férjeddel megbeszélni, de én azt mondom megbánnád, ha elveteted.
Maradjunk annyiban, hogy a tankönyv ingyenes, a kaja félár. Ha nincs autó, az utazás olcsó (még). De semmi más nem olcsóbb. És az összes többi jóval többet elvisz, mint amit "spórol" az ember.
A témához hozzászólva pedig annyit mondanék, hogy ketten döntsétek el. Én nem tartanám meg (pedig nekem is három van).
Nem ellened, ne haragudj meg érte, de annyira nem bírom mikor írják,h sokan ellenzik az x. babát... nekik kell felnevelni??
Most ugye még mi sem szeretnénk, teszünk is azért,h nehogy "kísértésbe essek" de ha esetleg mégis úgy adná az ég,h teherbe esnék: megtartanám.
Mi sem terveztünk 3. babát, összejött, megtartottuk. Most lesz 3 éves és mindenki imádja.
Amúgy nekünk is az anyagiak miatt sokan ellenezték. Azóta sem haltunk éhen.
Mindenkepp megtartanam! Egyebkent nem egy ember mondja, hogy 3 gyerekkel sokkal olcsobb minden, mint 2vel. Gondolok itt az ovi/iskola etkeztetesre, ingyenes konyvekre, utazasi kedvezmeny nagycsaladosoknak. Nekem is 3 gyerkocom van, de en kulfoldon elek jelenleg, szoval csak hallomasbol tudom az otthoni kedvezmenyeket.
Ne engedd magad lebeszelni a babarol, ha nagyon szeretned, a ferjed meg majd megenyhul!!!!!!
Sok sikert a jo donteshez!
nehéz ügy.. adj a párodnak időt, meg beszéljetek róla személyesen is... én is azt mondom, igazából neked lesz több tennivalód, a te tested stb... de persze jó lenne ha legalább apuka melletted állni a többi tényleg nem érdekes, mert hát azért lesz amikor kéne támogatás, s jó lenne ha nem a fejedhez vágná a dolgot, bár egy normális társ ilyet nem tesz akkor sem ha igaza lenne... - szerintem, hanem mikor kell segít.
Másrészt: az akciónál apuka is ott volt, és kockázatokkal ő is tisztában volt, azzal a bizonyos 1% akkor is ott van, ha azt mondják nem lehet valaki terhes
Mérlegelj!
Én jelenleg a másodikat sem merném bevállalni, parázok is ezerrel, ha aznap reggel nem jön meg.
Ez nem csak kizárólag a te életedre van kihatással, bár te vagy a legérdekeltebb.
Szerintem tesztelj mégegyet holnap reggel, mivel egy teszt nem teszt,és a férjeddel üljetek le beszélni (ne telefonon!).
én igen!
2-t nevelek egyedül.
Pozitív lett a tesztem 3. babával. Nem terveztük. Elvileg szó volt róla, hogy jó lenne, de az anyagiak miatt, illetve a jővőbeni anyagi helyzet miatt nem merjük bevállalni. Úgy lett pozitív a teszt, hogy lehet PCOS gyanús vagyok, mert nincs peteérés, több kicsi petém volt az előző ciklusban is uh szerint. Ráadásul a ciklus közepén nem is voltunk együtt. Az első két gyerekem nagyon nehezen fogant meg. Tehát csoda, hogy most van egy pozitív tesztem.
A férjemnek telefonban mondtam a dolgot, de már egyből a plafonon volt, hogy őneki márpedig nem kell a 3. baba. Anyósom szintén lebeszélt. De tudom, hogy többen is lebeszélnének még, ha tudnák. Egyébként nincs hitelünk, van saját házunk, autónk. Átlagszínvonalon élünk.
Megtartanátok így, hogy mindenki lebeszél? Én is félek, de én szeretném a 3. babát.
Vagy hogyan tudnám rávenni legalább a férjemet, hogy ő is akarja? Teljesen kétségbe vagyok esve.